V3X Video snimanje
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
V3X Video snimanje
Da li je moguce na bilo koji nacin produziti snimanje? Moguce je snimati maksimalno 30 sekundi a imam kompletan film oko 100 minuta, ide odlicno.
LeaderGL FlexEditor 10.5 !!! Link : http://www.7900novadrive.com/v3/v3x.htm#c
Na ovom sajtu su ti i potrebni drajveri (naravno potreban ti je USB kabal) Imaš jednostavnu opciju
promene dužine trajanja snimanja do 65535 sekundi !!!!
Na ovom sajtu su ti i potrebni drajveri (naravno potreban ti je USB kabal) Imaš jednostavnu opciju
promene dužine trajanja snimanja do 65535 sekundi !!!!
Na odmoru do 01.10.2006.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 03. Jun 2006. 15:07
- Kontakt:
Nije to nikakvo flesovanje vec sitna modifikacija koja ne utice ni na sta...naravno nema potrebe da se izivljavas pa da ubacujes vreme snimanja 3 sata....tj. ako imas gotivnu memorijsku mozes i to mada ne vidim svrju u 3-4 sata...Damjanic napisao:Sad kontam... nije to uopste to nego je to ustvari flesovanje... dobro... necu se igrati time jer ne znam to kako treba a imam data kablove pa mozda jednog dana da probam ... ubicu ga kao zeca, imam osjecaj.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
maliomladinac, ako nemas memorisku karticu onda mozes da podesis samo "video length (No T-flash)"
tj u Flex editoru v10.5 imas pod struments opciju
manage video length and mms size managment
pa pod video length
(No T-flash to je kada nemas mem karticu ili snimas kao default u memoriju telefona)
mozes da upises neku vrednost
preporucujem ti da to ne bude mnogo velika vrednost da bi ipak telefon imao dovoljno radne memorije.sasvim je dovoljno 3X60sec tj 180 sec
ne preteruj jer se moze desiti da "zablesavi' telefon u trenutku kada nesto otvara ili kada instaliras neku igricu ili aplikaciju!!!

tj u Flex editoru v10.5 imas pod struments opciju
manage video length and mms size managment
pa pod video length
(No T-flash to je kada nemas mem karticu ili snimas kao default u memoriju telefona)
mozes da upises neku vrednost
preporucujem ti da to ne bude mnogo velika vrednost da bi ipak telefon imao dovoljno radne memorije.sasvim je dovoljno 3X60sec tj 180 sec
ne preteruj jer se moze desiti da "zablesavi' telefon u trenutku kada nesto otvara ili kada instaliras neku igricu ili aplikaciju!!!

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58
- gameforce
- Ex-Moderator
za skinove ti treba mi treba malo vise vremena da objasnim(moze dosta stvari da se zezne)nego sto imam pa cu pripremiti na srpskom u doc fajlu i okaciti na net
dotle pogledaj ovde http://www.motox.info/ ali ne ubacuj ako nisi 100% siguran da znas sta radis
i da je to proveren skin za v3x
kao lampu mozes da koristis u 3 koraka
otvoris poklopac
pritisni dugme sa strane desno gornje(foto)
pritisni * (zvezdicu)
i videces da svetli kontinuirano
igrice su u principu warez osim onih free a kao takve ovde nisu dopustene
dotle pogledaj ovde http://www.motox.info/ ali ne ubacuj ako nisi 100% siguran da znas sta radis
i da je to proveren skin za v3x
kao lampu mozes da koristis u 3 koraka
otvoris poklopac
pritisni dugme sa strane desno gornje(foto)
pritisni * (zvezdicu)
i videces da svetli kontinuirano

igrice su u principu warez osim onih free a kao takve ovde nisu dopustene

Rebel in heart.
Rebel in heart.
- gameforce
- Ex-Moderator
diktafon je free java app pa skini na http://www.mysharefile.com/v/8090759/Di ... 1.zip.html 

Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 03. Jun 2006. 15:07
- Kontakt: