iOS 7

Pravila foruma
iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
Apple
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Re: iOS 7

Post od skar »

unable to connect server :-) ja sreće zasad nemam

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

dajte bar koji screenshot da vidimo kako izgleda 7 na delu dok ostali cekaju da izvrse update
Iphone 4s white clear install

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

SlikaSlikaSlika
SlikaSlika
Poslednja izmena od Miškoni u Čet, 19. Sep 2013. 00:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: slike prebačene u thumbnail mod
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Kako se meni ovo uredno ne sviđa... :uhuh:
Srećom, ionako furam svoje teme, ili tuđe ali prerađene, tako da... :D

P.S. Šta mi radite sa ovim slikama koje kačite preko TapaTalk-a, moraću da ih onemogućim dok se autori TapaTalk-a ne smiluju da ubace thumbnail podršku...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pa jeste malo smor..ovo sam na brzinu,sad je omoguceno da jedan folder moze da primi nisam siguran,ali mislim da moze da primi sve aplikacija,nije ogranicen,tako da cu srediti,sve bespotrebne aplikacije koje koristim retko u jedan folder..ne volim kad imam vise strana..

Inace za sada sam zadovoljan iosom7,sem sto moram priznati,ne svidja mi se previse ovaj sarenis,da ne kažem nesto drugo:) i stara tastatura je po meni bila bolja..ova je mnogo bela,ne gresim,ali kao vodim racuna..ali ima dosta nekih korisnih stvarcica..

Pogledajte rivju na verge i engadget..

tips,tricks ios7 http://www.macstories.net/roundups/ios- ... d-details/

Miškoni,sorry,stvarno sam gledao dal ima da se stavi u nekoj manjoj rezoluciji..:)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

skar, jos nisi dobio? kako je moguce? probao si verovatno i preko itunes, OTA...? :dry:

P.S.

posto je i kod mene ovako - http://www.youtube.com/watch?v=S1Blw0x0maM, iznecu samo licne utiske...

sve je brze, lakse, preglednije, bogatije (na jednu mogucnost od ranije, dodata je makar jos jedna nova, npr kod multitaskinga - ikonica plus pregled app)...

animacije, toggles-i itd su odlicni, ali recimo nema toggles za data connection-a... :dry:

boje su katastrofa, dizajn ikonica takodje, neki jadni wallpapersi su dodati a moj ''bazen'', (one cuvene kapljice) su izbacene :( :( :(

zamerka takodje na nepromenjenost ikonica applikacija koje sam skinuo sa neta (doduse ne znam od koga to zavisi)...

isti su kao ranije, viber, FB, blic, b92 itd...

P.S satic se mrda!!!!! e sad ostajem na iOS-u!!! ovo me odusevilo!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

upravo pišem sa tt na Ios7 ;-) server je bio prebukiran jutros sam odradio OTA

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

i? kako ti se cini?! al' iskreno! :oops:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Luca, to mrdanje satica je postojalo jos od iOS3, ali je trebao JB, a aplikacija se zvala LiveClock :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

dosta implementiranog,odlično odradjeno,mrzim što sam zavistan i dalje od Itunesa...na Ip4 vidi se mali lag,znači ima kočenja,na 4s radi ko lud...sve u svemu odlično odradjeno...produžio je vek kod mene

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

samo nazalost 4s nije dobio neke od opcija kao npr 5ica... evo ja sam sad na ip5 a pre ovog sam imao 4s i ne vidim neki bitniji razlog tolikog "potcenjivanja" 4s-a... :)

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

luca, nema opcije airdrop koliko vidim il sta je u pitanju u svakom slucaju ja odradio update na ios7 i prezadovoljan sam kako radi ima bug na whats upp i dalje stara tastatura i ima neki razmak nevidljivi pojma nemam mora da je neki bug mozda ce to update aplikacije popravit
Iphone 4s white clear install

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Nova tastatura je uzas..stara je bolja dosta..mislim ne znam da li treba navika,ali na staroj uopste ne mesam slova,dok na novoj je uzas..a whatsupp i kod mene ima bug..cuo sam da treba da izadje 7.0.1 uskoro..baterijom nisam isto zadovoljan..
Slika

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Juce sam kao pravi streber :) u 19h u minut instalirala novi Ios...i sta znam,nesto bih da vratim onaj prethodni :)
Ne dopada mi se belina u porukama,tastaturi,ne dopada mi se fensi izgled i fensi otvaranje aplikacija,kao "zuum" da se otvara...ne znam kako da objasnim :)
Volela sam jednostavnost kos iphone,a ovo mi je malo fenseraj...
I da ne dopada mi se nacin gasenja pokrenutih aplikacija.Ranije mi je bilo bolje,jer prosto ih na - gasis,a sada ti se prikazu sve otvorene aplikacije pa ih prstom odbacis na gore...sta ima ponovo da ih otvara i pokazuje i da guram prstom :)

Takodje primedjujem kada pisem iMessages ne pise mi ime osobe s akojom se dopisujem,iako je sacuvana u imniku,vec broj.Zasto to tako,ranije je normalno pisalo ime!?

EDIT:
fannY napisao:Skinuo sam,bravo apple! :) Jel postoji mogucnost da namestim da pustim pesmu s youtube-a i da izadjem iz aplikacije i radim nesto drugo?
Ja bih ti Itube preporucila,zato sto kada odslusas pesmu,prilikom narednog slusanja ne trazi internet :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

definitvno losa uklopljenost boja... na sms-u crna sa nekom nijansom plave, belom itd... ove ikonice necu ni da komentarisem... neke su ok neke blaga katastrofa... na sta li je mislio ovaj kad ih je pravio :wacko:

sminka, sminka e pa sta je :) definitivno i je iphone izgubio onaj svoj smek :(

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

luca, kad sam ja to jos govorio... E ljudi, ljudi, pocnite malo vise da me slusate. Godinu i nesto dana trubim vec da Apple krece u sunovrat, i ako se do sledeceg uredjaja, i sledeceg iOS-a jako ne trgnu, mislim da im nema spasa. Progutace ih mrak Googla. Cekamo 15. oktobar, jer izlazi novi iPad, ali cisto sumnjam da cu i tu da se odusveim. Koliko je poznato, moguce je predstavljanje novog iPada i novog iPada mini sa Retina displayem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ja sam za iphone i dalje jer ovako ne radi ni jedan sistem... wp8 je veoooma blizu ali meni za picimetar i dalje apple vodi... malo koce ipak wp8 one tranzicije kro menu... jednostavnost u radu, sa ovim control centre-om pogotovu, nema laga, seckanja itd... meni je to najvaznije... par korisnih app itd... sve to imam na jednom lepom nivou kod apple-a ali da je dizajn iOS-a unazadjen - jeste :wacko:

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Ne znam, ja na mom iPod-u ovo ne mogu da probam, ali mi ovako sa snimaka ne deluje nešto impresivno. N.pr. na ovom snimku, ne deluje da sve radi glatko, a i dosta stvari mi deluje da je iskopirano sa Androida. Što se tiče samog dizajna tiče, jeste da je taj gay fazon sada dosta popularan, ali meni se lično uopšte ne sviđa kako je ovo ispalo.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

iKe napisao:... a i dosta stvari mi deluje da je iskopirano sa Androida.
http://www.youtube.com/watch?v=QrM25jqhXdA

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Meni se svidja promena,vec 6 verzija izgleda isto...

Odgovori