Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

I ja sam isto govorio da mi se ne sviđa touch telefon (jer su svi imali WM), onda sam probao od druga iPhone i Android i promenio mišljenje, sada kada uzmem običan telefon samo ga pogledam i ostavim. Ako neko želi ima Milestone sa qwerty tastaturom.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Wicker Man napisao:Video sam ja to pre neki dan i od Acera a i onu Salsu sto treba da se pojavi kod HTC,ali kao sto rekoh treba docekati to,sagledati kvalitet,sacekati da model dodje do nas,da se cena unormali itd.,a to ide veeoooma sporo.
E o tome se radi. Cekas neki model pa dok taj izadje pojave se jos 3 bolja ili se samo pocne suskati da ce izaci. Pa onda opet cekanje i tako u krug. Od Androida me trenutno odbija to sto su telefoni skupi (kupovina kod operatera mi ne odgovara, jer manji paketi u VIP-u su nepovoljni, a 325 mi je preskup), apdejt se daje po regionima, a mi smo malo trziste pa ko zna kada cemo mi moci da se "osvezimo", baterija kratko traje (E serija je tu mnogo bolja) i to sto ima samo jedan model (barem kod nas) sa "redovnom" tastaturom.
Ako bih uzeo "belku" bicu miran duze vreme, jer ne menjam telefone cesto, a do tada ce se i Android opremiti raznim modelima pa onda da predjem na taj OS.
Jos cu malo razmisliti sta da uradim.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

telep, Ma niko ne kaze da mu se TS ne dopada,nego jednostavno zbog odredjenih situacija kada treba nesto brzo napisati,odgovoriti ili slicno,nabadanje po TS nije bas divno,a pri tom sam u hodu,voznji itd.Inace TS telefoni su meni odlicni i ja izuzetno cenim tu klasu.
IDzO, Pametno,jos malo razmisli,a onda ili kupuj "belku" ili cekaj Androd novotarije uz e series dizajn. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

GameName
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Jun 2010. 22:41

Post od GameName »

Zeleo bih da prodam SE k850i. Telefon je star 13, 5 meseci i ima karticu od 2GB. E sad, posto ste vi strucnjaci za ove stvari 8) zeleo bih da vas pitam u kojoj radnji i za koju maksimalnu cenu bih mogao da ga prodam u Beogradu? Hvala unapred. :)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

GameName, maksimalno za k850 moš da dobiješ 80evra,mozda 90 ako naidje neko "pogodan". . . . .
;)
Слобода или смрт

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

GameName, Najbolje ti je preko oglasa da ga prodas, jer ces u radnji dobiti manje para, i to samo kao zamena, retko ko ce ga otkupiti.
Nokia E71... Elegant, but deadly

GameName
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od GameName »

Pa sad...Imam vec neku kintu ustedjenu, hocu da kupim novi telefon. Na koji nacin ide ta zamena? Mislim, oni mi procene koliko telefon vredi, i ja im dam stari telefon i doplatu za novi? :unsure:
I ja sam mislio da odprilike vredi 80/90 eura i vec sam postavio oglas na drugom forumu, ali posto mi je hitno (mislim, nije bas hitno ali ono, ne ceka mi se 20 dana da prodam telefon) vise bi me zanimalo da li bas postoji radnja u Beogradu koja se bavi otkupom? Jer bas nesto i nisam siguran da bi neko sada kupovao polovan k850i.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

GameName, pa ako nisi siguran onda ce ti jos teze biti da ga neka radnja otkupi (jer sta ce ona posle sa njim),a i da hoce mximalno ce ti za njega ponuditi 40-50e....
Daj ga na oglase ovde na MS i stavi cenu od 70e i brzo ce otici..... :wink:
D500&E71

GameName
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od GameName »

OK, stavio sam... Ne nadam se bas nesto previse da ce se neko javiti, ali hajde, sto da ne. Sada cekam :) Hvala puno na odgovorima. :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

GameName, pa ako ne bude preteranog interesovanja,ti lagano spusatj cenu (za 5e) ili probaj preko oglasa da ga menjas uz doplatu za zeljeni model :wink:
D500&E71

Igorj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 18:49

Post od Igorj »

Hteo bi da prodam samsung g600 i e900, pa me zanima koliko bi mogao da dobijem za ova dva telefona? Hvala unapred :)

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Igorj

g600 50-60
e900 20
Слобода или смрт

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Koliko mogu da dobijem za Nokiju 5800XM, kao nova, u fullu i sa garancijom od Alpha Copy jos 16 meseci?
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Nikola031, sada se polovnjaci krecu oko 140e...jbg nove u radnjama na crno su oko 180-190e....
D500&E71

luckyyy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Jan 2008. 19:32

Post od luckyyy »

Koliko mogu da dobijem za odlicno ocuvan Qtek 9000 (HTC Universal)? Bez ogrebotina, u original kutiji..... :dry:
Old Nokia ::: Asus Zenfone Max Leather Black

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Koliko moze da se dobije za Nokia N95 8GB?

Stara preko 2 godine,sa preko 300 sati razgovora,od skoro nova maska... plus punjac,usb,tv kabl.
Sony Xperia P

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Pazi ako imas novu masku, life timer se jako lako resetuje, tako da realno ga mozes prodati kao novog. Mislim gomila njih to radi, sto ne bi i ti...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Pa ako možes tek tako da za*ebeš nekog svaka ti cast. :dry:
N95 8gb u takvom stanju ~120e
Слобода или смрт

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

ako baterija nije izgrebana od spadanja poklopca,opusteno mu resetujes lifetimer na nekih 15 sati i ode on za ~140 ajvara :)

p.s. moralisti i lazni moralisti ignorisite moj post :P

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

neovo, kako vratiti lifetimer na 15 sati. Koliko sam ja upucen moze se samo restartovati.

Ja za 20 eura to nikad ne bih sebi dozvolio, ali nekom je to puno novca a zemlja nam dotkla dno dna jos odavno, pa razumem (NE OPRAVDAVAM) ovakve poteze, stavise gledao sam mnoge preprodavce kako upravo to rade.

Odgovori