trazim vec duze vreme aplikaciju koja ce sa telefona direktno da skida klipove sa YouTube-a i da ih konvertuje u .mp3 format..... jer cesto nemam pristup kompu na duze vreme, pa skidam tako pesme... prekopotreban mi je takav program... a bio je neki pa su ga skinuli sa marketa a ne znam kako se zove... ili u krajnjem slucaju, 2 aplikacije, jedna koja ce da skida klipove, druga da konvertuje.... molim vas ako neko zna da napise...
ima na marketu TUBEMATE on podrzava skidanje spotova (podrzava vise rezolucija, mp4 i flv kompresiju), i konvertovanje u mp3!!!
a ja sam neke od spotova samo rename-ovao u mp3 i odlicno rade
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
bachika, nema ga na merketu, ali nasao sam ga na netu... ovo je v1.04, ne znam koja je poslednja verzija...
ali ovaj program ne konvertuje u pravi mp3 vec neki video format koji je kompatibilan sa androd muzickim plejerom... i need real mp3!
Pera Detlic, a što lepo ne torentuješ muziku koju hoćeš direktno preko telefona, i gotovo. Mislim, čemu zezanje sa skidanjem spotova sa YT, pa konvertovanjem, pa onda slušanjem? lepo tTorrent staviš, i skidaš direkt muziku koju želiš da slušaš, ili šta god drugo ti treba.
Nabacio sam Handcent sms i podesio kao default ali me nervira jedna stvar: Kada mi dodje sms oglase se dva zvuka jedan za handcent, a jedan za default sms program i pročitam ja sms u handcent, ali mi notifikacija stoji da imam 1 nepročitanu poruku... kako to naštelovati a da ne moram brisati default program ?
Sensei, Znam da moraju da budu isti...Ceftriaxone, probao sam i mvideo i nece da mi ucita prevod!:( verovatno je do mog prevoda,hvala u svakom slucaju...
Postavicu pitanje ovde, jer mi je logicnije nego da otvaram posebnu temu: da li je jos neko primetio da se nakon update-ovanja Twitter aplikacije na najnoviju verziju, nenormalno cesto pojavljuje onaj znak za sinhronizaciju podataka u system tray? pocelo je da me zabrinjava i plasio sam se da mi nesto u pozadini sinhronizuje ko zna sta, ali sam cackanjem utvrdio da je Twitter u pitanju. Iako je automatska sinhronizacija podesena na svaka 4 sata, ona se sinhronizuje na otprilike sat vremena, ili cak i cesce, ne uspevam nikaakle, ima li jos nekog da je ovo primetio, ili sam ja jedini?
araphel, ja sam primjetio da je aplikacija mnogo sporija, narocito se vidi pri refresh-ovanju. Kod mene je sinhronizacija podesena na 30 minuta pa nisam primjetio tvoj problem, obraticu paznju...
Evil_Zo, uspeo sam da otkrijem šta je: kad god sam kod kuće, Tab mi je nakačen na kućni wifi. Pošto Twitter odbija da funkcioniše kako treba preko wifi u ovoj poslednjoj apdejtovanoj verziji, onda se svaki čas kači i pokušava da sinhronizuje podatke.....bezvezarija, ali tako je.
Ljudi koji sajt koristite za skidanje aplikacija direktno na racunar? Naravno da je proveren (bez virusa ili malware-a). Kad smo vec kod virusa da li anti virus program na desktop racunaru moze da nadje virus u nekom .apk fajlu?
e imas anroid market na googlu,skidas igre sa kompa i one idu direkt na telefon netreba ti usb ni nista,samo treba da imas account na anroid marketu ,a za direktno na racunar nzm :D
Nidzge, ne znam sta ste se svi toliko us**li oko virusa. Skidam aplikacije sa Mediafire, megaupload, divshare, pa cak i preko torrenata i nisam imao ni jedan jedini problem sa fajlovima.
bobex, bash mi je trebalo ovo za market! Mrzi me da ceprkam preko telefona, a nisam znao za ovu varijantu! THNX!
Koristan link za pitanja bezbednosti - How to be safe, find trusted apps, & avoid viruses - A guide for those new to Android
Warez diskusija je ovde naravno zabranjena, ali ovo to nije - Dakle, iako autor tvrdi, cit: "Warez. Don't be fooled by these sites, and do NOT download these files and load them to your phone..."
Tone skinutih app itd za Android i nitijedan "malware" ili sl, niti bilo kakve vrste "silovanja" od dotičnih sajtova. Ne kažem da nema toga. Preporuka je tu uvek najbitnija, kako čovek reče - " The community is your best anti-virus app."
pozz
Hvala svima na pomoci, narocito djoni-ju
@psyhound, Pa realno kad si nov u celoj prici oko android OS moras malo biti obazriviji. Daj mi malo vremena da se uhodam
Da li je još neko danas iskusio sledeći problem: ništa ne može da se skine sa Marketa, i nijedan klip ne može da se pusti sa YouTube? Ja sam isprobao i preko mreže i preko wifi na nekoliko različitih Android uređaja i svi imaju isti problem? I Market i YT se otvaraju, ali download aplikacija i puštanje klipova se samo vrte do besvesti, i onda market prijavi "download paused" a YT "problem while playing video"
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.