Čuo sam da su hteli da im mts objavljuje neke albume kao što su već radili ali niko od operatera nije hteo da im objavi albume. Pa su rešili da postanu sami svoj operator
Yettel novosti
- PrincIP
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
- Kontakt:
mp3mp3, Pa covece, ko to kupuje? Kad god neko spomene Farmu, Dvor ili Pink, odgovor je: JA TO NE GLEDAM. A ovamo se Grand siri i siri. Ja sam izgleda lud onda...
Ok, otisli smi od teme ali zao mi je jer taj orimitivizam ulazi u sve sfere drustva. Mobilna telefinija je bila koliko-toliko ok uredjena (teranjem Karica) a sad OVI se i tu ugurali... Uzas...
Ok, otisli smi od teme ali zao mi je jer taj orimitivizam ulazi u sve sfere drustva. Mobilna telefinija je bila koliko-toliko ok uredjena (teranjem Karica) a sad OVI se i tu ugurali... Uzas...
HTC DESIRE HD
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
evolution;postavio bih jedno konkretno pitanje,mozda cak moze da se kaze molbu.Naime Fruska Gora je poznata kao crna rupa za mob.telefoniju,no naravno cak i tamo imamo potrebe za njom.Postoji odredjeni broj korisnika vase mreze(nase),koji tamo radi,zasto ne i izletnika(neko moze da se nadje u problemu,a telefon moze samo da baci),tako da postavljam pitanje,MOZE li sa bazne stanice "Brankovac",neka antena da se okrene prema RTS repetitoru Crveni cot,ili da se sa backe strane sa nekog od repetitora pojaca signal u tom pravcu.Unapred hvala,na odgovoru.
- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Humanitarni broj za Japan 2001 od jutros je na raspolaganju svim Telenorovim korisnicima koji žele da pomognu građane ugrožene zemljotresom i cunamijem.
Cena poruke je 50 dinara, a na donirani iznos ne naplaćuje se porez.
Sav prikupljeni novac biće prebačen na račun Crvenog krsta Srbije koji je namenski otvoren za pomoć stanovništvu Japana.
ukucajte samo 2001 bez prefiksa 063.
Nekako od vecine nacija na svetu meni su Japanci najdrazi zbog niza stvari,tako da je super ovo bar ovaj mali doprinos od mene.
Cena poruke je 50 dinara, a na donirani iznos ne naplaćuje se porez.
Sav prikupljeni novac biće prebačen na račun Crvenog krsta Srbije koji je namenski otvoren za pomoć stanovništvu Japana.
ukucajte samo 2001 bez prefiksa 063.
Nekako od vecine nacija na svetu meni su Japanci najdrazi zbog niza stvari,tako da je super ovo bar ovaj mali doprinos od mene.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Moze li neko da mi objasni recenicu,koja objasnjava recenicu u okviru objasnjenja tarifnog paketa Prenesi +:"Pozivi u okviru tarifnog paketa Prenesi Plus,obracunavaju se prema broju zapocetih minuta."Neznam da li je neko primetio tu formulaciju u opisu paketa,ako jeste,a i ako nije daj malo da vidimo sta je to? 
Kako dobro srocen uvod,ali nista ne umanjuje od zbunjujuceg objasnjenja na sajtu Telenora.
Kako dobro srocen uvod,ali nista ne umanjuje od zbunjujuceg objasnjenja na sajtu Telenora.
- Aktiviranjem PlatiMo servisa u promotivnom periodu od 1.11.2010. do 31.12.2011, mesečno održavanje ove usluge će biti potpuno besplatno, uz naknadu od 5,90 dinara po svakoj transakciji sa telefonskog računa. Nakon isteka promotivnog perioda naknada za mesečno održavanja iznosiće 59,00 dinara. U cene je uračunat PDV.
- Telenor je izmenio glas svog IVR sistema Kontakt centra na broju 9000.
- Telenor je izmenio glas svog IVR sistema Kontakt centra na broju 9000.
iPhone 6 Plus
- Evil_Zo
- Entuzijasta

- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Da li je u Telenor-u moguce uzeti postpaid broj i ugovor za nekoga ko je student i nema radni odnos?
Hocu da broj koji koristim prebacim sa burazerovog imena na moje, a procitah nejde da npr. u VIP-u nije moguce potpisati ugovor ako se nema potvrda o radnom odnosu... Ne treba mi telefon vec samo da prebacim broj na svoje ime.
Hocu da broj koji koristim prebacim sa burazerovog imena na moje, a procitah nejde da npr. u VIP-u nije moguce potpisati ugovor ako se nema potvrda o radnom odnosu... Ne treba mi telefon vec samo da prebacim broj na svoje ime.
- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ja ne znam tacno, ali da sam ja provajder to bih omogucio sigurno, uz klauzulu da taj i taj racun placa taj i taj covek, a da se konkretno racun vodi na ime pa i male bebe od 6 meseci.
Siguran sam da je to moguce odraditi, cak i ako Telenor i ostali nemaju takvu foru jos.
Inace, da se vodi na tebe kao studenta i da si ti obavezan da placas, koliko znam nije moguce.
Siguran sam da je to moguce odraditi, cak i ako Telenor i ostali nemaju takvu foru jos.
Inace, da se vodi na tebe kao studenta i da si ti obavezan da placas, koliko znam nije moguce.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
@Evil_Zo
Naravno, potrebno je samo da dostavite odgovarajucu dokumentaciju, uz obavezno prisustvo trenutnog vlasnika broja (na koga se vodi broj), a detaljnije informacije o tome mozete saznati pozivom Kontakt centra 063/9000 ili u bilo kojoj Telenor Prodavnici.
Pozdrav.
Naravno, potrebno je samo da dostavite odgovarajucu dokumentaciju, uz obavezno prisustvo trenutnog vlasnika broja (na koga se vodi broj), a detaljnije informacije o tome mozete saznati pozivom Kontakt centra 063/9000 ili u bilo kojoj Telenor Prodavnici.
Pozdrav.
Poslednja izmena od evolution u Pon, 21. Mar 2011. 09:29, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus
Saradnja "Telenora" i "Fijat automobila Srbija"
Kompanije "Telenor" i "Fijat automobili Srbija" potpisale su danas ugovor o poslovnoj saradnji, na osnovu kojeg će "Telenor" nabaviti više od 100 "Fijatovih" vozila.
Generalni direktor fabrike "Fijat automobili Srbija" Đovani de Filipis kazao je agenciji Beta da će ta kompanija zauzvrat koristiti "Telenorove" usluge mobilne telefonije.
"Veoma smo zadovoljni što dva značajna igrača na srpskom tržištu započinju saradnju i istraživaćemo mogućnosti da je proširimo", kazao je De Filipis.
Generalni direktor "Telenora" u Srbiji Ćel Morten Jonsen kazao je da "Telenor" ugovor o saradnji vidi kao priliku da radi sa kompanijom koja realizuje ključnu investiciju u srpskoj ekonomiji izgradnjom fabrike automobila u Kragujevcu.
"Za Telenor je to prilika i da uspostavi odnose sa lokalnim vlastima u Kragujevcu, kojim se otvaraju mogućnosti za razvoj industrijske zone", kazao je on i dodao da je bitno da se telekomunikaciona infrastruktura gradi u ranoj fazi izgradnje industrijskih objekata.
Jonsen je dodao da će Telenor i Fijat automobili Srbija razmotriti mogućnosti za proširenje saradnje u oblasti telekomunikacija na osnovu potreba Fijata.
Kako su naveli u Telenoru, nabavkom oko 100 novih vozila od kompanije Fijat automobili Srbija vozni park te kompanije biće povećan na više od 200 vozila, Ugovor o saradnji Telenora i kompanije Fijat automobili Srbija potpisan je na dve godine.
Izvor
Kompanije "Telenor" i "Fijat automobili Srbija" potpisale su danas ugovor o poslovnoj saradnji, na osnovu kojeg će "Telenor" nabaviti više od 100 "Fijatovih" vozila.
Generalni direktor fabrike "Fijat automobili Srbija" Đovani de Filipis kazao je agenciji Beta da će ta kompanija zauzvrat koristiti "Telenorove" usluge mobilne telefonije.
"Veoma smo zadovoljni što dva značajna igrača na srpskom tržištu započinju saradnju i istraživaćemo mogućnosti da je proširimo", kazao je De Filipis.
Generalni direktor "Telenora" u Srbiji Ćel Morten Jonsen kazao je da "Telenor" ugovor o saradnji vidi kao priliku da radi sa kompanijom koja realizuje ključnu investiciju u srpskoj ekonomiji izgradnjom fabrike automobila u Kragujevcu.
"Za Telenor je to prilika i da uspostavi odnose sa lokalnim vlastima u Kragujevcu, kojim se otvaraju mogućnosti za razvoj industrijske zone", kazao je on i dodao da je bitno da se telekomunikaciona infrastruktura gradi u ranoj fazi izgradnje industrijskih objekata.
Jonsen je dodao da će Telenor i Fijat automobili Srbija razmotriti mogućnosti za proširenje saradnje u oblasti telekomunikacija na osnovu potreba Fijata.
Kako su naveli u Telenoru, nabavkom oko 100 novih vozila od kompanije Fijat automobili Srbija vozni park te kompanije biće povećan na više od 200 vozila, Ugovor o saradnji Telenora i kompanije Fijat automobili Srbija potpisan je na dve godine.
Izvor
iPhone 6 Plus
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: