Od druga je, tako da je manje od 100 evra. A i ne mislim da taj telefon star preko godinu dana vredi preko 100 evra s obzirom da za manje od dvesta može da se kupi ganc nova Lumija 640 ili Lumija 650 i to u velikim radnjama. Ne kažem da nije dobar, ali da dajem sto evra, onda bi se opružio još malo da kupim i bolji i/ili noviji Windows telefon od njega (ako i bi, onda bi jer znam da ga je ovaj drug baš čuvao).
Inače, za mene je ovaj kompletan, ali ko što kažeš, moj izbor.

Tebi nije legao Windows, prešao si sa njega na nešto drugo, a meni je on dobar. I ne dovoljno dobar, nego u aspektima koji su meni bitni je bolji od Androida.
Ovo za punjač se slažem, bezveze je, i u pakovanju se ne dobijaju ni slušalice. Ko što je neko reko, stisli se ko onaj lik u zatvoru što je ispustio sapun.

Ali na duge staze to meni nije mana - slušalice već imam, a imam i USB kabel koji stalno nosim u rancu.
Tako da se ne bih složio da je u pitanju Jugo, mogao si reći makar Volks Wagen bez dodatne opreme.
Za zvanične aplikacije, evo, sad je neko negde na forumu napisao kako mu Facebook aplikacija srče bateriju na Androidu. Ne bih da pljujem neki sistem, mada eto i na Windowsu tek kažu da je Facebookova aplikacija nikakva, ali to mene ni ne dotiče, Facebook ne koristim. Mogao sam ga koristiti ranije pod izgovorom "da se čujem sa ljudima bespaltno", ali više mi ni to ne treba, imam Viber i Skype na telefonu, i nemam potrebu da trošim vreme na toj društvenoj mreži. Radije ovde provedem vreme.

Za zvanične aplikacije za neke druge servise, imam u tu sve što mi treba, ne osećam se hendikepiran zbog toga što sam na Windowsu, a nije da nemam dodira sa raznim Android telefonima.
A ako bih i ovaj menjao nekim drugim koji je bolji, jasno da bi to bila Lumia 950, ili neki njen naslednik.
Hvala Tošo na informaciji, imaću to u vidu.

Znam na kojeg garija misliš, onog u ćošku pored menjačnice, pretpostavljam.

Baš sam i mislio da joj zamenim foliju u nekom skorijem trenutku. Hehe, nije još ni kamera Lumije 532 baš za bacanje, vidim.