Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
I ja sam isto govorio da mi se ne sviđa touch telefon (jer su svi imali WM), onda sam probao od druga iPhone i Android i promenio mišljenje, sada kada uzmem običan telefon samo ga pogledam i ostavim. Ako neko želi ima Milestone sa qwerty tastaturom.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
E o tome se radi. Cekas neki model pa dok taj izadje pojave se jos 3 bolja ili se samo pocne suskati da ce izaci. Pa onda opet cekanje i tako u krug. Od Androida me trenutno odbija to sto su telefoni skupi (kupovina kod operatera mi ne odgovara, jer manji paketi u VIP-u su nepovoljni, a 325 mi je preskup), apdejt se daje po regionima, a mi smo malo trziste pa ko zna kada cemo mi moci da se "osvezimo", baterija kratko traje (E serija je tu mnogo bolja) i to sto ima samo jedan model (barem kod nas) sa "redovnom" tastaturom.Wicker Man napisao:Video sam ja to pre neki dan i od Acera a i onu Salsu sto treba da se pojavi kod HTC,ali kao sto rekoh treba docekati to,sagledati kvalitet,sacekati da model dodje do nas,da se cena unormali itd.,a to ide veeoooma sporo.
Ako bih uzeo "belku" bicu miran duze vreme, jer ne menjam telefone cesto, a do tada ce se i Android opremiti raznim modelima pa onda da predjem na taj OS.
Jos cu malo razmisliti sta da uradim.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
telep, Ma niko ne kaze da mu se TS ne dopada,nego jednostavno zbog odredjenih situacija kada treba nesto brzo napisati,odgovoriti ili slicno,nabadanje po TS nije bas divno,a pri tom sam u hodu,voznji itd.Inace TS telefoni su meni odlicni i ja izuzetno cenim tu klasu.
IDzO, Pametno,jos malo razmisli,a onda ili kupuj "belku" ili cekaj Androd novotarije uz e series dizajn.
IDzO, Pametno,jos malo razmisli,a onda ili kupuj "belku" ili cekaj Androd novotarije uz e series dizajn.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Pa sad...Imam vec neku kintu ustedjenu, hocu da kupim novi telefon. Na koji nacin ide ta zamena? Mislim, oni mi procene koliko telefon vredi, i ja im dam stari telefon i doplatu za novi?
I ja sam mislio da odprilike vredi 80/90 eura i vec sam postavio oglas na drugom forumu, ali posto mi je hitno (mislim, nije bas hitno ali ono, ne ceka mi se 20 dana da prodam telefon) vise bi me zanimalo da li bas postoji radnja u Beogradu koja se bavi otkupom? Jer bas nesto i nisam siguran da bi neko sada kupovao polovan k850i.

I ja sam mislio da odprilike vredi 80/90 eura i vec sam postavio oglas na drugom forumu, ali posto mi je hitno (mislim, nije bas hitno ali ono, ne ceka mi se 20 dana da prodam telefon) vise bi me zanimalo da li bas postoji radnja u Beogradu koja se bavi otkupom? Jer bas nesto i nisam siguran da bi neko sada kupovao polovan k850i.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
neovo, kako vratiti lifetimer na 15 sati. Koliko sam ja upucen moze se samo restartovati.
Ja za 20 eura to nikad ne bih sebi dozvolio, ali nekom je to puno novca a zemlja nam dotkla dno dna jos odavno, pa razumem (NE OPRAVDAVAM) ovakve poteze, stavise gledao sam mnoge preprodavce kako upravo to rade.
Ja za 20 eura to nikad ne bih sebi dozvolio, ali nekom je to puno novca a zemlja nam dotkla dno dna jos odavno, pa razumem (NE OPRAVDAVAM) ovakve poteze, stavise gledao sam mnoge preprodavce kako upravo to rade.