napravi svoju temu

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:wink: Lomnica_city, ako se ne varam ti imas sada 6680.... 8) Zato sam htela da te pitam imas li slucajno animirane teme za 6680, i da li si ih probao... :o Rade li uopste? :) Ako imas dacu ti moj e-mail da mi posaljes... :ohmy: Cula sam da treba da se prethodno instalira u telefon neki program za flash, i da tek tada mogu da rade... 8)
:lol: Ako imas bilo kakvu informaciju o ovakvim temama molim te da ih podelis...a verujem da ima jos ljudi koji su za ovako nesto zainteresovani ili imaju informaciju... :D
Pozdrav... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dan555
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 04:48

Post od dan555 »

@Lomnica_city, hvala najlepše, ali sve te sajtove znam.Poskidao sam barem 350 tema, samo da vidim kako ih drugi rade.
Reč je o tome da je ninolina radila svoje teme, a ja želim da vidim kako izgledaju.
Hvala još jednom.

@ninolina, hvala i tebi, računam na tvoje nove teme za M9, da im pokažemo šta znamo. :wink:
Moj e-mail je u mom profilu, pošalji ako ti nije teško, baš me interesuje.Hvala.
Pozdrav.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imam jednu kao Windows XP defaul walpaper samo trava talasa,lepo ali meni ne radi lepo zbog active desktop-a,a necu da ga gasim ali svakako cu ti poslati,samo reci gde (e-mail)!?
Pozdrav 8)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Ima jos cini mi se 2 animirane teme pored ove sto je pomenuo Lomnica-city, a sve 3 mozes naci na symbianx.com forumu.
Dan555, avatar sam nasla u originalu. :)
Kada budem imala vremena postavicu i ja neku temu...

dan555
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 04:48

Post od dan555 »

@Oljica, biće mi drago da vidim i tvoje teme ovde. :)
Što nas je više to bolje.
Ja sam tek pre neki dan instalirao Theme studio, pa tek gledam kako se šta radi.
Mnogo je spor, a mogli su i jednostavnije da ga naprave.
Da li neko zna kako se ubacuje animacija u teme i u kom formatu?

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Ne mozes ubaciti animaciju u temu, mislim da su ove 3 teme koje sam navela jedine izbacene od strane nokie kao takve, ali ipak me nemoj drzati za rec...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lomnica_city , imas moj mail u profilu i bila bih ti zahvalna kada bi mi poslao tu temu. Cula sam da treba da imam jos neki program instaliran u mobilnom, kako bi animirane teme radile.Ako imas i taj program, a verujem da ga imas ako si instalirao tu animiranu temu, molim te da mi i to poslajes.
Unapred zahvalna.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mislim da ti netreba program a poslacu ti pa probaj da vidis da li ti se svidja,meni se licno ne svidja stil ikonica i WinXP pa sam ubacio neku za N90 i ikonice su mnogo lepse!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

:D Lomnica_city, a jel kod tebe funkcionisala tema sama?
Ili je nisi ni probao?Imas li neki flash program vec instaliran?
Pozdrav 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Kakav flash program?Vec sam negde napisao da je radila i lepo izgleda ali meni pravi problem Active desktop (mislim da se napravi linija tamo gde su bile ikonice kad udjem u meni) ali mozda je to zbog mog starijeg softvera jer sam fon uzeo pre skoro 5 meseci a i tad je softver bio nekoliko meseci star tako da moze i to da zeza ali kad sam danas trazio da flesujem softver bas sam se razocarao jer jedan nudi 3... softver za 15 evra a drugi 6... za oko 20 evra (a mislim da nije jos ni do 5 stigao) :?
Probaj ti pa javi,poslao sam ti jos danas,mora da ti je stiglo!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

:wink: Lomnica_city, evo upravo sam je isprobala i RADI! Ali postoji isti problem kao i kod tebe u vezi active desctop-a a imam najnoviju verziju softvera na 6680. Hvala ti mnogo i molila bih ko god je u prilici i ima volje neka mi baci animiranu temu na e-mail.
Hvala Lomnica_city :D

Imala bih jedno pitanje u vezi nekih skin supporta koje mi fon trazi kad ubacim pojedine teme...Gde to da nabavim i hoce li na 6680 uopste raditi takva tema koja je inace za n70 ili n90?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nema na cemu i drugi put! :oops:
Rekao sam ti da kod mene radi ali NE perfektno!Znaci ogradio sam se da ne bude da sam ti poslao losu verziju,izgleda da je ovo radjeno za 6630,ali dobro nije to i neki veliki bug!
Primetio sam i ja da mi trazi neki skin support za series 60 kad ubacim neku temu za recimo N70 ali me mrzelo da trazim na netu to cudo pa potrazi,mozda nadjes pa mozes dati i neka iskustva!?
Pozdrav 8)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Ninolina, takva tema nece raditi na tvom telefonu...
Evo pusticu ti ja na mail ovu xp temu koja moze pa probaj :).

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Oljice, hvala ti u svakom slucaju, ali to je istovetna tema koju mi je poslao i Lomnica_city... :wink:
Ako budes isprobala jos neku animiranu mogla bi da me je posaljes... :D
Hvala...
Pozdrav..

Odgovori