Koji telefon imate?
Koji telefon imate?
Posto je na temi "Koji telefon imate? 2007" prilicno staro glasanje, dosta ljudi je promenilo telefon i sada ne mogu da glasaju, a i tema je dosta stara, otvoricu novu temu, pa ako moderatori imaju nesto protiv, neka je izbrisu.
Dakle, koji telefon imate, da li ste zadovoljni njime, da li biste uzeli neki drugi da ponovo kupujete...
Evo ja cu poceti prvi:
Imam k800, uzeo sam ga nakon sto su mi ukrali w950, i prilicno sam zadovoljan. Mislim da za te pare nema boljeg telefona po mojim potrebama, tako da se nisam pokajao sto sam ga uzeo. Inace, pre njega sam imao w950 i w800(jos uvek ga imam ali ga ne koristim). Novi telefon necu skoro uzimati, a sledeci ce biti ili k850 ili MOOI(naslednik w950, sa 8gb i 3,2mp kamerom)...
Samo, nemojte da se ovo pretvori u SE vs Nokia, dakle, odgovorite, i nemojte prebacivati nekome zasto je uzeo ovaj telefon, a ne onaj...
Pozdrav...
Dakle, koji telefon imate, da li ste zadovoljni njime, da li biste uzeli neki drugi da ponovo kupujete...
Evo ja cu poceti prvi:
Imam k800, uzeo sam ga nakon sto su mi ukrali w950, i prilicno sam zadovoljan. Mislim da za te pare nema boljeg telefona po mojim potrebama, tako da se nisam pokajao sto sam ga uzeo. Inace, pre njega sam imao w950 i w800(jos uvek ga imam ali ga ne koristim). Novi telefon necu skoro uzimati, a sledeci ce biti ili k850 ili MOOI(naslednik w950, sa 8gb i 3,2mp kamerom)...
Samo, nemojte da se ovo pretvori u SE vs Nokia, dakle, odgovorite, i nemojte prebacivati nekome zasto je uzeo ovaj telefon, a ne onaj...
Pozdrav...
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Trenutno koristi Ericsson T28 i nisam bas nesto zadovoljan s njim!
OS je poprilicno spor i bagovit,vratanca su klimava i ponekad mi se sama otvaraju u dzepu,antena mi smeta dok mi se telefon nalazi u dzepu,ima slab signal i tokom razgovora ponekad krci...
Mada cu ovu poslednju rec tehnologije zameniti u skorijem vremenu!
OS je poprilicno spor i bagovit,vratanca su klimava i ponekad mi se sama otvaraju u dzepu,antena mi smeta dok mi se telefon nalazi u dzepu,ima slab signal i tokom razgovora ponekad krci...
Mada cu ovu poslednju rec tehnologije zameniti u skorijem vremenu!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nešto više od godinu dana šetam N70 a od skoro i N91. Žao mi je da prodam N70 jer je sjajan telefončić, ali uskoro će mu se neko drugi radovati. N91 ću verovatno zadržati "for good"...
● PRAVILA FORUMA ●
Hmmmm...vec neko vreme I-Mate JasJam,i prezadovoljan sam.....Jako mi je lep i jako koristan.I dalje imam Treo 650 koji je trenutno kod rodjaka na probi,ali izgleda da ga nece kupiti....moguce da cu ga zadrzati ili pokloniti nekome od familije.Ne planiram duze vreme da menjam fon,zaista sam prezadovoljan sa JasJam.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U