Koji od ova tri ?
Koji od ova tri ?
Treba u sledecih 10 dana da odlucim :
1. SonyE k700
2. Motorola V620
3. Motorola V80
Hvala na odgovorima.
1. SonyE k700
2. Motorola V620
3. Motorola V80
Hvala na odgovorima.
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Pa dobre su ti sve radnje samo ih pitaj koji je softwer! Kazi im da trazis cist jer mnoge firme im uvaljuju drugi soft. kao sto su: T-mobile,Vodafone......
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Pazi ovako, izdrzljiv je dosta, moj je svasta preziveo a sljaka, nije stena ali je dosta dobar po tom pitanju!
Prilikom kupovine obrati paznju da nema nikakav logo operatera na sebi, da nema unapred instalirane wallpapere operatera, tipa o2... Ako imas garanciju u vecini radnja ce ti besplatno zameniti softver, to je najmanji problem, bar su meni menjali dok sam kupovao ovde! Verziju softvera gledas >*<<*<* gde > znaci dzojstik desno < levo, a sve verzije softvera od r2l001 su ok i manje vise dobro sljakaju, najnovija verzija ti je r2ae033!
Prilikom kupovine obrati paznju da nema nikakav logo operatera na sebi, da nema unapred instalirane wallpapere operatera, tipa o2... Ako imas garanciju u vecini radnja ce ti besplatno zameniti softver, to je najmanji problem, bar su meni menjali dok sam kupovao ovde! Verziju softvera gledas >*<<*<* gde > znaci dzojstik desno < levo, a sve verzije softvera od r2l001 su ok i manje vise dobro sljakaju, najnovija verzija ti je r2ae033!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Ima nacina da se provali, cak i ako ne pise gde je proizveden, po nalepnici ispod baterije na telefonu, ako izgleda lose, kao da je nastampana na stampacu obicnom onda je sigurno da je kineski, ima jos toga, pricao je lik cini mi se na polarotoru, ali ne mogu da se setim! 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...