iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Valdevit ne radis to dzabe jeste da trazi 3.0 softwer ali za koji dan izlazi yellowsnow (sad ima neko drugo ime) za 3.0 pa ces u svakom slucaju da ga skines.Moj brat je ubacio pa ti javljam da li radi ili ne i kako. 
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Valdevit ne b se slozio sa tobom.Drndao sam bratovljev telefon koji ima 3.0 i moze da se primeti da malo brze radi.Otprilike onako kako je miodrage i opisao u svom postu.Inace navigacija je bas lepo odradnjena.Ali naravno iako pise da ima map srbije za grad nis ima 3 ulice
Ekstra je sto pokazuje jednosmerne ta koda nikad ne mozes da se zeznes. 
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
1.Kako mogu doci do crackanih ili freeware aplikacija za svoj iphone?
2.Ukoliko nesto zabrljam..npr neka aplikacija mi napravi sranje i iphoneom mogu li napraviti nekakav reset koji ce vratiti sve na pocetne postavke, bez daljnjih posljedica po mobitel..?
npr. na sekinoj omniji ima ona opcija hard reset..ima li takvo sta za moj iphone? )
3.Postoji li kakav program kojim mogu postaviti pozadinu na iphone a ne da mi stoji glavni meni kao pozadina..? )
4.Postoje li kakve upute na nasem jeziku kako koristiti itunes, malo puno mi je kompliciran.. )
..to je zasad to.. unaprijed zahvalna marina:) ..
2.Ukoliko nesto zabrljam..npr neka aplikacija mi napravi sranje i iphoneom mogu li napraviti nekakav reset koji ce vratiti sve na pocetne postavke, bez daljnjih posljedica po mobitel..?
npr. na sekinoj omniji ima ona opcija hard reset..ima li takvo sta za moj iphone? )
3.Postoji li kakav program kojim mogu postaviti pozadinu na iphone a ne da mi stoji glavni meni kao pozadina..? )
4.Postoje li kakve upute na nasem jeziku kako koristiti itunes, malo puno mi je kompliciran.. )
..to je zasad to.. unaprijed zahvalna marina:) ..
- tomas.hokenberi
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
marina:), na ovom forumu je trazenje i postovanje crackova i wareza zabranjeno. Svaki odgovor koji bude sadrzao linkove ka crackovima i warez-u bice obrisan. Freeware aplikacije su druga prica.
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Pon, 06. Jul 2009. 02:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
marina:), evo ti odogvori:
1. Za freeware aplikacije preporuchio bih ti da koristis AppStore na samom telefonu, uz pozeljno povezivanje na WiFi konekciju kako te ne bi odrali zbog GPRS-a. Sto se crackovanih app tiche - na ovom forumu je zabranjeno sirenje piraterije, ali ti malo potrazi po netu i siguran sam da ces da nadjes sta te zanima.
2. Hard reset iPhoneta - drzis Home i Power dugme dok se telefon ne resetuje.
3. Ima opcija u aplikaciji koja se zove Winterboard.
4. Postoji
Skoro sve o ovom telefonu mozes da saznas na www.isrbija.net
1. Za freeware aplikacije preporuchio bih ti da koristis AppStore na samom telefonu, uz pozeljno povezivanje na WiFi konekciju kako te ne bi odrali zbog GPRS-a. Sto se crackovanih app tiche - na ovom forumu je zabranjeno sirenje piraterije, ali ti malo potrazi po netu i siguran sam da ces da nadjes sta te zanima.
2. Hard reset iPhoneta - drzis Home i Power dugme dok se telefon ne resetuje.
3. Ima opcija u aplikaciji koja se zove Winterboard.
4. Postoji
Skoro sve o ovom telefonu mozes da saznas na www.isrbija.net
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
S obzirom da i nakon citanja postova na ovu temu, sam jos uvek zbunjen, zamolio bih sve koje su dobre volje, da mi pomognu oko jednog pitanja koje me i dalje muci.
Naime, pocetkom sledece nedelje odlazim u inostranstvo (Francuska/Italija/Svajcarska) i nameravao sam tamo kupiti iPhone 3G.
Ono sto mene interesuje, jeste, na sta trebam obratiti paznju i sta traziti od prodavca, kako bih telefon mogao koristiti, ovde, kod nas u zemlji.
Takodje, da li mi se vise isplati uzeti ga sa strane, ili jednostavno da ga kupim ovde, vec otkljucanog?
Hvala unapred.
Naime, pocetkom sledece nedelje odlazim u inostranstvo (Francuska/Italija/Svajcarska) i nameravao sam tamo kupiti iPhone 3G.
Ono sto mene interesuje, jeste, na sta trebam obratiti paznju i sta traziti od prodavca, kako bih telefon mogao koristiti, ovde, kod nas u zemlji.
Takodje, da li mi se vise isplati uzeti ga sa strane, ili jednostavno da ga kupim ovde, vec otkljucanog?
Hvala unapred.