Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

PrincIP, to im je način da prodaju diskove jer zbog interneta im je prodaja opala preko 80%.

Čuo sam da su hteli da im mts objavljuje neke albume kao što su već radili ali niko od operatera nije hteo da im objavi albume. Pa su rešili da postanu sami svoj operator :?

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
Kontakt:

Post od PrincIP »

mp3mp3, Pa covece, ko to kupuje? Kad god neko spomene Farmu, Dvor ili Pink, odgovor je: JA TO NE GLEDAM. A ovamo se Grand siri i siri. Ja sam izgleda lud onda...
Ok, otisli smi od teme ali zao mi je jer taj orimitivizam ulazi u sve sfere drustva. Mobilna telefinija je bila koliko-toliko ok uredjena (teranjem Karica) a sad OVI se i tu ugurali... Uzas...
HTC DESIRE HD

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Не бих да залазим у политику али "терањем" Карића ништа нисмо добили, човек је свој део продао неколико дана пре него што су му узели :lol:

А ово ће некоме бити ОК, што више у понуди то боље 8)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

evolution;postavio bih jedno konkretno pitanje,mozda cak moze da se kaze molbu.Naime Fruska Gora je poznata kao crna rupa za mob.telefoniju,no naravno cak i tamo imamo potrebe za njom.Postoji odredjeni broj korisnika vase mreze(nase),koji tamo radi,zasto ne i izletnika(neko moze da se nadje u problemu,a telefon moze samo da baci),tako da postavljam pitanje,MOZE li sa bazne stanice "Brankovac",neka antena da se okrene prema RTS repetitoru Crveni cot,ili da se sa backe strane sa nekog od repetitora pojaca signal u tom pravcu.Unapred hvala,na odgovoru.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Humanitarni broj za Japan 2001 od jutros je na raspolaganju svim Telenorovim korisnicima koji žele da pomognu građane ugrožene zemljotresom i cunamijem.

Cena poruke je 50 dinara, a na donirani iznos ne naplaćuje se porez.

Sav prikupljeni novac biće prebačen na račun Crvenog krsta Srbije koji je namenski otvoren za pomoć stanovništvu Japana.

ukucajte samo 2001 bez prefiksa 063.

Nekako od vecine nacija na svetu meni su Japanci najdrazi zbog niza stvari,tako da je super ovo bar ovaj mali doprinos od mene.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Andrijano, Da takoje i za Telenor i sms je poslat odmah.Slika

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Moze li neko da mi objasni recenicu,koja objasnjava recenicu u okviru objasnjenja tarifnog paketa Prenesi +:"Pozivi u okviru tarifnog paketa Prenesi Plus,obracunavaju se prema broju zapocetih minuta."Neznam da li je neko primetio tu formulaciju u opisu paketa,ako jeste,a i ako nije daj malo da vidimo sta je to? :o
Kako dobro srocen uvod,ali nista ne umanjuje od zbunjujuceg objasnjenja na sajtu Telenora.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Lepo formulisano zaokruzivanje po minutu! Ako zapocnes drugi minut,racuna ti se kao 2,bez obzira da li si ga iskoristio do kraja!:-) Izmislili toplu vodu!:-)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

- Aktiviranjem PlatiMo servisa u promotivnom periodu od 1.11.2010. do 31.12.2011, mesečno održavanje ove usluge će biti potpuno besplatno, uz naknadu od 5,90 dinara po svakoj transakciji sa telefonskog računa. Nakon isteka promotivnog perioda naknada za mesečno održavanja iznosiće 59,00 dinara. U cene je uračunat PDV.

- Telenor je izmenio glas svog IVR sistema Kontakt centra na broju 9000.
iPhone 6 Plus

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Da li je u Telenor-u moguce uzeti postpaid broj i ugovor za nekoga ko je student i nema radni odnos?

Hocu da broj koji koristim prebacim sa burazerovog imena na moje, a procitah nejde da npr. u VIP-u nije moguce potpisati ugovor ako se nema potvrda o radnom odnosu... Ne treba mi telefon vec samo da prebacim broj na svoje ime.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ja ne znam tacno, ali da sam ja provajder to bih omogucio sigurno, uz klauzulu da taj i taj racun placa taj i taj covek, a da se konkretno racun vodi na ime pa i male bebe od 6 meseci. :wink:

Siguran sam da je to moguce odraditi, cak i ako Telenor i ostali nemaju takvu foru jos.

Inace, da se vodi na tebe kao studenta i da si ti obavezan da placas, koliko znam nije moguce.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Ne sjecam se kada je Telenor uveo to (ako je uopste uveo) jer se sjecam da je moj burazer uzeo taj broj bas kada je bio student. Jeste da je to bilo 2004. ali znam da je moglo. Ima li neko pouzdanu informaciju kakvo je stanje sada? Dakle ne treba mi telefon, samo broj...

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

@Evil_Zo

Naravno, potrebno je samo da dostavite odgovarajucu dokumentaciju, uz obavezno prisustvo trenutnog vlasnika broja (na koga se vodi broj), a detaljnije informacije o tome mozete saznati pozivom Kontakt centra 063/9000 ili u bilo kojoj Telenor Prodavnici.

Pozdrav.
Poslednja izmena od evolution u Pon, 21. Mar 2011. 09:29, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

jel to telenor podigo cenu HTC Wildfire ili se meni samo cini ????????? :chytry: :disgust:

oni ko na pijaci .... cim skoci potraznja skacu i cene .... eeeeee srbijoooooooooooooo

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

za prenesi 80 je ista cena, cale je uzeo novembra za 19k moguce da su menjali na vecim paketima. a samsung wave posle skoro godinu dana kosta isto.... eeeeee srbijoooooooooooooo

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Juce sam bio u Tehnomobile jer sam video neki plakat za telenorove pakete kod njih i rece mi prodavac da su skoro potpisali neki ugovor sa njima i da ce moci kod njih da se uzmu telefoni i na telenorove pakete, ali samo neki slabiji modeli za pocetak.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Saradnja "Telenora" i "Fijat automobila Srbija"

Kompanije "Telenor" i "Fijat automobili Srbija" potpisale su danas ugovor o poslovnoj saradnji, na osnovu kojeg će "Telenor" nabaviti više od 100 "Fijatovih" vozila.

Generalni direktor fabrike "Fijat automobili Srbija" Đovani de Filipis kazao je agenciji Beta da će ta kompanija zauzvrat koristiti "Telenorove" usluge mobilne telefonije.

"Veoma smo zadovoljni što dva značajna igrača na srpskom tržištu započinju saradnju i istraživaćemo mogućnosti da je proširimo", kazao je De Filipis.

Generalni direktor "Telenora" u Srbiji Ćel Morten Jonsen kazao je da "Telenor" ugovor o saradnji vidi kao priliku da radi sa kompanijom koja realizuje ključnu investiciju u srpskoj ekonomiji izgradnjom fabrike automobila u Kragujevcu.

"Za Telenor je to prilika i da uspostavi odnose sa lokalnim vlastima u Kragujevcu, kojim se otvaraju mogućnosti za razvoj industrijske zone", kazao je on i dodao da je bitno da se telekomunikaciona infrastruktura gradi u ranoj fazi izgradnje industrijskih objekata.

Jonsen je dodao da će Telenor i Fijat automobili Srbija razmotriti mogućnosti za proširenje saradnje u oblasti telekomunikacija na osnovu potreba Fijata.

Kako su naveli u Telenoru, nabavkom oko 100 novih vozila od kompanije Fijat automobili Srbija vozni park te kompanije biće povećan na više od 200 vozila, Ugovor o saradnji Telenora i kompanije Fijat automobili Srbija potpisan je na dve godine.

Izvor
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Sve je to lepo evolution, ali ja stvarno ne vidim kakve koristi imaju korisnici Telnora i ovog foruma od te informacije?! :ohmy:

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Па хоће да каже да су патриоте, купују домаћи ауто.
Само да нису оних 100 што су заплењени од лицитација :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

evolution, samo nas izvesti da li je punto Ćel Morten Jonsena na cist benzin ili ima i dodatak plina......... :D :D :D
D500&E71

Odgovori