Šta, ti bi slike sa porođaja?Drafer napisao:Daj neke mlade i zdrave iz kojih zivot izvire![]()
Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Off, opušteno ćaskanje
Ljudi otvorio sam odgovarajucu temu, interesuje me da li je neko nesto cuo iskustva vezana za tecmobile telefone, napravio sam temu u vezi uredjaja 150 ali pitam i ovde posto je zastupljenija tema. Ako neko nesto zna neka pise tamo (:
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zabranjeno je direktno reklamiranje foruma istog ili sličnog tipa.iamivan napisao:Pa ostavi link da bacimo pogled.
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ova tema je off u odnosu na ostatak foruma, dakle ovde ne diskutujemo o mobilnim telefonima. Ako si otvorio temu, sačekaj, javiće se neko sa informacijama koje su ti potrebne.9R94 napisao:Ljudi otvorio sam odgovarajucu temu, interesuje me da li je neko nesto cuo iskustva vezana za tecmobile telefone, napravio sam temu u vezi uredjaja 150 ali pitam i ovde posto je zastupljenija tema. Ako neko nesto zna neka pise tamo (:
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- iamivan
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
PM, bro, PM... [emoji1]sugarcoated_ass napisao: Zabranjeno je direktno reklamiranje foruma istog ili sličnog tipa.
EDIT: Dobih PM, al' ne videh na vreme. [emoji4]
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Znam Znemanja zato sam i napisao da ako neko nešto zna piše tamo, a ovde sam napisao jer je tema posećenija a ovu što sam ja otvorio možda neko nije primetio.znemanja napisao: Ova tema je off u odnosu na ostatak foruma, dakle ovde ne diskutujemo o mobilnim telefonima. Ako si otvorio temu, sačekaj, javiće se neko sa informacijama koje su ti potrebne.
Izvinjavam se još jednom.
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne postoje vise i manje posecene teme. Postoje teme u kojima se vise ili manje pisalo, a to zavisi kako od pitanja tako i od informacija koje drugi clanovi imaju. Ovde se pise poprilicno jer se pise o svemu i svacemu, lupeta, glupira itd.
Inace, svaka nova tema "sija" i vidljiva je svakom clanu, tako da verujem da su je mnogi procitali ali prosto nemaju informaciju koja bi ti znacila. Malo strpljenja i dobices trazeni odgovor.
Inace, svaka nova tema "sija" i vidljiva je svakom clanu, tako da verujem da su je mnogi procitali ali prosto nemaju informaciju koja bi ti znacila. Malo strpljenja i dobices trazeni odgovor.
Ahaaa vidis nisam znao za to da su teme pri vrhu. Fala i oprostite jos jednom.
Elem, par stranica unazad sam pitao da li zna neko dobro udruzenje za zastitu zivotinja koje stvarno radi posao, udruzenje nisam nasao ali sam smirio komsiju i ne muci vise psa.
Elem, par stranica unazad sam pitao da li zna neko dobro udruzenje za zastitu zivotinja koje stvarno radi posao, udruzenje nisam nasao ali sam smirio komsiju i ne muci vise psa.
Off, opušteno ćaskanje
9R94, komunalna policija je rešavala (ne)brigu o kućnim ljubimcima. Kolega da posla ih zvao, jer komšinicin pas izgledao kao bušman iz afrike. Oni došli, opomenuli je za zapostavljanje, rekli da će dobiti kaznu ako nastavi. Čak su joj doneli i neke granule ili konzervu, da nahrani psa. [emoji846]
Probaj sa njima, ne košta.
Probaj sa njima, ne košta.
Komunalna policija nije htela da dodje kad me je probudilo stene, kog je komsija bilmez vezao iza zgrade, cvilio i zavijao mucenik oko 5h. Jedva je dosla milicija i pred njima sam matorom rekao da cu nastavili da muci kucence, skinuti ga golog i vezati za taj isti lanac. Policajci su cutali kao da nisu nista culi a cutanje je nepisano pravilo za odobravanje.
Znam za zakon o zlostovljanju i zanemarivanju zivotinja kao i o drzanju kucnih ljubimaca al dzabe kad rade i zakon sprovode bica od kojih je pametnija i simpanza Cita, pa kad im prijavis ljudskog olosa oni nece ni da izadju na lice mesta.
Znam za zakon o zlostovljanju i zanemarivanju zivotinja kao i o drzanju kucnih ljubimaca al dzabe kad rade i zakon sprovode bica od kojih je pametnija i simpanza Cita, pa kad im prijavis ljudskog olosa oni nece ni da izadju na lice mesta.
Jel ovo forum nije svima radio ili samo meni? Ne kapiram?
- AndroMan
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Aco izgleda svima, evo tek od danas mogu da pristupim forumu.
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Toliko smo bili aktivni na forumu da su morali da ga "ubiju" na dva dana, kako bi se ohladio od nas.

Pa ja sam i postavio sliku na Flickr-u i pitao čak, odgovorio mi @azimuth ali sam u jednom momentu pomislio da me ložiAndroMan napisao:Aco izgleda svima, evo tek od danas mogu da pristupim forumu.
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Da, forum je bio van funkcije dva dana.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Vaistinu vaskrse! Srećan uskrs svima koji slave. [emoji846]
Srecan Uskrs 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk