S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 22:34

Post od IvanP »

Ljudi znate li za neki ebook reader da radi na N5800? Probao sam za sad Qreader (ne radi, stoji na prvoj strani, mozda bi sa virtual keyboard radio al pojelo bi to mnogo od ekrana pa mi se ne svidja bas), FBReader ne planira da radi port za S60v5, znaci zna li ko kakav "radeći" ebook reader?
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Da li neko zna da li postoji besplatan PDF citac i gde se moze naci? Do sada ne nadjoh besplatan, ne racunajuci trial verzije. Nadam se da postoji da ne moram brljati po piratskom softveru, prosli put kad sam to radio nije se dobro zavrsilo. :D

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

postoji li neki program da promenim qwerty tastaturu na 5800,vise mi se svidja android verzija!
i da postoji li neka verzija widgeta za vreme,ali da nije SPB

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

skar, instaliraj swype i accuweather
markob nadji alternative reader nije nesto posebno ali radi i besplatan je

laky012
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Apr 2010. 15:00

Post od laky012 »

Da li se mogu koristiti Ovi maps u Srbiji, i da li je potrebno to nesto da se placa ??
Samsung Galaxy S III mini

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

evo jos nesto,ima li alikacija za GMAIL,al da se moze povezivati na odredjene intervale,jer je ovaj fabricki mail client ocajan(x6)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

laky012, mozes da koristis ali je mapa ocajna imas auto put i jos par lokalnih puteva

skar, ja koristim nokia messanging. mozes u opcijama da podesis na koliko ce proveravati

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

kako messaging kad mi na sajtu kaze da moj model nije podrzan :?
jel me ovi sa OVI zajebavaju il sta je u pitanju sad cu proveriti! :wacko:

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

skar, ja sam imao problema sa downloadom preko ovi stora. na kraju sam naso istalaciju online i sve je proradilo

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

skar,pokusaj na sledecoj stranici da pronadjes to sto trazis - klik. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hmm to sto mu vi predlazete nesto slicno sam i ja isprobavao ali to nije besplatno,jeste neki period ali posle se naplacuje.
skar, a sto ti lepo gde su ti poruke ne napravis gmail sanduce i ukljucis ga preko gprsa non stop online i eto ti e-mail posta u realnom vremenu,isprobano na n79 i radi a radice sigurno i tebi.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

radi i meni to Dexy,ali sam mislio da postoji neka pristojnija Gmail aplikacija,
ovako dodatno zakomplikovano i poprilicno vizulno jadno odradjeno..
sto se tice messaginga hvala momci instalirao sam ga,ali mislim da cu ovih dana da joj stavim portovani C6 swf,pa ce se moje muke sa vizualizacijom resiti :D
swype radi za sve pare :D

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Koju slide unlock aplikaciju koristite? Ja sam probao 2, jedna me je nervirala zbog zvuka koji se cuje i na silent profile-u, a druga je trial, a register code koji su pustili na net je neka zaje*ancija tako da ne radi :dry:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Nebojsa92x full screen locker od onih istih koji imaju i full screen caller i tome slične aplikacije.veoma sam zadovoljan.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ponovo cu da pomenem smart seting mozes podesiti hpr.dva puta pritisnes zelenu slusalicu i tel.se otkljuca ili neku drugu kombinaciju tastera,pored toga mozes ga staviti na deskopu i u njega ubaciti jos precica za aplikacije koje najvise koristis.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Za zakljucavanje/otkljucavanje telefona meni je daaaleekoo najbolji "MyKeylock" . Izbaeres kako ces da otkljucavas i zakljucavas. U mene je konkretno zakljucavanje 2xcrvena tipka, a otkljucavanje 1x crvena. MOzes staviti isto to na tipku kamere, ili pojacavanja ili smanjivanja zvuka itd itd ... meni super 8) Godinu dana mi radi besprijekorno, nikad nije zezao ili nesto slicno ... a besplatan je :)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

mazzy, i ja koristim tu aplikaciju fenomenalna je nema sta. Ista mi je fora za zakljucavanje, a otkljucavam na MENU-i taster iz tehnickih razloga.

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Jel neko ima mozda igricu Angry Birds? Pise na netu da je za s60v5 ukljucujuci i 5800XM, ali pri instalaciji izbaci da aplikacija nije kompatibilna sa telefonom :dry:

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Aplikacija koja najzad zaustavlja muziku kada izvuces sluske na symbianu, a radi kako treba i besplatna je . radi jos i mnogo toga. ukljucuje/iskljucuje bilo koji program kada ubacis/izvuces sluske...

Slika

Kod: Obeleži sve

AAction - it's application to assign actions to be performed when connecting or disconnecting headphones (accessory). Application's interface is a 2 views and you can add actions to them, they'll be executed whenever you connect or disconnect headphones (depending on view). Adding action performed from the menu (click Add action) then you must select the action and press soft-key, if needed (for example select an application to launch). Actions can also be removed, just need put the cursor on any action that you want to remove and select Remove action in pop-up menu.

List of actions that can be executed:

# Play/Pause in music player
# Stop in music player
# Press a key
# Launch the application
# Send task to background
# Bring task to foreground
# Close task
# Lock the keypad
# Unlock the keypad
# Enable light sensor
# Disable light sensor
# Set brightness level
# Delay

Key features:

* Added new actions: switching Bluetooth, profiles, simulation stylus
* Now there is action to close the program it closes it (plus the added killing programs)
* Added a menu item for editing action
* There are hot keys: key C - removal action, the choice of elements - the editing
Probajte sami genijalan je

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Evo da predlozim kolegama forumasima neke od programa koje u zadnje vreme najcesce koristim.
1. Ramblow - samo mu ime kaze inace veoma dobra aplikaicja
2. MyKeyLock - fantastican program koji cete sacuvati dugme za zakljucavanje koje i nije bas najkvalitetnije.
3. RescoViewer - program za pregled slika na mobilnom telefonu sa daleko vise opcija i brzi od standardne Nokia-ine aplikacije.
4.Folder Play - ukolko vas mrzi da pravite play listu u fabrickom playeru ovo je idealno resenje. Inace je dosta jednostavan sto se meni bs svidja.
5.Kill me
6.AutoInstaller - ovu aplikaciju najvise volim. Ubacite samo instalacione fajlove u odredjene foldere pokrenite program i sve ce se samo instalirati.
7. SlovoEd - dbro stari recnik. Preporucujem stariju verziju programa jer se dosta lakse instalira.

Ovo su samo od nekih programa koje nisam ranije spomenuo (barem se tako nadam) a koje smatram neophodnim na mom telefonu.

Odgovori