Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam nokiu 6280 ali problem je sledeci.Kada saljem fajlove prko msi Bluetooth-a sa kompijutera vece od 10 mb nece da ih posalje jer nemam dovoljno prostora,dok kada saljem isto velike fajlove sa telefona na telefon
primim bez problema ali na karticu.U cemu je problem??To se isto desava i kod mog i brata i druga.
Kapacitet : 10 MB
Eksterna
Podržani formati : MiniSD,
Uz aparat : 64 MB
Jesam li ovime sve rekao ili treba jos nesto? Znachi mozes da primis samo fajl koji NE prelazi velicinu interne memorije.
Koliko ja znam fajlovi sa racunara ne mogu da se smeste u internu memoriju phona nego samo na karticu ili kao sto je rekao miodrage ne one koje prevazilaze slobodnu memoriju phona.Mada ne vidim zasto ti je stalo da te fajlove stavis u internu memoriju kad vec imas miniSD?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
ja sam nekako uspeo da namestim da mi prima na karticu iako su neki pricali da ne moze ...a ako primas na internu memoriju onda ne mozes slati fajl veci od 10MB....nadam se da sam pomogao
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.