U svakom slučaju to ti ništa ne znači za potrošnju, GPRS se ne troši po vremenu već po KB

narucite sa ebay-a,sve sa isporukom ne moze da vas izadje vise od 4-5 funti.ja sam sebi uzeo 2 ,koje nema sanse da nadjem ovde.sanjke napisao:Layne_Staley, nisam našla drugu nego prvu,poslaću ti link na pp pa vidi da li je to to.Inače i ja bih kupila neku kožnu fotrolu za hd2 ali nikako da nađem kod nas nešto lepo.
Pa bre ja sam ti već poslala link na pp pre neki dan.Pogledaj
Zove se: Torbica Capdase sj2 xpose za HTC HD2 crna
jel ja to mirisem novi bizMis za sebe?gargamel4 napisao:Još da svi imamo PayPall naloge...
ja bih rado ali ne kapiram gde ti je zapelo?sta ako obrises active sync,kontakti su ti u outlooku.nemaju veze sa AS?zeljovan napisao:Ljudi ima li neki HTC manijak da mi pomogne oko ove j.... konekcije ????? Pomagajte ako za boga znate.... Sta da radim sa ovim cudom....
Pogledaj Miscosoft Answers ! ovo ce ti resiti problem.zeljovan napisao:Win6.1x, Kako da izbrisem ActiveSync, posto sam danas instalirao jedan program sa sajta http://easy-sync.info/ koji radi na Visti a i na WIN7, medjutim ActiveSync prijavljuje da je konektovan ali sam program Easy Sync mi ne prijavljuje da postoji konekcija izmedju njih. Pa stoga me zanima kako da izbrisem ActiveSync a da ne brisem ostalo sa HD2, jer nemam sad druge mogucnosti da vratim podatke na HD2.
Ipak sam uspostavio konekciju sa Easy Sync, znaci definitivno je problem do WMDC.... Kako da taj problem resimo??????