iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

valdevit, TomTom? Ako si iz Srbije zaboravi na navigaciju ako koristiš TomTom, mape su :( :wink:
Nokia 5800XM

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Valdevit ne radis to dzabe jeste da trazi 3.0 softwer ali za koji dan izlazi yellowsnow (sad ima neko drugo ime) za 3.0 pa ces u svakom slucaju da ga skines.Moj brat je ubacio pa ti javljam da li radi ili ne i kako. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

pokušao sam juče da ga ubacim preko fw change ili nešto slično se zove i uspeo sam,al kad god startujem aplikaciju,uđe i izađe :uhuh: čitam po netu,kažu da i nije neka navigacija :wink:

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Moze neko na pm da mi posalje kako da ga updaetam na 3.0 nov sam u ovome imam ga tek 2.dan?Inace iphone me je odusevio.

valdevit
Banned

Post od valdevit »

inače,rećiću ti ono što su i meni govorili kad sam ga imao 3 dana:gugl je tvoj najjbolji drug 8)
ja sam svoj upravo apdejtovao i mogu vam reći da za sad i ne vidim neku razliku.Instalirao sam navigon,al ga još nisam koristio :roll:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Valdevit ne b se slozio sa tobom.Drndao sam bratovljev telefon koji ima 3.0 i moze da se primeti da malo brze radi.Otprilike onako kako je miodrage i opisao u svom postu.Inace navigacija je bas lepo odradnjena.Ali naravno iako pise da ima map srbije za grad nis ima 3 ulice :) Ekstra je sto pokazuje jednosmerne ta koda nikad ne mozes da se zeznes. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

valdevit
Banned

Post od valdevit »

Batalio sam tu aplikaciju,jer mi zauzima mnogo memorije,a ovaj novi 3.0 mi baguje :wink: :angry:
prvo posle otključavanja nije hteo da mi se upali tel,a onda danas 1 deo ekrana uopšte nije reagovao na moje dodire :uhuh: :uhuh:

marina:)
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Jul 2009. 19:11

Post od marina:) »

1.Kako mogu doci do crackanih ili freeware aplikacija za svoj iphone?
2.Ukoliko nesto zabrljam..npr neka aplikacija mi napravi sranje i iphoneom mogu li napraviti nekakav reset koji ce vratiti sve na pocetne postavke, bez daljnjih posljedica po mobitel..?
npr. na sekinoj omniji ima ona opcija hard reset..ima li takvo sta za moj iphone? )
3.Postoji li kakav program kojim mogu postaviti pozadinu na iphone a ne da mi stoji glavni meni kao pozadina..? )
4.Postoje li kakve upute na nasem jeziku kako koristiti itunes, malo puno mi je kompliciran.. )

..to je zasad to.. unaprijed zahvalna marina:) ..

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

marina:), na ovom forumu je trazenje i postovanje crackova i wareza zabranjeno. Svaki odgovor koji bude sadrzao linkove ka crackovima i warez-u bice obrisan. Freeware aplikacije su druga prica.
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Pon, 06. Jul 2009. 02:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

marina:), evo ti odogvori:
1. Za freeware aplikacije preporuchio bih ti da koristis AppStore na samom telefonu, uz pozeljno povezivanje na WiFi konekciju kako te ne bi odrali zbog GPRS-a. Sto se crackovanih app tiche - na ovom forumu je zabranjeno sirenje piraterije, ali ti malo potrazi po netu i siguran sam da ces da nadjes sta te zanima.
2. Hard reset iPhoneta - drzis Home i Power dugme dok se telefon ne resetuje.
3. Ima opcija u aplikaciji koja se zove Winterboard.
4. Postoji

Skoro sve o ovom telefonu mozes da saznas na www.isrbija.net
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

marina:)
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Jul 2009. 19:11

Post od marina:) »

Izvinjavam se pitanjima vezanim uz crackove... Nisam znala.. :)) jel mi mozete rec tocno kako da postavim pozadinu, i neku str koja sadrzi full freeware aplikacije a da nije app store.. I zahvaljujem svima na brzim odgovorima...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

iskreno nema nesto stranica na netu za skidanje iPhone aplikacija. AppStore, Installer, Cydia, ICY, to je sada ono sto ljudi koriste da customizuju svoj aparat.

Davie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 09. Jul 2009. 02:13

Post od Davie »

S obzirom da i nakon citanja postova na ovu temu, sam jos uvek zbunjen, zamolio bih sve koje su dobre volje, da mi pomognu oko jednog pitanja koje me i dalje muci.
Naime, pocetkom sledece nedelje odlazim u inostranstvo (Francuska/Italija/Svajcarska) i nameravao sam tamo kupiti iPhone 3G.
Ono sto mene interesuje, jeste, na sta trebam obratiti paznju i sta traziti od prodavca, kako bih telefon mogao koristiti, ovde, kod nas u zemlji.
Takodje, da li mi se vise isplati uzeti ga sa strane, ili jednostavno da ga kupim ovde, vec otkljucanog?
Hvala unapred. :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Davie, moja topla preporuka - daj vishe para i kupi SIM free telefon, i bices miran gde god da odes, koju god karticu da stavis, i kad god da radis update!

Davie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Davie »

miodrage, znaci da samo prilikom kupovine u inostranstvu, napomen da zelim sim free i to je to?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

I da isprobas na licu mesta, da ti ne uvale neki shit. Posto evo gledam ima prevara koliko volis. Uglavnom, ako dobijas rachun i garanciju, onda ne se sekiras. Nemoj nista da radis na divljaka zbog 50€ ustede, ne isplati se.

valdevit
Banned

Post od valdevit »

razlika u ceni između sim fri i zaključanog,nije baš 50e,već je mnogo veća,naročito za ovaj najnoviji model 8)

Davie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Davie »

Podrazumeva se da cu odma da isprobam. Takodje planiram da kupim u bas ovlascenoj Apple prodavnici. Takodje, ne mislim uzeti najnoviji model, jer sumnjam da imam toliko para, tako da ce 3G biti sasvim dovoljan.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

valdevit, dobro de, nemoj da si cepidlaka. Veca je razlika od 50€, ali nije ni nesto kataklizma veca. Sto se najnovijeg modela tiche, ima par opcijica vishe, koje meni svakako ne igraju ulogu. Ne racunam telefone uz ugovor!

daliborr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Jul 2009. 02:14

Post od daliborr »

Da li je moguce poslati nekome na mejl, u atachmentu word fajlove ili bilo kakve fajlove , .pdf, ... i ostale kao sto je to moguce na kompjuteru?
Znaci hocu da posaljem sa IPHONE 3G, 8 gb, telefona u atachmentu word na neciji e-mail.
Da li je to moguce??
poz

Odgovori