HTC Desire HD
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
ostavicu ga na wirelesu celu noc i na sajtu HTCsense pa ce se valjda ulogovati. mada opet nisam siguran da li cu dobiti nesto vise sem dashboarda... a baterija ce, verujem, doci na svoje mesto. a i uzecu punjac za auto. jel zna neko gde ima da se uzme original punjac i drzac za auto a da nije papreno skup?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 02. Mar 2011. 00:18
LJudi imam veliki problem,
drugar u americi hoce da mi kupi HTC Inspire,
koliko vidim na gsm areni da telefon po karakterisitikama odgovara HTC DESIRE HD, ovde su mi rekli da telefon nece raditi.
Dal se iko u to razume odnosno na kojim frekvencijama rade telenor i telekom u odnosu na AT&T.
Dakle da rezimiram dal ce inspire kod nas kod bilo kog operatera raditi.
Unapred zahvalan
drugar u americi hoce da mi kupi HTC Inspire,
koliko vidim na gsm areni da telefon po karakterisitikama odgovara HTC DESIRE HD, ovde su mi rekli da telefon nece raditi.
Dal se iko u to razume odnosno na kojim frekvencijama rade telenor i telekom u odnosu na AT&T.
Dakle da rezimiram dal ce inspire kod nas kod bilo kog operatera raditi.
Unapred zahvalan
- PrincIP
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
- Kontakt:
neznalica1, Nisam veliki poznavalac ali ne vidim razlog da ne radi ovde. Znam da ovde ne rade CMDA telefoni (sa Verison, Virgin i slicnih mreza) jer oni ne mogu da se otkljucaju jer nemaju SIM u sebi ali ovaj je GSM (a tamo ih koriste AT&T i T-mobile). Ja sam sebi iz US doneo jedan stariji model iz T-mobila i radi bez problema!
Ali bolje proveri sa nekim strucnijim od mene a da bi bilo greske. Imas i temu o tome ako se dobro secam.
POZ
Ali bolje proveri sa nekim strucnijim od mene a da bi bilo greske. Imas i temu o tome ako se dobro secam.
POZ
HTC DESIRE HD
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 21. Jan 2011. 16:40
MOlim za pomoc
Resila sa da kupim HTC Desire HD, i danas sam isla do telenora da ga vidim, jer nema sanse da dajem te pare dok ga ne drzim u ruci i ne ispitam dobro. Prvo sto sam primetila, i jako se razocara je display. Nekako izgleda izgorelo, jako bledunjavo. Drugo, primetila sam da ima neke jedva vidljive linije koje nonstop trepere. Makar dok je na svetloj pozadini. Oni kao kazu daje to zato sto ima je ispao hiljadu puta.. ali nesto im ne verujem. Da li je moguce da su svi modeli kao taj u Telenoru ili su bolji?

Nemoj da poredis te telefone u radnji sto stoje sa tvojim novim potencijalnim, jer ti telefoni sto kaze radnica, ispadaju, cackaju se, otvaraj se sve i svasta, namesta se sve i svasta. Znam ja moj Desire obican kad sam uzimao, taj u radnji je isto bio tako bledunjav, spor, kad sam uzeo nov, ono milina. Tako da ne brigaj, telefon ne moze bolje od toga sto HD moze 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 21. Jan 2011. 16:40
- PrincIP
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
- Kontakt:
arcanabella2, U Telenorovim prodavnicama mozes damo da vidis fizicki izgled telefona koji zelis da kupis a odim toga tesko sta. Nikakve blede linije ne postoje i to su gluposti. Displej iako nije S-Amoled je sjajan i neces imati nikakvu zamerku na njegov rad.
I kao sto vanjuska, rece te mobilne u prodavnicama dira i kurta i murta i ko zna sta se tamo nalazi.
I kao sto vanjuska, rece te mobilne u prodavnicama dira i kurta i murta i ko zna sta se tamo nalazi.
HTC DESIRE HD
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Kalibracija baterije:
1. Power on your Desire then connect to your Charger and Fully charge until the LED changes Green.
2. Disconnect your phone from the charger and then power off.
3. Reconnect your phone to your charger with the power off and wait for the green LED.
4. Disconnect the phone from the charger and power it on.
5. Once the phone has fully booted / ready to use ... power off again.
6. With the power off connect the phone to the charger and wait for the green LED.
7. Disconnect from the Charger then power on and use normally.
Bateriji treba par nedjelja de se stabilizuje, sto zbog stalnog cackanja novog telefona, sto zbog Android sistema koji se vremenom prilagodjava konkretnom korisniku. Ova kalibracija prije svega omogucava tacan prikaz trenutne napunjenosti. Meni konkretno sada baterija ima prilicno konstantne rezultate.
1. Power on your Desire then connect to your Charger and Fully charge until the LED changes Green.
2. Disconnect your phone from the charger and then power off.
3. Reconnect your phone to your charger with the power off and wait for the green LED.
4. Disconnect the phone from the charger and power it on.
5. Once the phone has fully booted / ready to use ... power off again.
6. With the power off connect the phone to the charger and wait for the green LED.
7. Disconnect from the Charger then power on and use normally.
Bateriji treba par nedjelja de se stabilizuje, sto zbog stalnog cackanja novog telefona, sto zbog Android sistema koji se vremenom prilagodjava konkretnom korisniku. Ova kalibracija prije svega omogucava tacan prikaz trenutne napunjenosti. Meni konkretno sada baterija ima prilicno konstantne rezultate.
I koliko ti sada traje baterija i kakve su ti navike u pogledu korišćenja telefona? Mene jako zanima ovaj telefon, ali me jedino od njega odbija baterija. Sada imam Nokiu E71 i bateija mi traje i više od 5 dana. Ne verujem da bih se brzo naviako na svakodnevno punjenje, a i kad idem od kuće ne duže od dana uvek imam obavezu da vučem sa sobom i punjač, a to mi baš i nije previše zabavno.
e potrebna mi je strucna pomoc! moj dhd je sa telenora i jel moze neko u kratkim cetama da mi kaze kako da ubacim novi rom. vidim da ima i upustvo ali ja bih ipak da mi neko kaze konkretno za moj dhd sa telenora sta da radim. samo u kratkim crtama a postupak i detalje cu naci na drugim mestima. hvala!!!