Sad je na Threshold 2, upravo mu uradio hard reset, pa ću aplikacije da ažuriram, da podesim kalendar i to sve ostalo najbitnije, pa ga bacam na Redstone 1.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Ko ne zna za bolje, njemu je korektno sve to što si nabrojao....Baraba napisao:Ja ne znam šta je tebi korektno,.....

Znači, uzeo si ga.гари napisao:

Mislim ok, ima sigurno bržih telefona, ali ja neću da dajem ne znam koliko dodatno novca za to zadovoljstvo da li se nešto instant otvara. To bi mi bilo pros***vanje, da izvinete.
 Mislim ok, ima sigurno bržih telefona, ali ja neću da dajem ne znam koliko dodatno novca za to zadovoljstvo da li se nešto instant otvara. To bi mi bilo pros***vanje, da izvinete.  I da dodam, ovo je telefon koji je izašao u septembru 2014. gospodo.
 I da dodam, ovo je telefon koji je izašao u septembru 2014. gospodo. 

Šalu na stranu, meni se Windows više sviđa nego Android, i ja koristim to što mi se sviđa. A što se tiče samog telefona - rekao sam sve u prethodnom komentaru: cena + godište + kakav je to telefon = odlično mi je ispalo. A ono što sam govorio ranije je da ni ovaj stari nemam što da menjam osim zbog kamere, i sad sam došao do taman onakvog telefona kakav mi treba.
 Šalu na stranu, meni se Windows više sviđa nego Android, i ja koristim to što mi se sviđa. A što se tiče samog telefona - rekao sam sve u prethodnom komentaru: cena + godište + kakav je to telefon = odlično mi je ispalo. A ono što sam govorio ranije je da ni ovaj stari nemam što da menjam osim zbog kamere, i sad sam došao do taman onakvog telefona kakav mi treba. 
 A možda se uselim sa karticama i večeras, mada ne znam da li ću stići sve, nešto ću još trebati da radim.
 A možda se uselim sa karticama i večeras, mada ne znam da li ću stići sve, nešto ću još trebati da radim.

koji će  sredinom sledećeg meseca nabaviti folije za Lumie 735/730 koje će ići od ivice do ivice onako kako bi trebale da idu ...
 koji će  sredinom sledećeg meseca nabaviti folije za Lumie 735/730 koje će ići od ivice do ivice onako kako bi trebale da idu ...
 Tebi nije legao Windows, prešao si sa njega na nešto drugo, a meni je on dobar. I ne dovoljno dobar, nego u aspektima koji su meni bitni je bolji od Androida.
 Tebi nije legao Windows, prešao si sa njega na nešto drugo, a meni je on dobar. I ne dovoljno dobar, nego u aspektima koji su meni bitni je bolji od Androida. Ali na duge staze to meni nije mana - slušalice već imam, a imam i USB kabel koji stalno nosim u rancu.
 Ali na duge staze to meni nije mana - slušalice već imam, a imam i USB kabel koji stalno nosim u rancu.
 Za zvanične aplikacije za neke druge servise, imam u tu sve što mi treba, ne osećam se hendikepiran zbog toga što sam na Windowsu, a nije da nemam dodira sa raznim Android telefonima.
 Za zvanične aplikacije za neke druge servise, imam u tu sve što mi treba, ne osećam se hendikepiran zbog toga što sam na Windowsu, a nije da nemam dodira sa raznim Android telefonima.
 Znam na kojeg garija misliš, onog u ćošku pored menjačnice, pretpostavljam.
 Znam na kojeg garija misliš, onog u ćošku pored menjačnice, pretpostavljam.  Baš sam i mislio da joj zamenim foliju u nekom skorijem trenutku. Hehe, nije još ni kamera Lumije 532 baš za bacanje, vidim.
 Baš sam i mislio da joj zamenim foliju u nekom skorijem trenutku. Hehe, nije još ni kamera Lumije 532 baš za bacanje, vidim. 

A čak i pri skidanju silikonske maske na tom delu trpi opterećenje, tako da ću i silikonsku masku skidati odozdo, a ne odozgo.
 A čak i pri skidanju silikonske maske na tom delu trpi opterećenje, tako da ću i silikonsku masku skidati odozdo, a ne odozgo.

Nije me zanimalo iskreno da kažem, a svakako ne bih zbog toga odustao od telefona i da sam zapamtio da je to tako na 730. Ja ovo samo prenosim zapažanje, ali nije mi to neki minus za telefon. Samo ću da razradim taktiku da ga više vršim silu preko gornjeg levog ćoška. I možda mi uzmem novi poklopac baterije kasnije, čisto da sve bude cakum pakum.Evindzer napisao:To za lomljivu masku je odavno poznata stvar, čudi me da ranije nisi znao...