N6280 - slanje velikih fajlova preko BT-a

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Gsi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 20:09

N6280 - slanje velikih fajlova preko BT-a

Post od Gsi »

Imam nokiu 6280 ali problem je sledeci.Kada saljem fajlove prko msi Bluetooth-a sa kompijutera vece od 10 mb nece da ih posalje jer nemam dovoljno prostora,dok kada saljem isto velike fajlove sa telefona na telefon
primim bez problema ali na karticu.U cemu je problem??To se isto desava i kod mog i brata i druga.
  • ____________________________
    izmenio b_udder:: precizniji naslov

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,znachi podesheno ti je da sve fajlove primash direktno na karticu?Ne moze da nece da prima sa kompa a sa fona hoce?Koliko imash josh slodobde memorije?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Interna
Kapacitet : 10 MB
Eksterna
Podržani formati : MiniSD,
Uz aparat : 64 MB

Jesam li ovime sve rekao ili treba jos nesto? Znachi mozes da primis samo fajl koji NE prelazi velicinu interne memorije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Koliko ja znam fajlovi sa racunara ne mogu da se smeste u internu memoriju phona nego samo na karticu ili kao sto je rekao miodrage ne one koje prevazilaze slobodnu memoriju phona.Mada ne vidim zasto ti je stalo da te fajlove stavis u internu memoriju kad vec imas miniSD? :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

mirza82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 02:36

Post od mirza82 »

Hmmm, koliko to velike fajlove saljes sa kompa pa nece da prihvati, a kolike sa telefona?

Kako si namestio da ti primljen fajl snimi na kartici a ne na internoj memoriji, kada saljes sa fona na fon?????

Wicker Man@ jedini nacin da se smeste fajlovi iz kompa na internu memoriju je pomocu PC Suita, i to velicie interne memorije.

vladimir13
Banned
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41

Post od vladimir13 »

ja sam nekako uspeo da namestim da mi prima na karticu iako su neki pricali da ne moze :P ...a ako primas na internu memoriju onda ne mozes slati fajl veci od 10MB....nadam se da sam pomogao
Nokia E61

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Cisto sumnjam da si imao udela u tvom savetu s obzirom da si otvorio temu staru godinu dana... :roll: :roll: :wink:

Odgovori