V3X Video snimanje

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 09:57

V3X Video snimanje

Post od Damjanic »

Da li je moguce na bilo koji nacin produziti snimanje? Moguce je snimati maksimalno 30 sekundi a imam kompletan film oko 100 minuta, ide odlicno.

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 11:24

Post od zatoichi »

Upalis kameru..ides na Options>Video Camera Setup>Video Lenght stavis Maximum i snimas 3 minuta...tako je barem kod mene, al nisam provalio da li moze duze od 3 minuta

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Damjanic »

Kod mene je fabricki v3x, nije sa mreze nijedne, maksimalno moze 30 sekundi, ne tri minute... naravno, podesio sam maksmalno vrijeme... cudno mi je to logicki, da takav telefon ima krace snimanje od npr. motorole V980... zaista cudno...

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Damjanic »

Drug, problem je bio u tome sto v3x kada nema ubacenu memorijsku karticu maksimalno moze snimati 30 sekundi... ipak, a karticom moze snima tri minuta sto mi je u sustini dosta... hvala ti za info jer sam zbog tebe i posao traziti uzroke zasto kod mene samo 30 sekundi a kod tebe tri minuta.. pozdrav

veizovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 29. Maj 2006. 11:09

Post od veizovic »

LeaderGL FlexEditor 10.5 !!! Link : http://www.7900novadrive.com/v3/v3x.htm#c
Na ovom sajtu su ti i potrebni drajveri (naravno potreban ti je USB kabal) Imaš jednostavnu opciju
promene dužine trajanja snimanja do 65535 sekundi !!!!
Na odmoru do 01.10.2006.

vansvemirac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Jun 2006. 15:07
Kontakt:

Post od vansvemirac »

Poslusaj brata i skini taj LeaderGL.Instaliraj,nakaci mob i kada je u NORMAL modu idi na opciju Struments/Menage video lenght and MMs size u prva dva kvadrata udari po 0 (nula) i udari save settings.Restartuj mobilnjak i to je to.snima dokle god ima memorije :P
ma sve mozes sam ako hoces!!!

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Damjanic »

Vazi, skinuo sam nekakv taj fajl pa prebacicu ga bluetoothom na telefon, najmanji problem i dakle samo ga instaliram kao i igricu nekakvu... vazi, probacu..

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Damjanic »

Sad kontam... nije to uopste to nego je to ustvari flesovanje... dobro... necu se igrati time jer ne znam to kako treba a imam data kablove pa mozda jednog dana da probam ... ubicu ga kao zeca, imam osjecaj.

cromodora
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 16:34

Post od cromodora »

Damjanic napisao:Sad kontam... nije to uopste to nego je to ustvari flesovanje... dobro... necu se igrati time jer ne znam to kako treba a imam data kablove pa mozda jednog dana da probam ... ubicu ga kao zeca, imam osjecaj.
Nije to nikakvo flesovanje vec sitna modifikacija koja ne utice ni na sta...naravno nema potrebe da se izivljavas pa da ubacujes vreme snimanja 3 sata....tj. ako imas gotivnu memorijsku mozes i to mada ne vidim svrju u 3-4 sata...

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58

Post od maliomladinac »

ja sam uradio ovo sa leader programom i dalje mi je max 30 sec. inace nemam memorisku. sta da radim?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

maliomladinac, ako nemas memorisku karticu onda mozes da podesis samo "video length (No T-flash)"
tj u Flex editoru v10.5 imas pod struments opciju
manage video length and mms size managment
pa pod video length
(No T-flash to je kada nemas mem karticu ili snimas kao default u memoriju telefona)
mozes da upises neku vrednost
preporucujem ti da to ne bude mnogo velika vrednost da bi ipak telefon imao dovoljno radne memorije.sasvim je dovoljno 3X60sec tj 180 sec
ne preteruj jer se moze desiti da "zablesavi' telefon u trenutku kada nesto otvara ili kada instaliras neku igricu ili aplikaciju!!!
:wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58

Post od maliomladinac »

ok. uspeo sam. hvala. e a kako da mu stavim theme i skinove? gde da nadjem igrice za njega? Jer mogu nekako flash da koristim kao lampu? neka app? java?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

za skinove ti treba mi treba malo vise vremena da objasnim(moze dosta stvari da se zezne)nego sto imam pa cu pripremiti na srpskom u doc fajlu i okaciti na net
dotle pogledaj ovde http://www.motox.info/ ali ne ubacuj ako nisi 100% siguran da znas sta radis
i da je to proveren skin za v3x

kao lampu mozes da koristis u 3 koraka
otvoris poklopac
pritisni dugme sa strane desno gornje(foto)
pritisni * (zvezdicu)
i videces da svetli kontinuirano :wink:

igrice su u principu warez osim onih free a kao takve ovde nisu dopustene :uhuh:
Rebel in heart.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

diktafon je free java app pa skini na http://www.mysharefile.com/v/8090759/Di ... 1.zip.html :)
Rebel in heart.

vansvemirac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Jun 2006. 15:07
Kontakt:

Post od vansvemirac »

Imas igrica po netu koliko hoces i tih aplikacija za mob samoo treba malo da imas volje da trazis samo i gledaj sta stavljas u telefon jer sam na pojedinim forumima procitao da su ljudi ostajali bez fonova :roll:
ma sve mozes sam ako hoces!!!

Odgovori