Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
*#7370# soft reset
*#7780# hard reset
pokusaj sa oba, nadam se da ce upaliti.
takodje pokusaj da skroz ispraznis bateriju i da je napunis do kraja dok je iskljucen telefon (dakle bez cackanja i ometanja). pa je isprazni tako i puni jos dva puta kako bi se rekalibrirala. moguce da ce se malo produziti vek baterije.
*#7780# hard reset
pokusaj sa oba, nadam se da ce upaliti.
takodje pokusaj da skroz ispraznis bateriju i da je napunis do kraja dok je iskljucen telefon (dakle bez cackanja i ometanja). pa je isprazni tako i puni jos dva puta kako bi se rekalibrirala. moguce da ce se malo produziti vek baterije.
::luv phonez::
Cao svima,
Imam nokiu e71, kupljena preko oglasa, u odlicnom stanju, spolja... ALI - cim baterija dodje na 3 ili 2 crte, veza pocinje da se prekida posle 10sec kada razgovaram, i tesko uspostavljam vezu kada zovem; drugi problem je sto sam nekada(desi se makar na 2 dana jednom) nedostupna kada me zovu (mreza mi je mts, pokrivenost je odlicna)
Da li neko zna u cemu moze biti problem? Razmisljala sam o updateovanju softwera... ako moze da pomogne
Hvala
Imam nokiu e71, kupljena preko oglasa, u odlicnom stanju, spolja... ALI - cim baterija dodje na 3 ili 2 crte, veza pocinje da se prekida posle 10sec kada razgovaram, i tesko uspostavljam vezu kada zovem; drugi problem je sto sam nekada(desi se makar na 2 dana jednom) nedostupna kada me zovu (mreza mi je mts, pokrivenost je odlicna)

Da li neko zna u cemu moze biti problem? Razmisljala sam o updateovanju softwera... ako moze da pomogne
Hvala
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
MakiB, iskreno mislim da je problem sledece prirode... Mislim da ko god je imao taj telefon da mu je nekoliko puta ispao, pa da malo "gubi signal"... Sto se tice baterije, vjerujem da nije bas najbolje formirana, ali to mozes da popravis tako sto ces telefon svaki put da ispraznis do kraja
( odnosno kada se telefon sam pogasi ) ti ga onda stavi na punjac... I kad se napuni, ti ga upali i stavi ga jos da se puni...
Ako ti nista od navedenog ne pomogne, probaj sa HARD RESET-om...
( odnosno kada se telefon sam pogasi ) ti ga onda stavi na punjac... I kad se napuni, ti ga upali i stavi ga jos da se puni...
Ako ti nista od navedenog ne pomogne, probaj sa HARD RESET-om...

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Pozdrav svima
Instalirao sam najnoviji softver 500.. i posle toga ubacio garmin, baterija pre updejtovanja i instaliranja je bila odlicna ali sada jedva jedan dan. Instalirao sam program netqin da ugasim proces garmina posto je aktivan ali posle svakog njegovog iskljucenja on se pojavi ponovo posle par trenutaka. I u app menag sam ga zaustavio i opet isto. Da li neko zna sta treba da radim jer mi guta bateriju? Hvala
Instalirao sam najnoviji softver 500.. i posle toga ubacio garmin, baterija pre updejtovanja i instaliranja je bila odlicna ali sada jedva jedan dan. Instalirao sam program netqin da ugasim proces garmina posto je aktivan ali posle svakog njegovog iskljucenja on se pojavi ponovo posle par trenutaka. I u app menag sam ga zaustavio i opet isto. Da li neko zna sta treba da radim jer mi guta bateriju? Hvala
- zavodnick
- Expert
Tu ne mozes mnogo da uradis,jer mislim da najnoviji program Garmina ima BUG.Preporucio bih ti da nadjes stariju verziju programa tj.onu verziju koja ima horizontalno postavljene ikonice,a ne vertikalno u glavnom meniju:)Nisam siguran da li je to 5.0,ali potrazi malo...Mislim da bi to trebalo da ti pomogne:)
zavodnick, nove Litijum-jonske baterije se ne formatiraju.
acimks, nekih sat i po vremena je potrebno da se napuni baterija.
acimks, nekih sat i po vremena je potrebno da se napuni baterija.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- zavodnick
- Expert
acimks, da znam da ti nije nova baterija... Ovako, ako dobijes original punjac uz telefon, telefon ce da ti napuni za nekih 2 sata, ali recimo ako uzmes ( punjac za svoj telefon ) od druga ( a on ima drugi telefon ), nece ti napuniti za 2 sata nego recimo za 3-4 ili tako nessto... O tome sam ti govorio kad sam rekao "brzi ili spori" punjac... Malo je cudno, ali sta je tu je
Ne moras da prodajes telefon, potrebno je da skines Garmin i nadjes neku verziju koja mu odgovara...

Ne moras da prodajes telefon, potrebno je da skines Garmin i nadjes neku verziju koja mu odgovara...

- zavodnick
- Expert
Kao sto deksicom rece, uradi prvo backup telefona, pa onda uradi jedan HARD RESET i to ti je to ili nadogradi software pa uradi HARD RESET, ali u svakom slucaju, nesto od ova 2 rjesenja bi ti trebala donijeti promjene... nadamo se nabolje