HTC Desire HD

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
Kontakt:

Post od PrincIP »

marens, sto se tice HTCsence.com imas caku koju si mozda predvideo a to ti je da telefon mora da ti je online da bi te locitao.
Baterija bi trebala da ti izdrzi od ujutru do uvece ali moras da smanjis ekran na 0 i malo igrice. Pozive, sms, i net sve normalno i uobicajeno.
HTC DESIRE HD

marens
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Nov 2010. 15:07

Post od marens »

ostavicu ga na wirelesu celu noc i na sajtu HTCsense pa ce se valjda ulogovati. mada opet nisam siguran da li cu dobiti nesto vise sem dashboarda... a baterija ce, verujem, doci na svoje mesto. a i uzecu punjac za auto. jel zna neko gde ima da se uzme original punjac i drzac za auto a da nije papreno skup?

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

Svaki kvalitetniji punjac sa mini usb trebao bi da pase a mozes ih naci u svakoj prodavnici mob uredjaja. Druga stvar je jel hoces punjac sa htc logoom, to znam da ima samo ovlasceni servis htc-a u bg.
HTC DESIRE HD

neznalica1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Mar 2011. 00:18

Post od neznalica1 »

LJudi imam veliki problem,
drugar u americi hoce da mi kupi HTC Inspire,
koliko vidim na gsm areni da telefon po karakterisitikama odgovara HTC DESIRE HD, ovde su mi rekli da telefon nece raditi.
Dal se iko u to razume odnosno na kojim frekvencijama rade telenor i telekom u odnosu na AT&T.
Dakle da rezimiram dal ce inspire kod nas kod bilo kog operatera raditi.
Unapred zahvalan

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

neznalica1, Nisam veliki poznavalac ali ne vidim razlog da ne radi ovde. Znam da ovde ne rade CMDA telefoni (sa Verison, Virgin i slicnih mreza) jer oni ne mogu da se otkljucaju jer nemaju SIM u sebi ali ovaj je GSM (a tamo ih koriste AT&T i T-mobile). Ja sam sebi iz US doneo jedan stariji model iz T-mobila i radi bez problema!
Ali bolje proveri sa nekim strucnijim od mene a da bi bilo greske. Imas i temu o tome ako se dobro secam.
POZ
HTC DESIRE HD

marens
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marens »

Neki notisfication tonovovi, kao i dial tones su mi se toliko utisali da se jedva cuju. i to sami od sebe, a ne mogu, ili bar ne znam kako da ih pojacam. da li je neko imao slican problem?

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Nema sta:

Settings -> Sound -> Volume

i ispodesavaj redom kako ti odgovara.

marens
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marens »

@ Evil_Zo, to sam naravno prvo probao i nema efekta. i kada je sve podeseno na najjace i dalje se jedva cuje. mislim da je u pitanju neki bag jer sam cuo da se jos ljudi zali na isti problem.

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

marens, Meni se ponekad desava da mi se ljudi zale da me slabo cuju i nemam resenje za to. SAmo ih pozovem ponovo i sve je ok. Razlog ne znam ali mreza nije sigurno...
HTC DESIRE HD

arcanabella2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Jan 2011. 16:40

Post od arcanabella2 »

MOlim za pomoc :( Resila sa da kupim HTC Desire HD, i danas sam isla do telenora da ga vidim, jer nema sanse da dajem te pare dok ga ne drzim u ruci i ne ispitam dobro. Prvo sto sam primetila, i jako se razocara je display. Nekako izgleda izgorelo, jako bledunjavo. Drugo, primetila sam da ima neke jedva vidljive linije koje nonstop trepere. Makar dok je na svetloj pozadini. Oni kao kazu daje to zato sto ima je ispao hiljadu puta.. ali nesto im ne verujem. Da li je moguce da su svi modeli kao taj u Telenoru ili su bolji?

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Nemoj da poredis te telefone u radnji sto stoje sa tvojim novim potencijalnim, jer ti telefoni sto kaze radnica, ispadaju, cackaju se, otvaraj se sve i svasta, namesta se sve i svasta. Znam ja moj Desire obican kad sam uzimao, taj u radnji je isto bio tako bledunjav, spor, kad sam uzeo nov, ono milina. Tako da ne brigaj, telefon ne moze bolje od toga sto HD moze :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

arcanabella2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Jan 2011. 16:40

Post od arcanabella2 »

uh, hvala ti puno! :) konacno se skidam sa SE i prelazim na HTC! jedva cekam da isprobam andoird ^_^

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

arcanabella2, U Telenorovim prodavnicama mozes damo da vidis fizicki izgled telefona koji zelis da kupis a odim toga tesko sta. Nikakve blede linije ne postoje i to su gluposti. Displej iako nije S-Amoled je sjajan i neces imati nikakvu zamerku na njegov rad.
I kao sto vanjuska, rece te mobilne u prodavnicama dira i kurta i murta i ko zna sta se tamo nalazi.
HTC DESIRE HD

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

Da li kod nas ima da se kupi originalna "dodatna oprema" (Accessorize) za Desire HD, gde i po kojim cenama?
Trenutno mi je najjaktuelnije da nadjem koznu futrolu!
HTC DESIRE HD

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

PrincIP, u Vipovoj radnji u Uscu imaju cini mi se originalne futrolice za sve Desire modele. Meni je devojka pre neki dan uzela za obican Desire, i videla da imaju i ostale.

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

araphel, Super, predpostavljas da imaju i za DHD? Kada budem isao zs BG pogledacu. A nesto u NS?
HTC DESIRE HD

marens
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marens »

da li moze neko da mi objasni kako se pravilno radi kalibracija baterije? cuo sam par verzija pa sada nisam ni siguran. i sta bi trebalo da dobijem kalibracijom, tj. da li ima stvarno nekog vidnog uticaja na duzinu trajanja baterije?

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Kalibracija baterije:
1. Power on your Desire then connect to your Charger and Fully charge until the LED changes Green.
2. Disconnect your phone from the charger and then power off.
3. Reconnect your phone to your charger with the power off and wait for the green LED.
4. Disconnect the phone from the charger and power it on.
5. Once the phone has fully booted / ready to use ... power off again.
6. With the power off connect the phone to the charger and wait for the green LED.
7. Disconnect from the Charger then power on and use normally.

Bateriji treba par nedjelja de se stabilizuje, sto zbog stalnog cackanja novog telefona, sto zbog Android sistema koji se vremenom prilagodjava konkretnom korisniku. Ova kalibracija prije svega omogucava tacan prikaz trenutne napunjenosti. Meni konkretno sada baterija ima prilicno konstantne rezultate.

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

I koliko ti sada traje baterija i kakve su ti navike u pogledu korišćenja telefona? Mene jako zanima ovaj telefon, ali me jedino od njega odbija baterija. Sada imam Nokiu E71 i bateija mi traje i više od 5 dana. Ne verujem da bih se brzo naviako na svakodnevno punjenje, a i kad idem od kuće ne duže od dana uvek imam obavezu da vučem sa sobom i punjač, a to mi baš i nije previše zabavno.

bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 31. Maj 2009. 02:19

Post od bezbi »

e potrebna mi je strucna pomoc! moj dhd je sa telenora i jel moze neko u kratkim cetama da mi kaze kako da ubacim novi rom. vidim da ima i upustvo ali ja bih ipak da mi neko kaze konkretno za moj dhd sa telenora sta da radim. samo u kratkim crtama a postupak i detalje cu naci na drugim mestima. hvala!!! :wink:

Odgovori