iOS 7
Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Re: iOS 7
Kako se meni ovo uredno ne sviđa...
Srećom, ionako furam svoje teme, ili tuđe ali prerađene, tako da...
P.S. Šta mi radite sa ovim slikama koje kačite preko TapaTalk-a, moraću da ih onemogućim dok se autori TapaTalk-a ne smiluju da ubace thumbnail podršku...

Srećom, ionako furam svoje teme, ili tuđe ali prerađene, tako da...

P.S. Šta mi radite sa ovim slikama koje kačite preko TapaTalk-a, moraću da ih onemogućim dok se autori TapaTalk-a ne smiluju da ubace thumbnail podršku...
● PRAVILA FORUMA ●
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Pa jeste malo smor..ovo sam na brzinu,sad je omoguceno da jedan folder moze da primi nisam siguran,ali mislim da moze da primi sve aplikacija,nije ogranicen,tako da cu srediti,sve bespotrebne aplikacije koje koristim retko u jedan folder..ne volim kad imam vise strana..
Inace za sada sam zadovoljan iosom7,sem sto moram priznati,ne svidja mi se previse ovaj sarenis,da ne kažem nesto drugo:) i stara tastatura je po meni bila bolja..ova je mnogo bela,ne gresim,ali kao vodim racuna..ali ima dosta nekih korisnih stvarcica..
Pogledajte rivju na verge i engadget..
tips,tricks ios7 http://www.macstories.net/roundups/ios- ... d-details/
Miškoni,sorry,stvarno sam gledao dal ima da se stavi u nekoj manjoj rezoluciji..
Inace za sada sam zadovoljan iosom7,sem sto moram priznati,ne svidja mi se previse ovaj sarenis,da ne kažem nesto drugo:) i stara tastatura je po meni bila bolja..ova je mnogo bela,ne gresim,ali kao vodim racuna..ali ima dosta nekih korisnih stvarcica..
Pogledajte rivju na verge i engadget..
tips,tricks ios7 http://www.macstories.net/roundups/ios- ... d-details/
Miškoni,sorry,stvarno sam gledao dal ima da se stavi u nekoj manjoj rezoluciji..

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
skar, jos nisi dobio? kako je moguce? probao si verovatno i preko itunes, OTA...? 
P.S.
posto je i kod mene ovako - http://www.youtube.com/watch?v=S1Blw0x0maM, iznecu samo licne utiske...
sve je brze, lakse, preglednije, bogatije (na jednu mogucnost od ranije, dodata je makar jos jedna nova, npr kod multitaskinga - ikonica plus pregled app)...
animacije, toggles-i itd su odlicni, ali recimo nema toggles za data connection-a...
boje su katastrofa, dizajn ikonica takodje, neki jadni wallpapersi su dodati a moj ''bazen'', (one cuvene kapljice) su izbacene

zamerka takodje na nepromenjenost ikonica applikacija koje sam skinuo sa neta (doduse ne znam od koga to zavisi)...
isti su kao ranije, viber, FB, blic, b92 itd...
P.S satic se mrda!!!!! e sad ostajem na iOS-u!!! ovo me odusevilo!

P.S.
posto je i kod mene ovako - http://www.youtube.com/watch?v=S1Blw0x0maM, iznecu samo licne utiske...
sve je brze, lakse, preglednije, bogatije (na jednu mogucnost od ranije, dodata je makar jos jedna nova, npr kod multitaskinga - ikonica plus pregled app)...
animacije, toggles-i itd su odlicni, ali recimo nema toggles za data connection-a...

boje su katastrofa, dizajn ikonica takodje, neki jadni wallpapersi su dodati a moj ''bazen'', (one cuvene kapljice) su izbacene

zamerka takodje na nepromenjenost ikonica applikacija koje sam skinuo sa neta (doduse ne znam od koga to zavisi)...
isti su kao ranije, viber, FB, blic, b92 itd...
P.S satic se mrda!!!!! e sad ostajem na iOS-u!!! ovo me odusevilo!
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
dosta implementiranog,odlično odradjeno,mrzim što sam zavistan i dalje od Itunesa...na Ip4 vidi se mali lag,znači ima kočenja,na 4s radi ko lud...sve u svemu odlično odradjeno...produžio je vek kod mene
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
luca, nema opcije airdrop koliko vidim il sta je u pitanju u svakom slucaju ja odradio update na ios7 i prezadovoljan sam kako radi ima bug na whats upp i dalje stara tastatura i ima neki razmak nevidljivi pojma nemam mora da je neki bug mozda ce to update aplikacije popravit
Iphone 4s white clear install
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Nova tastatura je uzas..stara je bolja dosta..mislim ne znam da li treba navika,ali na staroj uopste ne mesam slova,dok na novoj je uzas..a whatsupp i kod mene ima bug..cuo sam da treba da izadje 7.0.1 uskoro..baterijom nisam isto zadovoljan..

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Juce sam kao pravi streber
u 19h u minut instalirala novi Ios...i sta znam,nesto bih da vratim onaj prethodni
Ne dopada mi se belina u porukama,tastaturi,ne dopada mi se fensi izgled i fensi otvaranje aplikacija,kao "zuum" da se otvara...ne znam kako da objasnim
Volela sam jednostavnost kos iphone,a ovo mi je malo fenseraj...
I da ne dopada mi se nacin gasenja pokrenutih aplikacija.Ranije mi je bilo bolje,jer prosto ih na - gasis,a sada ti se prikazu sve otvorene aplikacije pa ih prstom odbacis na gore...sta ima ponovo da ih otvara i pokazuje i da guram prstom
Takodje primedjujem kada pisem iMessages ne pise mi ime osobe s akojom se dopisujem,iako je sacuvana u imniku,vec broj.Zasto to tako,ranije je normalno pisalo ime!?
EDIT:

Ne dopada mi se belina u porukama,tastaturi,ne dopada mi se fensi izgled i fensi otvaranje aplikacija,kao "zuum" da se otvara...ne znam kako da objasnim

Volela sam jednostavnost kos iphone,a ovo mi je malo fenseraj...
I da ne dopada mi se nacin gasenja pokrenutih aplikacija.Ranije mi je bilo bolje,jer prosto ih na - gasis,a sada ti se prikazu sve otvorene aplikacije pa ih prstom odbacis na gore...sta ima ponovo da ih otvara i pokazuje i da guram prstom

Takodje primedjujem kada pisem iMessages ne pise mi ime osobe s akojom se dopisujem,iako je sacuvana u imniku,vec broj.Zasto to tako,ranije je normalno pisalo ime!?
EDIT:
Ja bih ti Itube preporucila,zato sto kada odslusas pesmu,prilikom narednog slusanja ne trazi internetfannY napisao:Skinuo sam,bravo apple!Jel postoji mogucnost da namestim da pustim pesmu s youtube-a i da izadjem iz aplikacije i radim nesto drugo?

definitvno losa uklopljenost boja... na sms-u crna sa nekom nijansom plave, belom itd... ove ikonice necu ni da komentarisem... neke su ok neke blaga katastrofa... na sta li je mislio ovaj kad ih je pravio
sminka, sminka e pa sta je
definitivno i je iphone izgubio onaj svoj smek 

sminka, sminka e pa sta je

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
luca, kad sam ja to jos govorio... E ljudi, ljudi, pocnite malo vise da me slusate. Godinu i nesto dana trubim vec da Apple krece u sunovrat, i ako se do sledeceg uredjaja, i sledeceg iOS-a jako ne trgnu, mislim da im nema spasa. Progutace ih mrak Googla. Cekamo 15. oktobar, jer izlazi novi iPad, ali cisto sumnjam da cu i tu da se odusveim. Koliko je poznato, moguce je predstavljanje novog iPada i novog iPada mini sa Retina displayem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ja sam za iphone i dalje jer ovako ne radi ni jedan sistem... wp8 je veoooma blizu ali meni za picimetar i dalje apple vodi... malo koce ipak wp8 one tranzicije kro menu... jednostavnost u radu, sa ovim control centre-om pogotovu, nema laga, seckanja itd... meni je to najvaznije... par korisnih app itd... sve to imam na jednom lepom nivou kod apple-a ali da je dizajn iOS-a unazadjen - jeste 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ne znam, ja na mom iPod-u ovo ne mogu da probam, ali mi ovako sa snimaka ne deluje nešto impresivno. N.pr. na ovom snimku, ne deluje da sve radi glatko, a i dosta stvari mi deluje da je iskopirano sa Androida. Što se tiče samog dizajna tiče, jeste da je taj gay fazon sada dosta popularan, ali meni se lično uopšte ne sviđa kako je ovo ispalo.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
http://www.youtube.com/watch?v=QrM25jqhXdAiKe napisao:... a i dosta stvari mi deluje da je iskopirano sa Androida.