teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ljudi otvorio sam odgovarajucu temu, interesuje me da li je neko nesto cuo iskustva vezana za tecmobile telefone, napravio sam temu u vezi uredjaja 150 ali pitam i ovde posto je zastupljenija tema. Ako neko nesto zna neka pise tamo (:
9R94 napisao:Ljudi otvorio sam odgovarajucu temu, interesuje me da li je neko nesto cuo iskustva vezana za tecmobile telefone, napravio sam temu u vezi uredjaja 150 ali pitam i ovde posto je zastupljenija tema. Ako neko nesto zna neka pise tamo (:
Ova tema je off u odnosu na ostatak foruma, dakle ovde ne diskutujemo o mobilnim telefonima. Ako si otvorio temu, sačekaj, javiće se neko sa informacijama koje su ti potrebne.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
znemanja napisao:
Ova tema je off u odnosu na ostatak foruma, dakle ovde ne diskutujemo o mobilnim telefonima. Ako si otvorio temu, sačekaj, javiće se neko sa informacijama koje su ti potrebne.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Znam Znemanja zato sam i napisao da ako neko nešto zna piše tamo, a ovde sam napisao jer je tema posećenija a ovu što sam ja otvorio možda neko nije primetio.
Izvinjavam se još jednom.
Ne postoje vise i manje posecene teme. Postoje teme u kojima se vise ili manje pisalo, a to zavisi kako od pitanja tako i od informacija koje drugi clanovi imaju. Ovde se pise poprilicno jer se pise o svemu i svacemu, lupeta, glupira itd.
Inace, svaka nova tema "sija" i vidljiva je svakom clanu, tako da verujem da su je mnogi procitali ali prosto nemaju informaciju koja bi ti znacila. Malo strpljenja i dobices trazeni odgovor.
Ahaaa vidis nisam znao za to da su teme pri vrhu. Fala i oprostite jos jednom.
Elem, par stranica unazad sam pitao da li zna neko dobro udruzenje za zastitu zivotinja koje stvarno radi posao, udruzenje nisam nasao ali sam smirio komsiju i ne muci vise psa.
9R94, komunalna policija je rešavala (ne)brigu o kućnim ljubimcima. Kolega da posla ih zvao, jer komšinicin pas izgledao kao bušman iz afrike. Oni došli, opomenuli je za zapostavljanje, rekli da će dobiti kaznu ako nastavi. Čak su joj doneli i neke granule ili konzervu, da nahrani psa. [emoji846]
Probaj sa njima, ne košta.
Komunalna policija nije htela da dodje kad me je probudilo stene, kog je komsija bilmez vezao iza zgrade, cvilio i zavijao mucenik oko 5h. Jedva je dosla milicija i pred njima sam matorom rekao da cu nastavili da muci kucence, skinuti ga golog i vezati za taj isti lanac. Policajci su cutali kao da nisu nista culi a cutanje je nepisano pravilo za odobravanje.
Znam za zakon o zlostovljanju i zanemarivanju zivotinja kao i o drzanju kucnih ljubimaca al dzabe kad rade i zakon sprovode bica od kojih je pametnija i simpanza Cita, pa kad im prijavis ljudskog olosa oni nece ni da izadju na lice mesta.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.