teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Pera Detlic, neki dan citam Blic, naravno na netu i naletim na vijesti iz kuce Velikog brata... Inace to ne gledam, ali kad sam vidio nekakvog zenskog sisara Soraja se zove
( ako sam pogrijesio, popravite ). Sta mislite da nju stavim kao svoj avatar ?! Kako bi pozijevali
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Cuo sam onako u prolazu da to ime tamo spominju na pinku ali neznam kako izgleda, ako je onako kako treba da bidne onda moze zavodnick, postavi je a mi
UUU sad sam vido slike, moze moze postavi je.
Ej izbacice nas sa foruma ili ce nas prozvati raznim imenima sto komentarisemo o tome.
Ako je postavljas za avatara obavezno neka bude komplet jer ono je bralke uhhh
Wicker Man, hahaha hahaha cese... obrve Kako sam se slatko nasmijao Pa nista tu nije lose, cura sa lijepim tijelom... ne znam kome ce da smeta Mozda cak privucem ljude na forum
annaBG, uf, pa ako tebe nema, ili barem avatara tvog, nije mi dan na forumu gargamel4, sto se tice araphelovog psa, lijepo kerce jeste, ali ja nisam bas i nesto lud za psima... Jednom me ujeo pas, pa kako kaze nasa narodna:" Ko se jednom o mlijeko opece taj i u jogurt piri", tako da sam dosao do zakljucka da su mi najljepsi psi samo i samo na slikama
gargamel4, ujak mi ima zlatnog retrivera, ali kad vidim psa, sledim se... Onolika zivotinja i jos kazu da je stene... Pa sta kad bude odrastao pas!? Vjerujem da to sljaka, ali ... Jos uvijek neka psa na slici
lesa0208, neka, neka... Drugar mi ima rotvajlera, pa razmisljam da nadjem celicne sipke fi 20 mm i da napravim kavez... Nego, hvala za konstataciju za moj avatar
lesa0208, e hvala ti na tome... Nego da se ova tema ne bi pretvorila u temu o kakvog ko psa ima, htio bih da vas zapitam kako ste dobili vase nadimke i koji vam se svidjaju
Ja imam mali milion nadimaka, ali ovo je jedan koji sam dobio kad sam imao 18 jer sam smuvao neku curu a neki nisu imali sanse... Doduse, cura je samo voljela plave momke, tako da ...
zavodnick, znaci tako cura plava i ti plav i ti postade zavodnick, ali zasto si ubacio ovo predposlednje slovo c.
Moje korisnicko ime je ono koje nisam zeleo da bude, pokusavao sam razna druga imena ali M.S. nije hteo da ih prihvati iz kog razloga neznam. Ajde dexter je zauzeto ali dejca ili dex nije i onda sam ukucao deksicom i bilo je prihvaceno i ostade tako.
Misleo sam da ga promenim u dejca ili dex ali to mora da ide preko administratora pa sam odustao da nedosadjujem coveku zbog toga. lesa0208, lep avatar.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.