Prevare

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Neće ga ni biti. Došao je da "ispita tržište". Odmah mi je bio sumnjivo "prevario me lik, šta mogu da učinim?" "Sam sam kriv, bio sam naivan, al nema veze, ako uspem, uspem, ako ne ništa...". Teško da bi osoba koja je prevarena tako pisala, to sam mu i rekao.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

A mozda je covek samo mrtav ladan :D

gm281288
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 17. Feb 2012. 18:23

Post od gm281288 »

Ljudi ... zao mi je da malo neobicno deluje... ali ok... nije forum o licnim stavovoima nego o resavanju problema .. tako da nemora o tome da se debatuje kako ja ispoljavam brigu... a u ostalom...niko nikom nemora da veruje to je jasno...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

gm281288, cekaj, aj reci sta se desava? Sta je rekla policija? Jel si ti uradio nesto vise povodom toga.. Ja se nerviram vise od tebe, a samo citam :)

Jes da je malo cudno da si ovako "mrtav ladan", a neko te bas prevario (nebitno da li si ti ispao glup ili ne, prevaren si , i to ne za male pare..)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Okači sliku naloga AKS-a sa bar kodom i adresom "Slobodana".
Čisto da se zna ko je "Slobodan" i da se neko drugi ne zajebe da trguje sa njim.

Ako toga nema ti si "mezzano" iz one veće teme.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

siki069, koji mezzano???
Pa covek je vec poduze na forumu.... :o :o :o
D500&E71

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

siki069, nisi lepo čitao temu. :uhuh:

siki069
Mobil fan
Mobil fan

Post od siki069 »

Mezzano izvini i u ovoj temi.

Pobrkao sam imena.

Mislim na pokretača one druge teme.

Počeću da lepim imena na pano.

gm281288
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 17. Feb 2012. 18:23

Post od gm281288 »

dglisha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Mar 2012. 17:02

Post od dglisha »

Cisto i ja da se "POHVALIM" da sam zrtva podvale.Poslao sam laptop u vrednosti oko 170e u zamenu za Samsung Galaxy s,a dobio sam nazad Nokiu koja ne vredi ni 500din.Momak koji me je prevario se predstavlja kao Simic Stefan 1992god iz Sapca,cisto da se jos neko ne zafrkne kao i ja.Ceo slucaj sam prijavio tamosnjoj policiji,i isao sam i licno na adresu tog lika,ali nista...

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Cestitam :D E sad si otisao licno, tako si na pocetku trebao da uradis, vidite se i odradite primopredaju :wink: al kasno sad...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

dglisha, izvini ali ovo je jedino sto ti mogu reci: :uhuh:

Slika

siki069
Mobil fan
Mobil fan

Post od siki069 »

Ne razumem "ali ništa".
Na adresi tog lika u Šapcu nema nikakve građevine?
Ili adresa ne postoji?
Ili postoji, a Simić Stefan ne stanuje tu?

Mogao si to da proveriš preko belih strana Telekoma, da ne biješ put za džabe.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

prevare su svuda,i bice ih jos vise sto je veca nemastina...evo mog primera od pre neki dan... nazovem decka za wave(mozda i cita ovu temu) nema veze,moram reci,htedoh ga poruciti za prijatelja..
decko se uredno javi,posalje mi slike na mail,posto su mi bile nejasne,nazvao sam ga i pitao kakvo je stanje,..kaze odlicno stanje,full oprema..(na mob.svetu trgujem bezmalo 6godina i do sad nisam imao nikakvih problema),kazem posalji...stize mi paket,otvaram...pogledam,Wave ocajno stnaje,crne boje,iscukan izlupan,oprema kineska,daxcell punjac i neke jadne slusalice...pomislih nema veze imam org masku zamenucu...e dodjem kuci,da ubacim Bada 2.0 ne radi volume down...rasklopim telefon u sitna crevca...i zacudim se kako uopste radi :blinky: :blinky: ploca je toliko oksidirala...da sam se prekrstio(iako u boga ne verujem)
eto kazem,svaka trgovina je macka u dzaku,Ja se vodim time da ce se svaka ta prevara obiti o glavu..ako zelite slike maticne rado cu vam podeliti da vidite uzas :)
ali Wave sam sredio jer sam imao jedan za delove,kojem je lcd razbijen i on sad radi ko zmaj...pozz 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

skar, Ti si ipak dobro prosao, na kraju krajeva... Nazalost mnogi nisu. Ja licno ne verujem nikome, ponekad ni samom sebi, to je vec moj problem, i nekako se nosim sa tom patologijom. Iz tog razloga, kad god sam kupovao polovan neki uredjaj, isao sam samo na licnu robnonovcanu razmenu. I do sada da ne cuje zlo, nije bilo problema.
A trange frange tipa posalji mi ti to, pa cu ja tebi... Kod mene ne piju vodu. Nikad nikoga nisam prevario, ali mene neko da prevari, nasao bih ga, a onda ... pa prepusticu vam masti na volju, a u stilu mojih ranijih baljezganja ;)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja više i ne znam šta to znači odlično očuvan...
inače malo i ja da se pohvalim kakvo sam iskustvo imao.pre nekoliko godina kada je bio popularan qtek 9100 odličim ja d apazarim isti.za novi nisam imao para dovoljno i gledao polovne.čujem se sa jednim tipom kao kakav je mob odličan lepo očuvan skoro kao nov.kao full pakovanje.
odlično dogovorimo se lepo gde će da se nadjemo.dolazi lik sa još jednim i donosi bukvalno krš od telefona koji je u tom stanju kao da je bio zavezan za bajs i vuko se po putu.ok ajde idemo dalje da vidimo dokle čovek ide i da vidimo to full pakovanje.od full pakovasnja ima usb kabli i punjač koji mislim da nije od njega.ostatak nema.i onda ja pitam njega šta to znači odlično stanje?vadim 7710 koji nema ogrebotinu na sebi i imam ga nekih godinu dana(nov kupljen) pokazujem i kažem ovo je odlično stanje to tvoje je užasno stanje.i dobijam odgovor ali dolazi cd sa original programima i vadi cd koji je narezan.lepo se zahvalim i kažem aj.....
primetio sam da ga je još neko vreme posle toga prodavao...
i dalje sam za to uživo je uživo jer šteta može da bude mnogo veća od te karte autobuske.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

jest,u pravu si,
al eto imam nesrecu pa radim sa ljudima svaki dan...
i stvarno ne znam kojom se logikom oni vode,posebno po pitanju ocuvanosti samog uredjaja...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

U jea ja sam par puta naleteo na te prevarante... Nekada pre 3 godine naletim na oglas gde lik prodaje omniu i900 pozovem i decko mi posalje na mail slike telefona telefon perfektan, ima garanciju ful opremu i ugovorimo mi kupovinu. Dosao decko i kao daje mi telefon i telefon bukvalno u stanju raspadanja kuciste izlomljeno display kao da si traktorom orao po njemu, desita mrtvih piksela i kao sto VeNoM, napisa vadi neku kutiju od orginalne i ful opreme, kao i garancije nema nista, neki kineski punjac i usb kabl slusalice izgubio... I onda krece da te ubedjuje da je to dobra kupovina :shock:

Onda jedan tipa za iphone 3G. Javio mi se na oglas gde sam kupovao iphone, kao ful oprema ima jednu liniju iznad porta za punjenje sto se dogadjalo na 80% 3g-ova da tu pukne i naglasava mi da se uz njega dobija fotrola neka koja tipa kosta 20e...
Nadjem se sa likom izvadi on telefon display izgreban, fali mu silent dugme, ledja nemaju jednu pukotinu nego pet, i onda krece pricu pa display je malo izgreban nije to nista strasno, to na ledjima se ni ne vidi kada se stavi ova fotrola, a za silent dugme mi je bio najjaci pa ne znam ja sta je to ne koristim...

Nisu mi jasni ti ljudi da li su maloumni ili nesto trece, ides direktno da se nadjes sa nekim i poneses stvar koja nije ni priblizna onome sto si rekao da jeste i ocekujes da ce to neko da kupi, kao da je taj neko debil...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ne znam, sve i da nisam red ove teme pročitao na slepo ne bih nikad kupio ništa ako nije online prodavnica. Put u drugi grad košta ali cena može biti previsoka. Kolega miodrage je išao u Kragujevac ili tako nekako ali je zab'o dobar iPad :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Krusevac, nasao preko Limunda, dogovorio se sa covekom, i to je bilo to. On se kleo da je u fenomenalnom stanju, i detaljno sve opisao. Cak je onecao da ako nadjem ikakvu zamerku da ce on odmah da mi kesira za benzin. Osim 2 manje ogrebotinekone je lik naveo, zaista nikakvu zamerkku nisam nasao, wifi radi besprekorno, home dugme takodje....
Cena odgovarajuca, niza 50€ od najnize cene po oglasima koju sam tada nasao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori