Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

Ninolina, moj tel ima problem gde mi npr 6233 nema problem ili 6220, mnogo mnogo los tel u njemu mi je MTS kartica! u opste nisam zadovoljan telefonom,kupio sam BT sluske pozliv na glas JE OCAJNO OCAJAN pa 6220 ima drasticno bolje prepoznavanje.... uzas!!! zanimljivo je to ja kazem ime Tijana on zove Baja :-DDDDDD

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

e za poziv na glas sa bt slusalicama moram da se slozim jako je lose odradjen onaj na e52 je mnogo bolje!

edit:

ljudi necete verovati, pocelo je i meni da se desava ispdanje iz mreze, jako cesto sam ne dostupan, danas 4 puta :s
inace u pitanju je telenor, pokusacu da promenim karticu da vidim da nije do mreze
Poslednja izmena od Mirko BGD u Sre, 27. Jan 2010. 10:46, izmenjeno 1 put ukupno.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Mirko BGD, Izgleda da je sve navedeno do same n97 mice mnogo los uredjaj ali mnogo i realno barena para ali ok n900 ce pasti sada na crnjaka za 350e tako da udajem ovo!

peram
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 14:32

Post od peram »

Malo cas sam se registrovao te da dodam da ima N97 oko 4 meseca. Bagovit je do bola! Pre neki dan sam mu uradio novi friwer, stabilnijije, ali se i dalje baguje. Recimo, nakon razgovora sa sagovornikom, na ekranu je ostali svi parametri kao da i dalje razgovaram. Nista ne vredi do gasenje i ponovno paljenje fona. Nemam bas puno razgovora na njemu, zimi ga manje koristim, ali je pitanje kako ce se ponasati u frekfentnijem koriscenju?
Nisam expert oko sredjivanja OS-a, nije mi ni namera da, radi telefona ucim jos i to! Problem je sto na fonu drzim dosta bitnih podataka, da su mi na dohvat ruke. Baza podataka mi je potrebna, samo sam nesiguran u uredjaj. Definitivno idem na Android.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

peram, pero dok ga ne prodas OBAVEZAN backup jer mnogo problema se javlja! U pitanju je problem kada ga ugasis nikada nisi siguran da ces ga ukljuciti :-) inace nemam taj problem sa pozivima hvala bogu jos samo to mi treba da da ga asfaltiram :-DDDD

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Dostaje, :lol: :lol: :lol: uvek molis boga da upalis :D ne znam dal je smesno il zalosno! :)

Edit:
sutra je 28mi i trebalo bi da izadje novi firmware koji zeljno iscekujemo (bar ja) :) u koliko ne bude pobojsao neke osnovne opcije na telefonu, telefon definitivno ide u oglase :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Au dokle je doslo da korisnici vise gledaju u datume kada ce da izadje novi sw nego li da uzivaju u blagodetima samog aparata... :uhuh:
Mirko BGD, pazi se uzastopnog postovanja... :wink: :roll:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

peram
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 14:32

Post od peram »

Marko BGD, hajde da probamo novi firmware, to je zadnje shto cu da probam! Uh, jedva chekam neshto novo sa Android platformom!

miljan_vb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Jan 2010. 18:17

Post od miljan_vb »

Gore je neko pomenuo da ga n97 zeza u razgovoru i da ima telenor karticu/I mene zeza ali ja imam telekom karticu/.Tako da nije do vrste mreze.
Eh zaboravih: stavili su neki kineski transmiter za radio.Uzas je.Pored radio aparata jedva "hvata" i krci..ccccccccccccccccc

Radonja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 29. Dec 2006. 01:10

Post od Radonja »

Ja ne znam sta je sa vasim aparatima, moj savrseno funkcionise :D
Ne ispada iz mreze nikad (promonte - crna gora) ne baguje, ama bas nikakvih problema nemam, sve savrseno djeluje :)
Do sad mi je samo jednom zabagovao da sam morao da izvadim bateriju.
I transmiter mi ekstra funkcionise, e sad probao sam ga samo u autu...

Jedino sto mi bzv izgleda zadnja maska, nekako djeluje jeftino, ostalo je sve savrseno, prezadovoljan 8)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Radonja, tebi je sigurno zapao neki "vanserijski" primerak :wink: jbm li ga ko ce ga znati, mozda mi imamo neke prve serije koje su lose, inace FM Transmiter je totalno ne upotrebljiv :(
nego jeste znali da kod androida app ne mogu da se instaliraju na memorijsku karticu :o

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

miljan_vb, ja sam prvi rekao da me zeza sa mts om ma krsina :uhuh:

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

da li neko moze da mi pomogne kako da apdejtujem firmware na verziju 2.0 jer i ovako mi mnogo baguje pa hocu da ga resetujem skroz ...pokusavao sam preko onog kineskog sajta,medjutim ne radi mi.Ako neko ima laksi nacin,neki toturial molim vas pomozite mi

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

serbian-boss, koji firmware imas sad? ako je V12, toplo ti preporucujem da ne radis upgrade jer ces izgubiti mogucnost hakovanja i mnogo druge vrlo bitne stvari! odradi format mass memorije, zatim full format telefona i to bi trebalo da resi tvoje probleme.
ja da mogu, odmah bi se vratio na v12

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

Mirko BGD, imam verziju 10.0.017.221.01 mislim da je zastarela ali ako kazes da je bolje da ga ne diram onda ok......jel bi mogao da mi pomognes oko hakovanja da mi pustis na PP kratko uputsvo,molim te.Bas me nervira sto ne mogu da instaliram app jer nemam sertifikat :dry:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

serbian-boss, tema o sertifikatima, koji ti svakako treba da bi hakovao telefon -> viewtopic.php?t=14568&postdays=0&postor ... &start=860
i tema o hakovanju telefona -> viewtopic.php?t=12736&start=280
Citaj od nazad, nema potrebe od 1. stranice da kreces

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

prodje i 28. a nista od firmware-a... :(
edit:

ponovo BUG. u okviru povezivanja ne mogu da pristupim podsevanjima vezanim za APN stalno mi izbacuje sisemska greska i posle gasanje i paljenja telefona!!!!!!!!!!!!
ljudi ovo je ubistvo. sta li je sledece? mozda cu u mesto nokia logoa pri paljenju sledeci put videti anycool, ili nesto slicno!!! ljudi ne mozete da zamislite koliko sam besan i ogorcen u ovom trenutku!!!

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Mirko BGD, brate ja sam digao ruke :lol: any cool :lol: :lol: :lol: :lol:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mirko BGD napisao:mozda cju u mesto nokia logoa pri paljenju sledeci put videti anycool, ili nesto slicno!!!
Hahahaha :lol:

Druze sta da ti kazem!? Pratim temu i citam utiske i ne mogu da verujem!!! :o :disgust:
Da se ja pitam ja bih ga sibnuo u oglase i dao za nekih 20-30e jeftinije samo da ode i onda bih kupio nesto novo pa da se nauzivam koristeci normalan mobilni. ;)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

IDzO, veruj mi upravo to se i razmisljam da uradim! ne mogu vise jbt, jeste on super, i kad ga vide svi zinu, al stvarno strpljenje mi je na granici!!! masa ljudi se zali na ispadanje iz mreza, (znaci nismo mi jedini) jedni se zale na restartovanje, drugi na ne mogucnost paljenja, treci na kameru, OVO JE STRASNO! koliko god sam reviewa citao, samo od jedne osobe sam cuo da je u potponusti zadovoljna, svi ostali su ogorceni...

Odgovori