Da, neki mali update je odredjen prije nego sam bilo sta na njeg instalirao i za sad nisam naisao ni na jedan bug.
Za sad mogu reci da je baterija sila.
Danas u pola 3 sam ga upalio i imo je 36% baterije, i evo silujem ga na max osvjetljenju, sve zivo isprobavam, podešavanja itd i trenutno je 23% baterije... Nek ovako ostane, ja prezadovoljan...
open-mind, cestitke i od mene. Taj mali update je cini mi se u vezi poboljsanja zvuka u slusalici, video reprodukcije u dual stereo formatu, 4K snimanja bez lagovanja, gubljenja lokacije u GMaps itd.
Mozes li da potvrdis kvalitet zvuka u slusalici, pri razgovoru sa nekim? Koliko je cist i koliko je glasan?
Čestitam! Kako si naručio za Srbiju? Vidim da se masovno naručuje preko mailpostde.
Ne znam kako da doprem do pozivnice, ove njihove nagradne igre su da poludiš.
Sad proveravam email, kad ono imam sta da vidim, stigao invite! Ali, posto se zemlja u kojoj boravim ne nalazi na shipping listi ('bes Australiju ), mojih 5 minuta radosti se okoncalo.
Ne mari, jer i tako nemam spremnu kintu...
Pa u sustini ista stvar, ako ti nije zao naloga
Salim se naravno, moj prijatelj ni ga stvarno iskotistio i bio jako zahvalan ako bi mu ga ustupio. Mozes mi na pp poslati podatke od naloga...
Green, svaka čast na ovom gestu, ja sam se takođe nudio ali se niko nije javio... Šteta da propadne takav dil ako već neko traži dobar telefon a ima novaca da ga kupi odmah...
open-mind, e jbg, bas mi krivo.
Nisam na vreme otvorio email kad je invite stigao. Ne proveravam mail svaki dan... Cooomi, hvala druze. Steta je zaista da propadne pozivnica ako vec neko nije u mogucnosti da je iskoristi, a ima ljudi koji bi je rado prihvatili.
Ima li nekog ovde ko je naručio? Dobila sam pozivnicu, pa me interesuje da li mogu da naručim sa srpske billing PayPal adrese i shipping adresom u Nemačkoj? Vidim kod njih na forumu da je OPO server prepun bagova, pa možda neko ima iskustvo. Hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.