Prevare
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
gm281288, cekaj, aj reci sta se desava? Sta je rekla policija? Jel si ti uradio nesto vise povodom toga.. Ja se nerviram vise od tebe, a samo citam 
Jes da je malo cudno da si ovako "mrtav ladan", a neko te bas prevario (nebitno da li si ti ispao glup ili ne, prevaren si , i to ne za male pare..)

Jes da je malo cudno da si ovako "mrtav ladan", a neko te bas prevario (nebitno da li si ti ispao glup ili ne, prevaren si , i to ne za male pare..)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ljudi drzte se :DDDD
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/u ... 184864.php
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/u ... 184864.php
Cisto i ja da se "POHVALIM" da sam zrtva podvale.Poslao sam laptop u vrednosti oko 170e u zamenu za Samsung Galaxy s,a dobio sam nazad Nokiu koja ne vredi ni 500din.Momak koji me je prevario se predstavlja kao Simic Stefan 1992god iz Sapca,cisto da se jos neko ne zafrkne kao i ja.Ceo slucaj sam prijavio tamosnjoj policiji,i isao sam i licno na adresu tog lika,ali nista...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
prevare su svuda,i bice ih jos vise sto je veca nemastina...evo mog primera od pre neki dan... nazovem decka za wave(mozda i cita ovu temu) nema veze,moram reci,htedoh ga poruciti za prijatelja..
decko se uredno javi,posalje mi slike na mail,posto su mi bile nejasne,nazvao sam ga i pitao kakvo je stanje,..kaze odlicno stanje,full oprema..(na mob.svetu trgujem bezmalo 6godina i do sad nisam imao nikakvih problema),kazem posalji...stize mi paket,otvaram...pogledam,Wave ocajno stnaje,crne boje,iscukan izlupan,oprema kineska,daxcell punjac i neke jadne slusalice...pomislih nema veze imam org masku zamenucu...e dodjem kuci,da ubacim Bada 2.0 ne radi volume down...rasklopim telefon u sitna crevca...i zacudim se kako uopste radi
ploca je toliko oksidirala...da sam se prekrstio(iako u boga ne verujem)
eto kazem,svaka trgovina je macka u dzaku,Ja se vodim time da ce se svaka ta prevara obiti o glavu..ako zelite slike maticne rado cu vam podeliti da vidite uzas
ali Wave sam sredio jer sam imao jedan za delove,kojem je lcd razbijen i on sad radi ko zmaj...pozz
decko se uredno javi,posalje mi slike na mail,posto su mi bile nejasne,nazvao sam ga i pitao kakvo je stanje,..kaze odlicno stanje,full oprema..(na mob.svetu trgujem bezmalo 6godina i do sad nisam imao nikakvih problema),kazem posalji...stize mi paket,otvaram...pogledam,Wave ocajno stnaje,crne boje,iscukan izlupan,oprema kineska,daxcell punjac i neke jadne slusalice...pomislih nema veze imam org masku zamenucu...e dodjem kuci,da ubacim Bada 2.0 ne radi volume down...rasklopim telefon u sitna crevca...i zacudim se kako uopste radi

eto kazem,svaka trgovina je macka u dzaku,Ja se vodim time da ce se svaka ta prevara obiti o glavu..ako zelite slike maticne rado cu vam podeliti da vidite uzas

ali Wave sam sredio jer sam imao jedan za delove,kojem je lcd razbijen i on sad radi ko zmaj...pozz

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
skar, Ti si ipak dobro prosao, na kraju krajeva... Nazalost mnogi nisu. Ja licno ne verujem nikome, ponekad ni samom sebi, to je vec moj problem, i nekako se nosim sa tom patologijom. Iz tog razloga, kad god sam kupovao polovan neki uredjaj, isao sam samo na licnu robnonovcanu razmenu. I do sada da ne cuje zlo, nije bilo problema.
A trange frange tipa posalji mi ti to, pa cu ja tebi... Kod mene ne piju vodu. Nikad nikoga nisam prevario, ali mene neko da prevari, nasao bih ga, a onda ... pa prepusticu vam masti na volju, a u stilu mojih ranijih baljezganja
A trange frange tipa posalji mi ti to, pa cu ja tebi... Kod mene ne piju vodu. Nikad nikoga nisam prevario, ali mene neko da prevari, nasao bih ga, a onda ... pa prepusticu vam masti na volju, a u stilu mojih ranijih baljezganja

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja više i ne znam šta to znači odlično očuvan...
inače malo i ja da se pohvalim kakvo sam iskustvo imao.pre nekoliko godina kada je bio popularan qtek 9100 odličim ja d apazarim isti.za novi nisam imao para dovoljno i gledao polovne.čujem se sa jednim tipom kao kakav je mob odličan lepo očuvan skoro kao nov.kao full pakovanje.
odlično dogovorimo se lepo gde će da se nadjemo.dolazi lik sa još jednim i donosi bukvalno krš od telefona koji je u tom stanju kao da je bio zavezan za bajs i vuko se po putu.ok ajde idemo dalje da vidimo dokle čovek ide i da vidimo to full pakovanje.od full pakovasnja ima usb kabli i punjač koji mislim da nije od njega.ostatak nema.i onda ja pitam njega šta to znači odlično stanje?vadim 7710 koji nema ogrebotinu na sebi i imam ga nekih godinu dana(nov kupljen) pokazujem i kažem ovo je odlično stanje to tvoje je užasno stanje.i dobijam odgovor ali dolazi cd sa original programima i vadi cd koji je narezan.lepo se zahvalim i kažem aj.....
primetio sam da ga je još neko vreme posle toga prodavao...
i dalje sam za to uživo je uživo jer šteta može da bude mnogo veća od te karte autobuske.
inače malo i ja da se pohvalim kakvo sam iskustvo imao.pre nekoliko godina kada je bio popularan qtek 9100 odličim ja d apazarim isti.za novi nisam imao para dovoljno i gledao polovne.čujem se sa jednim tipom kao kakav je mob odličan lepo očuvan skoro kao nov.kao full pakovanje.
odlično dogovorimo se lepo gde će da se nadjemo.dolazi lik sa još jednim i donosi bukvalno krš od telefona koji je u tom stanju kao da je bio zavezan za bajs i vuko se po putu.ok ajde idemo dalje da vidimo dokle čovek ide i da vidimo to full pakovanje.od full pakovasnja ima usb kabli i punjač koji mislim da nije od njega.ostatak nema.i onda ja pitam njega šta to znači odlično stanje?vadim 7710 koji nema ogrebotinu na sebi i imam ga nekih godinu dana(nov kupljen) pokazujem i kažem ovo je odlično stanje to tvoje je užasno stanje.i dobijam odgovor ali dolazi cd sa original programima i vadi cd koji je narezan.lepo se zahvalim i kažem aj.....
primetio sam da ga je još neko vreme posle toga prodavao...
i dalje sam za to uživo je uživo jer šteta može da bude mnogo veća od te karte autobuske.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
U jea ja sam par puta naleteo na te prevarante... Nekada pre 3 godine naletim na oglas gde lik prodaje omniu i900 pozovem i decko mi posalje na mail slike telefona telefon perfektan, ima garanciju ful opremu i ugovorimo mi kupovinu. Dosao decko i kao daje mi telefon i telefon bukvalno u stanju raspadanja kuciste izlomljeno display kao da si traktorom orao po njemu, desita mrtvih piksela i kao sto VeNoM, napisa vadi neku kutiju od orginalne i ful opreme, kao i garancije nema nista, neki kineski punjac i usb kabl slusalice izgubio... I onda krece da te ubedjuje da je to dobra kupovina
Onda jedan tipa za iphone 3G. Javio mi se na oglas gde sam kupovao iphone, kao ful oprema ima jednu liniju iznad porta za punjenje sto se dogadjalo na 80% 3g-ova da tu pukne i naglasava mi da se uz njega dobija fotrola neka koja tipa kosta 20e...
Nadjem se sa likom izvadi on telefon display izgreban, fali mu silent dugme, ledja nemaju jednu pukotinu nego pet, i onda krece pricu pa display je malo izgreban nije to nista strasno, to na ledjima se ni ne vidi kada se stavi ova fotrola, a za silent dugme mi je bio najjaci pa ne znam ja sta je to ne koristim...
Nisu mi jasni ti ljudi da li su maloumni ili nesto trece, ides direktno da se nadjes sa nekim i poneses stvar koja nije ni priblizna onome sto si rekao da jeste i ocekujes da ce to neko da kupi, kao da je taj neko debil...

Onda jedan tipa za iphone 3G. Javio mi se na oglas gde sam kupovao iphone, kao ful oprema ima jednu liniju iznad porta za punjenje sto se dogadjalo na 80% 3g-ova da tu pukne i naglasava mi da se uz njega dobija fotrola neka koja tipa kosta 20e...
Nadjem se sa likom izvadi on telefon display izgreban, fali mu silent dugme, ledja nemaju jednu pukotinu nego pet, i onda krece pricu pa display je malo izgreban nije to nista strasno, to na ledjima se ni ne vidi kada se stavi ova fotrola, a za silent dugme mi je bio najjaci pa ne znam ja sta je to ne koristim...
Nisu mi jasni ti ljudi da li su maloumni ili nesto trece, ides direktno da se nadjes sa nekim i poneses stvar koja nije ni priblizna onome sto si rekao da jeste i ocekujes da ce to neko da kupi, kao da je taj neko debil...
Ne znam, sve i da nisam red ove teme pročitao na slepo ne bih nikad kupio ništa ako nije online prodavnica. Put u drugi grad košta ali cena može biti previsoka. Kolega miodrage je išao u Kragujevac ili tako nekako ali je zab'o dobar iPad 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Krusevac, nasao preko Limunda, dogovorio se sa covekom, i to je bilo to. On se kleo da je u fenomenalnom stanju, i detaljno sve opisao. Cak je onecao da ako nadjem ikakvu zamerku da ce on odmah da mi kesira za benzin. Osim 2 manje ogrebotinekone je lik naveo, zaista nikakvu zamerkku nisam nasao, wifi radi besprekorno, home dugme takodje....
Cena odgovarajuca, niza 50€ od najnize cene po oglasima koju sam tada nasao.
Cena odgovarajuca, niza 50€ od najnize cene po oglasima koju sam tada nasao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!