Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bl00dy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Avg 2009. 12:42

Post od bl00dy »

druze jel mislis na factory settings? kao master reset? to sam uradio.. od aplikacija imam instalirno samo skype, gmail! i ostalo sta je fabricki bilo na njemu...instalirao sam task manager ali nez koju aplikaciju da ugasim..ima ih mnogo.. :/

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

*#7370# soft reset
*#7780# hard reset
pokusaj sa oba, nadam se da ce upaliti.
takodje pokusaj da skroz ispraznis bateriju i da je napunis do kraja dok je iskljucen telefon (dakle bez cackanja i ometanja). pa je isprazni tako i puni jos dva puta kako bi se rekalibrirala. moguce da ce se malo produziti vek baterije.
::luv phonez::

MakiB
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Mar 2011. 23:35

Post od MakiB »

Cao svima,

Imam nokiu e71, kupljena preko oglasa, u odlicnom stanju, spolja... ALI - cim baterija dodje na 3 ili 2 crte, veza pocinje da se prekida posle 10sec kada razgovaram, i tesko uspostavljam vezu kada zovem; drugi problem je sto sam nekada(desi se makar na 2 dana jednom) nedostupna kada me zovu (mreza mi je mts, pokrivenost je odlicna) :(

Da li neko zna u cemu moze biti problem? Razmisljala sam o updateovanju softwera... ako moze da pomogne

Hvala

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

MakiB, iskreno mislim da je problem sledece prirode... Mislim da ko god je imao taj telefon da mu je nekoliko puta ispao, pa da malo "gubi signal"... Sto se tice baterije, vjerujem da nije bas najbolje formirana, ali to mozes da popravis tako sto ces telefon svaki put da ispraznis do kraja
( odnosno kada se telefon sam pogasi ) ti ga onda stavi na punjac... I kad se napuni, ti ga upali i stavi ga jos da se puni...
Ako ti nista od navedenog ne pomogne, probaj sa HARD RESET-om... :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

acimks
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Mar 2011. 10:50

Post od acimks »

Pozdrav svima

Instalirao sam najnoviji softver 500.. i posle toga ubacio garmin, baterija pre updejtovanja i instaliranja je bila odlicna ali sada jedva jedan dan. Instalirao sam program netqin da ugasim proces garmina posto je aktivan ali posle svakog njegovog iskljucenja on se pojavi ponovo posle par trenutaka. I u app menag sam ga zaustavio i opet isto. Da li neko zna sta treba da radim jer mi guta bateriju? Hvala

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Tu ne mozes mnogo da uradis,jer mislim da najnoviji program Garmina ima BUG.Preporucio bih ti da nadjes stariju verziju programa tj.onu verziju koja ima horizontalno postavljene ikonice,a ne vertikalno u glavnom meniju:)Nisam siguran da li je to 5.0,ali potrazi malo...Mislim da bi to trebalo da ti pomogne:)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Da verzija (5.00.50 Garmin Mobile XT for Symbian) nepravi nikakav problem, probaj sa njom da vidis kako ce ti raditi telefon.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, hvala na brzoj i adekvatnoj ispravci.Nisam tacno mogao da se sjetim,ali znam kako su ikonice stajale:)

acimks
Novajlija
Novajlija

Post od acimks »

Moja verzija garmina je 5.00.50s60.9. Hvala na savetu i pomoci.

Probacu ponovo sa njenim preinstaliranjem ako pomogne ako ne uninstal zauvek i to je to.

acimks
Novajlija
Novajlija

Post od acimks »

Da li neko moze mi reci koliko je normalno vremenski punjenje baterije? Proveravam da li je sve u redu sa njom i punjacem. Hvala

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ako je dobro formirana baterija, nekih 4-5 sati bi trebalo da je dosta da napunis bateriju... Sad zavisi da li imas "spori" ili "brzi" punjac pa i na to treba da obratis paznju :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Neznam za e71 ali na n79 punjenje baterije traje od 1h i 10m. do 1h i 30m. sa njegovim original punjacem. Kada ga punim punjacem od 6070 on je duplo slabiji, sa njim punjenje traje i 3 sata.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

zavodnick, nove Litijum-jonske baterije se ne formatiraju.
acimks, nekih sat i po vremena je potrebno da se napuni baterija.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

IDzO, ko je spomenuo formatiranje ?! Formiranje :D Da li je acimks rekao da mu je baterija nova ?! :D

acimks
Novajlija
Novajlija

Post od acimks »

Ma kakvi nova :D , star je tel oko 8 meseci. Ali koliko vidim nema mu druge nego da nadje drugog vlasnika koji se bolje razume o novom softveru pa neka instalira. Ja se slabo razumem u sve to :unsure:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

acimks, da znam da ti nije nova baterija... Ovako, ako dobijes original punjac uz telefon, telefon ce da ti napuni za nekih 2 sata, ali recimo ako uzmes ( punjac za svoj telefon ) od druga ( a on ima drugi telefon ), nece ti napuniti za 2 sata nego recimo za 3-4 ili tako nessto... O tome sam ti govorio kad sam rekao "brzi ili spori" punjac... Malo je cudno, ali sta je tu je ;)
Ne moras da prodajes telefon, potrebno je da skines Garmin i nadjes neku verziju koja mu odgovara... :D

acimks
Novajlija
Novajlija

Post od acimks »

Ponova ja sa novim problemom, desava mi se takodje da ne mogu ponekada da udjem u meni? Sta predlazete sada?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

acimks, ako si siguran da je taster za meni dobar onda mu uradi jedan hard reset i pocni sve ispocetka jer ce telefon sve pobrisati. Predhodno kopiraj kontakte.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Kao sto deksicom rece, uradi prvo backup telefona, pa onda uradi jedan HARD RESET i to ti je to ili nadogradi software pa uradi HARD RESET, ali u svakom slucaju, nesto od ova 2 rjesenja bi ti trebala donijeti promjene... nadamo se nabolje :)

acimks
Novajlija
Novajlija

Post od acimks »

Drugari, hvala puno na savetima :wink:
Uradio sam hard reset pa cemo videti kako ce se ponasati tel

Odgovori