Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

trazim vec duze vreme aplikaciju koja ce sa telefona direktno da skida klipove sa YouTube-a i da ih konvertuje u .mp3 format..... jer cesto nemam pristup kompu na duze vreme, pa skidam tako pesme... prekopotreban mi je takav program... a bio je neki pa su ga skinuli sa marketa a ne znam kako se zove... ili u krajnjem slucaju, 2 aplikacije, jedna koja ce da skida klipove, druga da konvertuje.... molim vas ako neko zna da napise... :D
Samo nek se rolaju....sarme.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

ima na marketu TUBEMATE on podrzava skidanje spotova (podrzava vise rezolucija, mp4 i flv kompresiju), i konvertovanje u mp3!!!
a ja sam neke od spotova samo rename-ovao u mp3 i odlicno rade 8) 8) :D
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

bachika, TUBEMATE je odlican progam .
Note IV N9100 dual

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

bachika, nema ga na merketu, ali nasao sam ga na netu... ovo je v1.04, ne znam koja je poslednja verzija... :unsure:
ali ovaj program ne konvertuje u pravi mp3 vec neki video format koji je kompatibilan sa androd muzickim plejerom... i need real mp3! :P
Samo nek se rolaju....sarme.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Pera Detlic, a što lepo ne torentuješ muziku koju hoćeš direktno preko telefona, i gotovo. Mislim, čemu zezanje sa skidanjem spotova sa YT, pa konvertovanjem, pa onda slušanjem? lepo tTorrent staviš, i skidaš direkt muziku koju želiš da slušaš, ili šta god drugo ti treba.

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 27. Mar 2010. 13:10

Post od shomey »

Zamolio bih bilo koga ko ima Beogsp i B92 aplikaciju da mi ih pošalje (apk ekstenzija) na mejl ekonomac@mail.com

Obe aplikacije su besplatne, nije nikakva piraterija, samo zbog menjanja ROM-ova više mi se te aplikacije ne prikazuju u Marketu...

hvala puno!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

shomey, pa skini ih preko pc marketa .

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Nabacio sam Handcent sms i podesio kao default ali me nervira jedna stvar: Kada mi dodje sms oglase se dva zvuka jedan za handcent, a jedan za default sms program i pročitam ja sms u handcent, ali mi notifikacija stoji da imam 1 nepročitanu poruku... kako to naštelovati a da ne moram brisati default program ?
Nokia Lumia 820

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

markonato,
menu > messaging > menu > settings > odcekiraj notifications

beochke91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Feb 2011. 22:33

Post od beochke91 »

Sensei, Znam da moraju da budu isti...:)Ceftriaxone, probao sam i mvideo i nece da mi ucita prevod!:( verovatno je do mog prevoda,hvala u svakom slucaju...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Postavicu pitanje ovde, jer mi je logicnije nego da otvaram posebnu temu: da li je jos neko primetio da se nakon update-ovanja Twitter aplikacije na najnoviju verziju, nenormalno cesto pojavljuje onaj znak za sinhronizaciju podataka u system tray? pocelo je da me zabrinjava i plasio sam se da mi nesto u pozadini sinhronizuje ko zna sta, ali sam cackanjem utvrdio da je Twitter u pitanju. Iako je automatska sinhronizacija podesena na svaka 4 sata, ona se sinhronizuje na otprilike sat vremena, ili cak i cesce, ne uspevam nikaakle, ima li jos nekog da je ovo primetio, ili sam ja jedini?

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

araphel, ja sam primjetio da je aplikacija mnogo sporija, narocito se vidi pri refresh-ovanju. Kod mene je sinhronizacija podesena na 30 minuta pa nisam primjetio tvoj problem, obraticu paznju...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Evil_Zo, uspeo sam da otkrijem šta je: kad god sam kod kuće, Tab mi je nakačen na kućni wifi. Pošto Twitter odbija da funkcioniše kako treba preko wifi u ovoj poslednjoj apdejtovanoj verziji, onda se svaki čas kači i pokušava da sinhronizuje podatke.....bezvezarija, ali tako je.

Nidzge
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 15:15

Post od Nidzge »

Ljudi koji sajt koristite za skidanje aplikacija direktno na racunar? Naravno da je proveren (bez virusa ili malware-a). Kad smo vec kod virusa da li anti virus program na desktop racunaru moze da nadje virus u nekom .apk fajlu?

Unapred hvala.

bobex
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Apr 2011. 20:51

Post od bobex »

e imas anroid market na googlu,skidas igre sa kompa i one idu direkt na telefon netreba ti usb ni nista,samo treba da imas account na anroid marketu ,a za direktno na racunar nzm :D:D

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Nidzge, ne znam sta ste se svi toliko us**li oko virusa. Skidam aplikacije sa Mediafire, megaupload, divshare, pa cak i preko torrenata i nisam imao ni jedan jedini problem sa fajlovima. :)

bobex, bash mi je trebalo ovo za market! Mrzi me da ceprkam preko telefona, a nisam znao za ovu varijantu! THNX!

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

Nidzge, check your pm :)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Koristan link za pitanja bezbednosti - How to be safe, find trusted apps, & avoid viruses - A guide for those new to Android
Warez diskusija je ovde naravno zabranjena, ali ovo to nije ;) - Dakle, iako autor tvrdi, cit: "Warez. Don't be fooled by these sites, and do NOT download these files and load them to your phone..."
Tone skinutih app itd za Android i nitijedan "malware" ili sl, niti bilo kakve vrste "silovanja" od dotičnih sajtova. Ne kažem da nema toga. Preporuka je tu uvek najbitnija, kako čovek reče - " The community is your best anti-virus app."
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Nidzge
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Jan 2010. 15:15

Post od Nidzge »

Hvala svima na pomoci, narocito djoni-ju :wink:
@psyhound, Pa realno kad si nov u celoj prici oko android OS moras malo biti obazriviji. Daj mi malo vremena da se uhodam :oops:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Da li je još neko danas iskusio sledeći problem: ništa ne može da se skine sa Marketa, i nijedan klip ne može da se pusti sa YouTube? Ja sam isprobao i preko mreže i preko wifi na nekoliko različitih Android uređaja i svi imaju isti problem? I Market i YT se otvaraju, ali download aplikacija i puštanje klipova se samo vrte do besvesti, i onda market prijavi "download paused" a YT "problem while playing video"

Odgovori