OnePlus One
Re: OnePlus One
Pa , cestitam
Odradi odmah update,jer ima nekih sitnih problema,a sa upteda-om se sve resava
.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Da, neki mali update je odredjen prije nego sam bilo sta na njeg instalirao i za sad nisam naisao ni na jedan bug.
Za sad mogu reci da je baterija sila.
Danas u pola 3 sam ga upalio i imo je 36% baterije, i evo silujem ga na max osvjetljenju, sve zivo isprobavam, podešavanja itd i trenutno je 23% baterije... Nek ovako ostane, ja prezadovoljan...
Za sad mogu reci da je baterija sila.
Danas u pola 3 sam ga upalio i imo je 36% baterije, i evo silujem ga na max osvjetljenju, sve zivo isprobavam, podešavanja itd i trenutno je 23% baterije... Nek ovako ostane, ja prezadovoljan...
- Cooomi
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
open-mind, čestitam, nek te dugo služi!
Očekujem neki review kad se prvi utisci slegnu, i to poduži 
open-mind, cestitke i od mene. Taj mali update je cini mi se u vezi poboljsanja zvuka u slusalici, video reprodukcije u dual stereo formatu, 4K snimanja bez lagovanja, gubljenja lokacije u GMaps itd.
Mozes li da potvrdis kvalitet zvuka u slusalici, pri razgovoru sa nekim? Koliko je cist i koliko je glasan?
Mozes li da potvrdis kvalitet zvuka u slusalici, pri razgovoru sa nekim? Koliko je cist i koliko je glasan?
Čestitam! Kako si naručio za Srbiju? Vidim da se masovno naručuje preko mailpostde.
Ne znam kako da doprem do pozivnice, ove njihove nagradne igre su da poludiš.
Ne znam kako da doprem do pozivnice, ove njihove nagradne igre su da poludiš.
Mislim da nije za Srbiju 
Sad proveravam email, kad ono imam sta da vidim, stigao invite! Ali, posto se zemlja u kojoj boravim ne nalazi na shipping listi ('bes Australiju
), mojih 5 minuta radosti se okoncalo.

Ne mari, jer i tako nemam spremnu kintu...
Ne mari, jer i tako nemam spremnu kintu...
Pa sta ces sa invite-om... Ako ces pustit da propadne, vrlo rado bi ga ja iskoristio...navukla se raja kad su vidjeli kako tel izgleda uzivo...
Vezan je za nalog, tako da jedino mogu nekom ponuditi pozivnicu ako hoce I nalog.
Pa u sustini ista stvar, ako ti nije zao naloga
Salim se naravno, moj prijatelj ni ga stvarno iskotistio i bio jako zahvalan ako bi mu ga ustupio. Mozes mi na pp poslati podatke od naloga...
Salim se naravno, moj prijatelj ni ga stvarno iskotistio i bio jako zahvalan ako bi mu ga ustupio. Mozes mi na pp poslati podatke od naloga...
Imas pp druze. Nalog sam otvorio cisto onako bezveze, nije mi potreban. Pogotovo sad, iz razloga sto ne salju za AUS. 
[img]http://img.tapatalk.com/d/14/07/26/rajebuza.jpg[/img]
Na žalost ovaj invite je već istekao...
Tebi hvala u svakom slučaju, a ja valjda uskoro dobijem ta 3 invite sto me sređuju na osnovu moje kupovine...
Na žalost ovaj invite je već istekao...
- Cooomi
- Mobil manijak

Green, svaka čast na ovom gestu, ja sam se takođe nudio ali se niko nije javio... Šteta da propadne takav dil ako već neko traži dobar telefon a ima novaca da ga kupi odmah...
open-mind, e jbg, bas mi krivo.
Nisam na vreme otvorio email kad je invite stigao. Ne proveravam mail svaki dan...
Cooomi, hvala druze. Steta je zaista da propadne pozivnica ako vec neko nije u mogucnosti da je iskoristi, a ima ljudi koji bi je rado prihvatili.
Nisam na vreme otvorio email kad je invite stigao. Ne proveravam mail svaki dan...
Cooomi, hvala druze. Steta je zaista da propadne pozivnica ako vec neko nije u mogucnosti da je iskoristi, a ima ljudi koji bi je rado prihvatili.
Ljudi ako neko nabavi pozivnicu viška, ja bih rado pazarila ovo čudo. 
Ima li nekog ovde ko je naručio? Dobila sam pozivnicu, pa me interesuje da li mogu da naručim sa srpske billing PayPal adrese i shipping adresom u Nemačkoj? Vidim kod njih na forumu da je OPO server prepun bagova, pa možda neko ima iskustvo. Hvala 
- Cooomi
- Mobil manijak

open-mind, prošlo je već dve nedelje a od review-a ništa, razočarao si me 
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Čovek na odmoru, mene bi u toj situaciji za pregled ono baš 
- Cooomi
- Mobil manijak

Baraba, nisam znao, slažem se onda... 
Vaša poruka sadrži 47 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 47 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.