Koji od ova tri ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
srbinx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Nov 2004. 19:28

Koji od ova tri ?

Post od srbinx »

Treba u sledecih 10 dana da odlucim :

1. SonyE k700
2. Motorola V620
3. Motorola V80

Hvala na odgovorima.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Shto ne napravi poll :?:
Ja bih se opredelio na Sony Ericsson K700(i) jer je to oprobana varijanta za razliku od Motorole koja se nije neshto istakla...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

definitivno se k700 mada ja nikad nebih dao tolike pare za takav telefon ali posto je takav izbor onda :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: k700 :wink:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

K700 je izvrstan telefon, po meni spoj svega što je potrebno, a ima i dosta memorije, izvrstan ekran, mp3, vido, dobru kameru....

Ko ne voli symbian super izbor jer za te pare možeš uzeti 6600 koja je nešto bolja, ali je mnogo glomazna. :wink:

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

k700 će te lepo obradovati. Po meni telefon lepog dizajna, dobra kamera za jedan telefon...
Kupi ga za 10 dana i švrljaj malo po mobil šopovima možda ga nađeš i za 10-20e niže ako ne i do 40e niže. Na svašta se može naleteti.
Pozdrav!
Jedino još ja imam dial-up modem!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

k700 od ova tri! Ako te nesto zanima o njemu pitaj apsolvirao sam davanje tips & tricks za k700i :mrgreen:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Od ta tri.. i ja kazem k700i... ipak je to brate telefon,.., ka uzmes u ruku zna da si uzeo nesto :) mislim.. valjano onako.. nista ekstra, al valjano

srbinx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od srbinx »

hmm, nesto mi ne ide postovanje odgovora, ajde ponovo.
Da onda je K700 dobra izbor, zapravo tel. nije za mene vec za devojku, prvo, treba da bude izdrzljiv, posto ga zbog prirode posla dosta koristi, funkcionalan i naravno da ima dobar izgled.

srbinx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od srbinx »

I jos nesto, na sta treba da obratim paznju kod kupovine k700, cuo sam da su neke verzije soft. bugovite, kako to da proverim ? Da li u radnji mogu da trazim da mi besplatno stave novu ver, soft. i na kraju koju radnju preporucujete, gde necu imati problema u slucaju da moram da ostvarim garanciju.

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Pa dobre su ti sve radnje samo ih pitaj koji je softwer! Kazi im da trazis cist jer mnoge firme im uvaljuju drugi soft. kao sto su: T-mobile,Vodafone......
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pazi ovako, izdrzljiv je dosta, moj je svasta preziveo a sljaka, nije stena ali je dosta dobar po tom pitanju!
Prilikom kupovine obrati paznju da nema nikakav logo operatera na sebi, da nema unapred instalirane wallpapere operatera, tipa o2... Ako imas garanciju u vecini radnja ce ti besplatno zameniti softver, to je najmanji problem, bar su meni menjali dok sam kupovao ovde! Verziju softvera gledas >*<<*<* gde > znaci dzojstik desno < levo, a sve verzije softvera od r2l001 su ok i manje vise dobro sljakaju, najnovija verzija ti je r2ae033!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

k700 je i moja preporuka, ali mozda bi tebao da razmislis i o 6230 :wink:
ili symbian telefonu, kao sto je 6600

Cobra
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Dec 2004. 15:21

Post od Cobra »

Da,6630 mi je bolji od k700,koji mi je u ovoj temi najbolji izbor.Inace mislim da je za te pare najbolja nokia 6600,ali pitanje je da li zelis symbian.Ako zelis samo telefone koje si ponudio,onda bez razmisljanja k700i

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

treba da gledas da ti ne uvale kineski sericsson posto takvih ima puno :arrow: :arrow: :arrow: :evil:

srbinx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od srbinx »

Kako da znam da li je kineski, zar se sada vecina aparata ne proizvodi na istoku, ne racunajuci Japan ?

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Proizvodi se tamo gde je najisplativije tj. gde je najeftinija radna snaga, a svi znamo gde je to. [:D]
Obichno pishe na etiketi ispod baterije gde je proizveden fon...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ima nacina da se provali, cak i ako ne pise gde je proizveden, po nalepnici ispod baterije na telefonu, ako izgleda lose, kao da je nastampana na stampacu obicnom onda je sigurno da je kineski, ima jos toga, pricao je lik cini mi se na polarotoru, ali ne mogu da se setim! :oops:

Odgovori