Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Nije samo Telekom takav, takva su sva javna preduzeca (DRZAVNA) i kada ja vidim ko se sve samo tamo baskari u foteljama i bezim sto dalje od onoga sto u nazivu firme stoji JP. :shock:
Ah da i njima su uvek male plate jer ih redovno primaju :uhuh: :chytry: :disgust: :angry:

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ljudi da li neko moze da okrene call centar i pita zasto ne radi meni *111#?Ne bih ja da zovem skida 10 dinara :D

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Deksi, ni privatna nisu nista bolja. Evo ti slucaj TV Avala. Zasto radnici ne primaju platu, jel Avala drzavna?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Ivan Cirkovic sada su mi javili da "tebi" ne radi jer nisi dobar.ja sam probao sada i imam onaj šit sve za dinar....
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

@VeNoM mozes da mi pojasnis malo detaljnije sta moze kod mene da bude problem? Da ih ne zovem bzv i da mi ne skinu 10 dinara za nista :D

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Ivan Cirkovic, ne mogu da verujem da si se stisao za 10 dinara a ovde vec danima cekas odgovor... okreni pa ce ti konkretno reci sta nije u redu sa tvojim brojem
::luv phonez::

CikaKure89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Okt 2011. 16:13

Post od CikaKure89 »

Imam jedno pitanjce za vas korisnike Telenor mreze. U februaru mi istice treci dvogodisnji ugovor u mts-u. Zadovoljan sam uslugom, zadovoljan sam paketom i cenama, ali nervira me njihova ponuda telefona i nacin na kojie ophode prema korisnicima. Po isteku ugovora Telekom deli telefon na sledeci nacin. Uzme se prosek prethodnih 6 mesecnih racuna i na osnovu toga vi upadate u jedan od nekoliko segmenata. Ja imam prosecan racun od 2500-3500 hiljade i ja upadam u sedmi segment. I sada na osnovu toga, ja mogu da uzmem za dinar svaki telefon koji pripada tom segmentu pod uslovom da uzmem minimum mixnet L. To je u redu, ali oni trenutno nemaju nijedan normalan telefon u tom segmentu. Imaju u ponudi Galaxy 2, ali on potpada u osmi segment i ja ne mogu da ga uzmem. Cak nemam ni nikakav popust, tako da je on i za mene 36000 uz misnet L, iako sam dve godine redovno placao visoke racune za nase prostore. To me izludjuje i dodje mi da odem od njih samo zbog toga. Zanima me da mi kazete kako to funkcionise kod Telenora? Daju li oni neki popust posle isteka ugovora ili je ista stvar kao kod Telekoma?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

djoxie napisao:okreni pa ce ti konkretno reci sta nije u redu sa tvojim brojem
Ili protegni noge do prve poslovnice.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Da li je neko od starih korisnika u telenoru uspeo da sklopi ponovo ugoor na stare prenesi pakete(prenesi 325,150..) i uzme telefon ponovo, ina koji nacin je uspeo?Iz kor servisa kazu da ne moze,molba poslata na e-mail. Nisam dobio odgovor.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

CikaKure89, Telenor ti je tu tek najgori.
Moj savet, pre isteka ugovora, odes u poslovnicu mt:s i trazis sefa, i izlozis u cemu je problem, i kazes da ako nece da ti daju sa nekim popustom, da ces ti biti prinudjen da se prebacis kod drugog operatera. Ako to ne upali, zaista odes i podneses zahtev, pa ce te iz mt:s zvati i nuditi neke pogodnosti, da ne odes. E ako tu uspes da se iscenkas, uspeo si, ako ne... nisu ni bili vredni toga :D

darkooni, ne moze novi ugovor na stare pakete, mozes samo da nastavis na neodredjeno da koristis stare pakete
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

CikaKure89, probaj da im kazes da zelis da raskines ugovor. Kod mt:s-a to dosta cesto pali, narocito kod korisnika, poput tebe, koji imaju visoke mesecne racune. Takvo im je pravilo, ali oni znaju da daju vece povoljnosti kad im zapretis raskidom. Ili, jednostavno, podnesi zahtev za prenos broja u Telenor, pa ce te, verovatno, ovi iz mt:s-a zvati i nuditi bolje uslove, nego sto su ti, u prvi mah, davali. A mislim da ta ponuda za produzenje ugovora, uz takozvanu "segmentaciju" vazi 3 meseca, pa mozes i sacekati, mozda nabave neke telefone koji ti budu odgovarali.

CikaKure89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od CikaKure89 »

Hvala miodrage i mezzano na odgovorima. Prijatelj mi je sef poslovnice, i kaze mi da nema nacina da mi on ponudi bolje uslove, tako da mi je dzaba da se cimam i pretim. Jedina povoljnost mi je sto ce mi odmah javiti ako stigne neki telefon i skloniti ga u stranu, a kako mts u poslednje vreme osvezava ponudu, to ce biti za 6 meseci.....

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

CikaKure89, zašto ne bi razmislio o VIP-u? Imaju dobar izbor telefona, cene su im pristojne, a smart paketi nisu loši. Moj brat od strica je već skoro 5 godina kod njih i znam pouzdano da su mu na svake dve godine nudili razne popuste na pretplatu i dobre telefone za 1 din. samo da ostane kod njih.
Što se tiče Telenora, tu iritiraju dve stvari: prvo, uslovi za stare korisnike su isti kao i za nove tj. nema popusta za vernost. Drugo, cene telefona su paprene. Ja koristim Telenor mrežu već 7 godina na postpaid-u ali nikada nisam uzeo telefon iz principa.

CikaKure89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od CikaKure89 »

VIP po meni nema cime da odgovori na MiX Net L, mts-ov paket. Smart paketi mi ne odgovaraju zato sto mesecno saljem oko 1000 sms-ova, ali zato i pricam 10ak sati. Ni Telenorov Prenesi i Surfuj paket nije nesto, ali mi je opet povoljniji.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

CikaKure89, to mu izadje 600 min i 1000 SMS = Smart 2200 :D 2990 din sto je 1053 din skuplje od MixNet L.
Definitivnoje mt:s ponuda za tebe Bogom dana.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Servis *111# je sada u funkciji za korisnike koji su imali problema prilikom pozivanja ovog koda.

http://i.evocentar.net/wkyTV5
iPhone 6 Plus

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

miodrage, jos i ako ne uzima telefon , eto i manje pretplate 50%, dakle 2016 din manje, aha! :D :D :D
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Meni sada u meniju za prepaid *111# stoji opcija SVE ZA DINAR kao i uoci nove godine. Samo je sada 50din 100 jedinica. Tako da su duplirali, lepo od njih a i povoljno.

sloba90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 19. Nov 2011. 15:27

Post od sloba90 »

Meni na Telenor pripejd broju ista ponuda 50-100 jedinica a na aplikaciji "Moj meni" 50 din. 200 jedinica sto znaci da za 200 dinara mesecno dobijam 800 minuta(sms,mms,mb) extra samo da potraje.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sloba90, ti bas nisi shvatio ovu pricu - za 200 din dobijas 200 jedinica, pa bili to minuti, sms ili mb. Ne dobijas ti svega po 200 :D

Odgovori