HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

sanjke, ne znam da li imaš besplatan net na broju i koliko....ja i ne obraćam nešto pažnju ali manje više meni je "data conection" non stop aktivan, tačnije non stop idu minuti, sati....ne znam kada se prekine pa počne opet ali obično imam po nekih 5 sati bez problema

U svakom slučaju to ti ništa ne znači za potrošnju, GPRS se ne troši po vremenu već po KB :wink:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Krile007, nemam nikakav besplatan net u paketu pa me zato i zanima da li skida pare kad je konektovan na data conection.
Ni ja nisam uspela da nađem oglase za dodatnu opremu za htc sem jednog.
HTC HD2 ANDROID

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

Ljudi pomagajte ako za boga znate, do sada sam pisao na ovom forumu moj problem konekcije izmedju HD2 i WIN 7. Imao sam od vas vise odgovora ali do sada nisu resili plodom.

Elem veceras sam izgubio opet do tri sata muceci se izmedju konekcije PS i HD2.

Sta sam radio veceras:
1. Deinstalirao WMDC, restartovao racunar, instalirao novi (isti) WMDC
2. HD2, otisao u Start-Tools-ActiveSyns-Meni-Connections-podesio da ide preko USB i stiklirao synchronize all PCa using this connection
3. HD2, otisao na Start-Settings-Other-USB to PC- stiklirao ActiveSync, Enable faster data syn...

Povezao ih sa kablom preko USB, ne prepoznaju se. Resetovao sam PC, tada HTC HD2 prvi pocinje ActiveSyns da vrsi connecting i prijavljuje da je connect (to prijavljuje pre nego sta je WIN 7 zavrsio sa podizanjem do kraja OS)

Odlazim na Start PC - All Programs i pokrecem Windows Mobile Device Centar, isti podize prvo "pocetnu stranu pokretanja WMDC" zatim za par sek podize sam WMDC koji pocinje da vrsi connecting, nakon 2-3 min prijavljuje Error. Ove radnje sam probao vise puta ali bezuspesno, posle sam isao pojedinacno sa svakog USB posebno ista stvar.
NAPOMENA: kada ActiveSync izvucem iz USB i ponovo ga prikacim nece da se aktivira, aktivira se samo po resetovanju PC.

Jedna stvar me jos zanima a neka mi neko napise ko ima vezu sa HD2-WIN 7, Kod WMDC u Mobile Device Settings-Connection settings, sta sve treba biti stiklitanao i uneseno

1. Allow USB connection
2. Allow Connections to one of the following (koji COM vi koristite ako ga koristite)
3. This computer is connected to: (sta se unosi?Automatic ili?)
4. Allow automatic device authentication
5. Allow data connections on device when connect to PC

Nadam se da ce jednog dana biti uspostavljena veza izmedju moga HD2 i OS Win 7

pozz

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Koju verziju WMDC imas? Ispravna verzija je 6.1.6965
Imas to kad kliknes gore desno na znak pitanja, pa About.

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Nov 2010. 11:41

Post od Win6.1x »

zeljovan COM 1 ili COM 2 (svejedno je) , pod 3: Automatic ,4: Yes ,5: Yes ... Probaj da obrises Active Sync !! Restartuj PC i vidi da li ce ga Windows uopste prepoznati kao uredjaj. Jesi li probao kod nekog druga ? Na XP Masini ? ako tamo radi,bar znamo da nije problem do kablica ili do kontakata.

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Grandpa, Imam tu verziju, WMDC 6.1.6965... Ako nisi citao moje prejasnje poruke na forumu, podseticu da sam jednom napravio konekciju, pa mi je WIN 7 prijavio neku gresku gde sam mu dao da je popravi, kada je popravljao tu gresku izbrisao mi je WMDC. Od tada imam problem da napravim konekciju.

Win6.1x, Vidi ovaka, sve sam ja to radio, hard reset HD2, deinstalacija WMDC, nove instalacije i dz.. Kablic je ispravan, napravio sam konekciju sa starim lap-topom koji je imao OS XP, ovaj Lap-top WIN7 vidi HD2 kao externi hd kada dam opciju Start-Settings-Other-USB to PC-Disk Driver, tada ga vidi kao externi HD. ali konekcija WMDC i ActiveSync nece... Mada sada kad si mi napisao COM 1 ili 2, ja to nemam kod mene pocinje COM 3, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14 i 20
Za sada toliko ...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ljudi, nude mi ove dve futrole : prva druga .. Obe za po 14 eura.. E sad , problem je sto ne mogu da ih vidim pre nego sto ih narucim, tj mogu damo da ih narucim i pri kupovini da ih vidim.. ( ne mogu da odustanem od kupovine kad narucim jednom)..
Vase misljenje ?

Hvala :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Layne_Staley, ovu prvu sam našla i ja ali kod nas da je kupiš-možeš i da je vidiš uživo i mislim da je jeftinija.Ako hoćeš poslaću ti na pp link.
Lepe su i jedna i druga ali lepša druga-meni bar.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

sanjke, gde si nasla ovu drugu ???!? aj posalji link na pp ako ti nije problem ..

p.s. to nije silikonska futrola (onaj silikonski omot )
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Win6.1x, Kako da izbrisem ActiveSync, posto sam danas instalirao jedan program sa sajta http://easy-sync.info/ koji radi na Visti a i na WIN7, medjutim ActiveSync prijavljuje da je konektovan ali sam program Easy Sync mi ne prijavljuje da postoji konekcija izmedju njih. Pa stoga me zanima kako da izbrisem ActiveSync a da ne brisem ostalo sa HD2, jer nemam sad druge mogucnosti da vratim podatke na HD2.

Ipak sam uspostavio konekciju sa Easy Sync, znaci definitivno je problem do WMDC.... Kako da taj problem resimo??????

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Layne_Staley, nisam našla drugu nego prvu,poslaću ti link na pp pa vidi da li je to to.Inače i ja bih kupila neku kožnu fotrolu za hd2 ali nikako da nađem kod nas nešto lepo.

Pa bre ja sam ti već poslala link na pp pre neki dan.Pogledaj

Zove se: Torbica Capdase sj2 xpose za HTC HD2 crna

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

sanjke napisao:Layne_Staley, nisam našla drugu nego prvu,poslaću ti link na pp pa vidi da li je to to.Inače i ja bih kupila neku kožnu fotrolu za hd2 ali nikako da nađem kod nas nešto lepo.

Pa bre ja sam ti već poslala link na pp pre neki dan.Pogledaj

Zove se: Torbica Capdase sj2 xpose za HTC HD2 crna
narucite sa ebay-a,sve sa isporukom ne moze da vas izadje vise od 4-5 funti.ja sam sebi uzeo 2 ,koje nema sanse da nadjem ovde.
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms ... 513&_pgn=1
live long and prosper

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Još da svi imamo PayPall naloge... 8)

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Ljudi ima li neki HTC manijak da mi pomogne oko ove j.... konekcije ????? Pomagajte ako za boga znate.... Sta da radim sa ovim cudom....

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

gargamel4 napisao:Još da svi imamo PayPall naloge...
jel ja to mirisem novi bizMis za sebe?
Paypal nalog otvorite preko susednih nam drzava
:chytry:
zeljovan napisao:Ljudi ima li neki HTC manijak da mi pomogne oko ove j.... konekcije ????? Pomagajte ako za boga znate.... Sta da radim sa ovim cudom....
ja bih rado ali ne kapiram gde ti je zapelo?sta ako obrises active sync,kontakti su ti u outlooku.nemaju veze sa AS?
daj malo jos objasni sta te muci
live long and prosper

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

zeljovan napisao:Win6.1x, Kako da izbrisem ActiveSync, posto sam danas instalirao jedan program sa sajta http://easy-sync.info/ koji radi na Visti a i na WIN7, medjutim ActiveSync prijavljuje da je konektovan ali sam program Easy Sync mi ne prijavljuje da postoji konekcija izmedju njih. Pa stoga me zanima kako da izbrisem ActiveSync a da ne brisem ostalo sa HD2, jer nemam sad druge mogucnosti da vratim podatke na HD2.

Ipak sam uspostavio konekciju sa Easy Sync, znaci definitivno je problem do WMDC.... Kako da taj problem resimo??????
Pogledaj Miscosoft Answers ! ovo ce ti resiti problem.

http://social.answers.microsoft.com/For ... 6440d76f06

Naime ima 3 problema ! USB drajveri na Win 7,zatim FIREWALL BLOKIRA Active Sync i problem sa profilima ...

Pogledaj odgovore.Mnogi su resili problem.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

drgrabez, a kako bismo mogli i mi da ih imamo?Možemo li da pravimo neki posao?

"drgrabez"
jel ja to mirisem novi bizMis za sebe?
Paypal nalog otvorite preko susednih nam drzava

Kako?
HTC HD2 ANDROID

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Win6.1x, Zahvalan puno, resio problem tako sta je u Device Manager uredjaj nije bio prepoznat. Prikazivao je unknowon device. Po update drivera uredjaj je automacki prepoznat i i WMDC je konacno prikazao HD2.

Jos jednom zahvalan :P

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

Sanjke , kojih susednih drzava ? : ) Sanjke udaj se za mene ? : )

zeljovan drago mi je da je upalilo :)

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

sanjke, mozes da stavis adresu u Hrvatskoj, recimo. Samo moras sa prodavcem da dogovoris da ti isporuci na adresu u Srbiji.
Tako se ja snalazim, a ako drgrabez ima neko jos elegantnije resenje - we're all ears :D

Inace, braca Hrvati su vrlo ljubazni, te ako stavis svoju adresu, a samo umesto zemlje stavis Hrvatska, oni rutiraju postu ovamo :D

Odgovori