Pozdrav...
napravi svoju temu
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
@Lomnica_city, hvala najlepše, ali sve te sajtove znam.Poskidao sam barem 350 tema, samo da vidim kako ih drugi rade.
Reč je o tome da je ninolina radila svoje teme, a ja želim da vidim kako izgledaju.
Hvala još jednom.
@ninolina, hvala i tebi, računam na tvoje nove teme za M9, da im pokažemo šta znamo.
Moj e-mail je u mom profilu, pošalji ako ti nije teško, baš me interesuje.Hvala.
Pozdrav.
Reč je o tome da je ninolina radila svoje teme, a ja želim da vidim kako izgledaju.
Hvala još jednom.
@ninolina, hvala i tebi, računam na tvoje nove teme za M9, da im pokažemo šta znamo.
Moj e-mail je u mom profilu, pošalji ako ti nije teško, baš me interesuje.Hvala.
Pozdrav.
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Ninolina
- Moderator

Lomnica_city , imas moj mail u profilu i bila bih ti zahvalna kada bi mi poslao tu temu. Cula sam da treba da imam jos neki program instaliran u mobilnom, kako bi animirane teme radile.Ako imas i taj program, a verujem da ga imas ako si instalirao tu animiranu temu, molim te da mi i to poslajes.
Unapred zahvalna.
Unapred zahvalna.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Lomnica_city
- Expert

- Lomnica_city
- Expert

Kakav flash program?Vec sam negde napisao da je radila i lepo izgleda ali meni pravi problem Active desktop (mislim da se napravi linija tamo gde su bile ikonice kad udjem u meni) ali mozda je to zbog mog starijeg softvera jer sam fon uzeo pre skoro 5 meseci a i tad je softver bio nekoliko meseci star tako da moze i to da zeza ali kad sam danas trazio da flesujem softver bas sam se razocarao jer jedan nudi 3... softver za 15 evra a drugi 6... za oko 20 evra (a mislim da nije jos ni do 5 stigao)
Probaj ti pa javi,poslao sam ti jos danas,mora da ti je stiglo!
Pozdrav
Probaj ti pa javi,poslao sam ti jos danas,mora da ti je stiglo!
Pozdrav
- Ninolina
- Moderator

Hvala Lomnica_city
Imala bih jedno pitanje u vezi nekih skin supporta koje mi fon trazi kad ubacim pojedine teme...Gde to da nabavim i hoce li na 6680 uopste raditi takva tema koja je inace za n70 ili n90?
- Lomnica_city
- Expert

Nema na cemu i drugi put!
Rekao sam ti da kod mene radi ali NE perfektno!Znaci ogradio sam se da ne bude da sam ti poslao losu verziju,izgleda da je ovo radjeno za 6630,ali dobro nije to i neki veliki bug!
Primetio sam i ja da mi trazi neki skin support za series 60 kad ubacim neku temu za recimo N70 ali me mrzelo da trazim na netu to cudo pa potrazi,mozda nadjes pa mozes dati i neka iskustva!?
Pozdrav
Rekao sam ti da kod mene radi ali NE perfektno!Znaci ogradio sam se da ne bude da sam ti poslao losu verziju,izgleda da je ovo radjeno za 6630,ali dobro nije to i neki veliki bug!
Primetio sam i ja da mi trazi neki skin support za series 60 kad ubacim neku temu za recimo N70 ali me mrzelo da trazim na netu to cudo pa potrazi,mozda nadjes pa mozes dati i neka iskustva!?
Pozdrav