S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Ljudi znate li za neki ebook reader da radi na N5800? Probao sam za sad Qreader (ne radi, stoji na prvoj strani, mozda bi sa virtual keyboard radio al pojelo bi to mnogo od ekrana pa mi se ne svidja bas), FBReader ne planira da radi port za S60v5, znaci zna li ko kakav "radeći" ebook reader?
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Hmm to sto mu vi predlazete nesto slicno sam i ja isprobavao ali to nije besplatno,jeste neki period ali posle se naplacuje.
skar, a sto ti lepo gde su ti poruke ne napravis gmail sanduce i ukljucis ga preko gprsa non stop online i eto ti e-mail posta u realnom vremenu,isprobano na n79 i radi a radice sigurno i tebi.
skar, a sto ti lepo gde su ti poruke ne napravis gmail sanduce i ukljucis ga preko gprsa non stop online i eto ti e-mail posta u realnom vremenu,isprobano na n79 i radi a radice sigurno i tebi.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
radi i meni to Dexy,ali sam mislio da postoji neka pristojnija Gmail aplikacija,
ovako dodatno zakomplikovano i poprilicno vizulno jadno odradjeno..
sto se tice messaginga hvala momci instalirao sam ga,ali mislim da cu ovih dana da joj stavim portovani C6 swf,pa ce se moje muke sa vizualizacijom resiti
swype radi za sve pare
ovako dodatno zakomplikovano i poprilicno vizulno jadno odradjeno..
sto se tice messaginga hvala momci instalirao sam ga,ali mislim da cu ovih dana da joj stavim portovani C6 swf,pa ce se moje muke sa vizualizacijom resiti

swype radi za sve pare

- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
Za zakljucavanje/otkljucavanje telefona meni je daaaleekoo najbolji "MyKeylock" . Izbaeres kako ces da otkljucavas i zakljucavas. U mene je konkretno zakljucavanje 2xcrvena tipka, a otkljucavanje 1x crvena. MOzes staviti isto to na tipku kamere, ili pojacavanja ili smanjivanja zvuka itd itd ... meni super
Godinu dana mi radi besprijekorno, nikad nije zezao ili nesto slicno ... a besplatan je 

- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Aplikacija koja najzad zaustavlja muziku kada izvuces sluske na symbianu, a radi kako treba i besplatna je . radi jos i mnogo toga. ukljucuje/iskljucuje bilo koji program kada ubacis/izvuces sluske...

Probajte sami genijalan je

Kod: Obeleži sve
AAction - it's application to assign actions to be performed when connecting or disconnecting headphones (accessory). Application's interface is a 2 views and you can add actions to them, they'll be executed whenever you connect or disconnect headphones (depending on view). Adding action performed from the menu (click Add action) then you must select the action and press soft-key, if needed (for example select an application to launch). Actions can also be removed, just need put the cursor on any action that you want to remove and select Remove action in pop-up menu.
List of actions that can be executed:
# Play/Pause in music player
# Stop in music player
# Press a key
# Launch the application
# Send task to background
# Bring task to foreground
# Close task
# Lock the keypad
# Unlock the keypad
# Enable light sensor
# Disable light sensor
# Set brightness level
# Delay
Key features:
* Added new actions: switching Bluetooth, profiles, simulation stylus
* Now there is action to close the program it closes it (plus the added killing programs)
* Added a menu item for editing action
* There are hot keys: key C - removal action, the choice of elements - the editing
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Evo da predlozim kolegama forumasima neke od programa koje u zadnje vreme najcesce koristim.
1. Ramblow - samo mu ime kaze inace veoma dobra aplikaicja
2. MyKeyLock - fantastican program koji cete sacuvati dugme za zakljucavanje koje i nije bas najkvalitetnije.
3. RescoViewer - program za pregled slika na mobilnom telefonu sa daleko vise opcija i brzi od standardne Nokia-ine aplikacije.
4.Folder Play - ukolko vas mrzi da pravite play listu u fabrickom playeru ovo je idealno resenje. Inace je dosta jednostavan sto se meni bs svidja.
5.Kill me
6.AutoInstaller - ovu aplikaciju najvise volim. Ubacite samo instalacione fajlove u odredjene foldere pokrenite program i sve ce se samo instalirati.
7. SlovoEd - dbro stari recnik. Preporucujem stariju verziju programa jer se dosta lakse instalira.
Ovo su samo od nekih programa koje nisam ranije spomenuo (barem se tako nadam) a koje smatram neophodnim na mom telefonu.
1. Ramblow - samo mu ime kaze inace veoma dobra aplikaicja
2. MyKeyLock - fantastican program koji cete sacuvati dugme za zakljucavanje koje i nije bas najkvalitetnije.
3. RescoViewer - program za pregled slika na mobilnom telefonu sa daleko vise opcija i brzi od standardne Nokia-ine aplikacije.
4.Folder Play - ukolko vas mrzi da pravite play listu u fabrickom playeru ovo je idealno resenje. Inace je dosta jednostavan sto se meni bs svidja.
5.Kill me
6.AutoInstaller - ovu aplikaciju najvise volim. Ubacite samo instalacione fajlove u odredjene foldere pokrenite program i sve ce se samo instalirati.
7. SlovoEd - dbro stari recnik. Preporucujem stariju verziju programa jer se dosta lakse instalira.
Ovo su samo od nekih programa koje nisam ranije spomenuo (barem se tako nadam) a koje smatram neophodnim na mom telefonu.