Džinovsko sniženje u Telenoru
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
znam Ivane, ali ga nema na stanju. prodao sam svoj telefon, potpisao ugovor na 'prenesi 325', aktivirao 'besplatno za dvoje', jer do danas traje akcija i sada sam nedelju dana bez telefona. operatori su ljubazni, ali neznaju kada će im stići telefon, a nemam informaciju da li će uopšte i stići. za sada je povoljniji nego u oglasima, a i ne bih rizikovao garanciju. hteo bih da u 'Telenoru' kupim legalan telefon.
Zbog toga pitam da li neko zna kada bi trebao da stigne?
Zbog toga pitam da li neko zna kada bi trebao da stigne?
i u Zrenjaninu, dok su mi sređivali dokumentaciju, u sredu, pred kraj radnog vremena, ulazile su devojke da pitaju za telefon koji su htele da kupe, njih 5-6 i nijedan nije stigao.
zalihe su dakle rasprodate, a ne daju informacije da li će imati u ponudi.
sasvim neprofesionalno!
ako nekog modela nema, neka ga skinu sa ponude. vrlo jednostavno.
a neka dodaju iphone!!!
zalihe su dakle rasprodate, a ne daju informacije da li će imati u ponudi.
sasvim neprofesionalno!
ako nekog modela nema, neka ga skinu sa ponude. vrlo jednostavno.
a neka dodaju iphone!!!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma i ja sam krajem februara u Leskovcu iso da produzim ugovor koji mi je isteko jesenas i uzmem cerki Nokiu 5130 ali nisu imali,takodje prodavac nije znao kada ce stici nove isporuke,zvao sam kal center ni oni nisu znali,slao sam email a oni su mi odgovorili da zovem ponovo njihovog operatera i tako sve u krug. U reklami ih ima a u prodavicama ih nema. Eto kako izgube siguran ugovor za naredne 2 godine. Vise u prodavnicu Telenora nisam iso.

ja bejah prekljuce u telenoru na bulevaru da sestra uzme tel. devojka ispred nas uzela zadnji i devojka koja radi nam rekla da odemo u kralja milana da tamo ima, mi otisli i stvarno ima i to pink, zene
..
doduse cekali smo skoro 10 dana tel i ovaj put sasvim slucajno sam naleteo da ga ima..nazalost malu kolicinu tel dobiju i kada ih dobiju odu veoma brzo..ja samsung 5230 za sebe cekam i pretpostavljam da ga necu docekati

doduse cekali smo skoro 10 dana tel i ovaj put sasvim slucajno sam naleteo da ga ima..nazalost malu kolicinu tel dobiju i kada ih dobiju odu veoma brzo..ja samsung 5230 za sebe cekam i pretpostavljam da ga necu docekati

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
^ garancija je ista kao i za druge legalno uvezene telefone, i nju daje uvoznik telefona, bez brige sto se toga tice. a sad sto nemaju telefon a u isto vreme daju pare za reklame kako imaju veliku ponudu to je njihova stvar. mislim ljudi ne traze nesto bzvz nego ono sto su videli na netu/ u novinama itd....