Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ninolina, moj tel ima problem gde mi npr 6233 nema problem ili 6220, mnogo mnogo los tel u njemu mi je MTS kartica! u opste nisam zadovoljan telefonom,kupio sam BT sluske pozliv na glas JE OCAJNO OCAJAN pa 6220 ima drasticno bolje prepoznavanje.... uzas!!! zanimljivo je to ja kazem ime Tijana on zove Baja :-DDDDDD
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
e za poziv na glas sa bt slusalicama moram da se slozim jako je lose odradjen onaj na e52 je mnogo bolje!
edit:
ljudi necete verovati, pocelo je i meni da se desava ispdanje iz mreze, jako cesto sam ne dostupan, danas 4 puta :s
inace u pitanju je telenor, pokusacu da promenim karticu da vidim da nije do mreze
edit:
ljudi necete verovati, pocelo je i meni da se desava ispdanje iz mreze, jako cesto sam ne dostupan, danas 4 puta :s
inace u pitanju je telenor, pokusacu da promenim karticu da vidim da nije do mreze
Poslednja izmena od Mirko BGD u Sre, 27. Jan 2010. 10:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Malo cas sam se registrovao te da dodam da ima N97 oko 4 meseca. Bagovit je do bola! Pre neki dan sam mu uradio novi friwer, stabilnijije, ali se i dalje baguje. Recimo, nakon razgovora sa sagovornikom, na ekranu je ostali svi parametri kao da i dalje razgovaram. Nista ne vredi do gasenje i ponovno paljenje fona. Nemam bas puno razgovora na njemu, zimi ga manje koristim, ali je pitanje kako ce se ponasati u frekfentnijem koriscenju?
Nisam expert oko sredjivanja OS-a, nije mi ni namera da, radi telefona ucim jos i to! Problem je sto na fonu drzim dosta bitnih podataka, da su mi na dohvat ruke. Baza podataka mi je potrebna, samo sam nesiguran u uredjaj. Definitivno idem na Android.
Nisam expert oko sredjivanja OS-a, nije mi ni namera da, radi telefona ucim jos i to! Problem je sto na fonu drzim dosta bitnih podataka, da su mi na dohvat ruke. Baza podataka mi je potrebna, samo sam nesiguran u uredjaj. Definitivno idem na Android.
Ja ne znam sta je sa vasim aparatima, moj savrseno funkcionise 
Ne ispada iz mreze nikad (promonte - crna gora) ne baguje, ama bas nikakvih problema nemam, sve savrseno djeluje
Do sad mi je samo jednom zabagovao da sam morao da izvadim bateriju.
I transmiter mi ekstra funkcionise, e sad probao sam ga samo u autu...
Jedino sto mi bzv izgleda zadnja maska, nekako djeluje jeftino, ostalo je sve savrseno, prezadovoljan

Ne ispada iz mreze nikad (promonte - crna gora) ne baguje, ama bas nikakvih problema nemam, sve savrseno djeluje

Do sad mi je samo jednom zabagovao da sam morao da izvadim bateriju.
I transmiter mi ekstra funkcionise, e sad probao sam ga samo u autu...
Jedino sto mi bzv izgleda zadnja maska, nekako djeluje jeftino, ostalo je sve savrseno, prezadovoljan

- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
serbian-boss, tema o sertifikatima, koji ti svakako treba da bi hakovao telefon -> viewtopic.php?t=14568&postdays=0&postor ... &start=860
i tema o hakovanju telefona -> viewtopic.php?t=12736&start=280
Citaj od nazad, nema potrebe od 1. stranice da kreces
i tema o hakovanju telefona -> viewtopic.php?t=12736&start=280
Citaj od nazad, nema potrebe od 1. stranice da kreces
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
prodje i 28. a nista od firmware-a... 
edit:
ponovo BUG. u okviru povezivanja ne mogu da pristupim podsevanjima vezanim za APN stalno mi izbacuje sisemska greska i posle gasanje i paljenja telefona!!!!!!!!!!!!
ljudi ovo je ubistvo. sta li je sledece? mozda cu u mesto nokia logoa pri paljenju sledeci put videti anycool, ili nesto slicno!!! ljudi ne mozete da zamislite koliko sam besan i ogorcen u ovom trenutku!!!

edit:
ponovo BUG. u okviru povezivanja ne mogu da pristupim podsevanjima vezanim za APN stalno mi izbacuje sisemska greska i posle gasanje i paljenja telefona!!!!!!!!!!!!
ljudi ovo je ubistvo. sta li je sledece? mozda cu u mesto nokia logoa pri paljenju sledeci put videti anycool, ili nesto slicno!!! ljudi ne mozete da zamislite koliko sam besan i ogorcen u ovom trenutku!!!
HahahahaMirko BGD napisao:mozda cju u mesto nokia logoa pri paljenju sledeci put videti anycool, ili nesto slicno!!!

Druze sta da ti kazem!? Pratim temu i citam utiske i ne mogu da verujem!!!

Da se ja pitam ja bih ga sibnuo u oglase i dao za nekih 20-30e jeftinije samo da ode i onda bih kupio nesto novo pa da se nauzivam koristeci normalan mobilni.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
IDzO, veruj mi upravo to se i razmisljam da uradim! ne mogu vise jbt, jeste on super, i kad ga vide svi zinu, al stvarno strpljenje mi je na granici!!! masa ljudi se zali na ispadanje iz mreza, (znaci nismo mi jedini) jedni se zale na restartovanje, drugi na ne mogucnost paljenja, treci na kameru, OVO JE STRASNO! koliko god sam reviewa citao, samo od jedne osobe sam cuo da je u potponusti zadovoljna, svi ostali su ogorceni...