Koliko obraćate pažnju na kvalitet razgovora?
Koliko obraćate pažnju na kvalitet razgovora?
I da li uopšte obraćate pažnju na ovu karakteristiku? Ja sam dugo mislio da je sve do proizvođača... SE mi je bio br. 1. Sve dok nisam kupio Nokiu 6630 (inače moj prvi "skuplji" telefon). Ljudi, pa to je kao da pričate na fiksnom telefonu. Čist zvuk u slušalici, ne moraš da vičeš... Tada sam skontao da svi proizvožači imaju i ovakve i onakve modele, samo je pitanje klase telefona (visokobudžetni ili niskobudžetni). Da li sam u pravu?
Jesi, postoje razlike, i nekada sam u nekim testovima čak i tu karakteristiku viđao, ali problem je što i kad imaš jako kvalitetan telefon to o čemu pričaš mnogo više zavsi od karakteristika mreže, kvaliteta trenutnog signala, gužve........ Tako da ne možeš brzo doći do takvog podatka, ali kontinuiranom upotrebom možeš izvući prosek i steći utisak.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ma danas deca ne kupuju telefone zbog razgovora nego zbog raznih džidža bidža na njemu. Pre neki dan neki klinac traži savet za kupovinu telefona na ovom forumu-bitan mu mp3, veliki ekran, hoće da gleda filmove itd. Ja mu rekao da kupi televizor i dvd a ne telefon i moderatori mi skinuli poruku.
P.S.
A tebi djape48 svaka čast kako si roknuo onog "Šabčanina"!
P.S.
A tebi djape48 svaka čast kako si roknuo onog "Šabčanina"!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa uglavnom sam imao iskustvo sa Nokiama, ali sa svim telefonima sa kojima sam dolazio u dodir je zvuk bio ok. Izuzetak cini moj 5110 u pokusaju komunikacije sa bilo kojim SE te daleke 2000. Znachi zvuk secka, metalizovan...ma tragedija.
Imam jos problem sa caletovim LG B8250 ili tako nesto... ima extremno osetljiv mikrofon, ako malo glasnije pricas, sagovornik ti prijavi da te slabo cuje, kao da se zagluvi mikrofon, i ti krenes da vices jos jace i eto vrzinog kola iz kojeg nema izlaza.
Imam jos problem sa caletovim LG B8250 ili tako nesto... ima extremno osetljiv mikrofon, ako malo glasnije pricas, sagovornik ti prijavi da te slabo cuje, kao da se zagluvi mikrofon, i ti krenes da vices jos jace i eto vrzinog kola iz kojeg nema izlaza.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ne obracam paznju na kvalitet veze, ne zato sto mi je sve jedno, naprotiv... Nego znam da je to tesko uvek ostvariti. Bar jednom nesto zujne, krcne, secne... Cak i kada je signal pun, bez smetnji i moj telefon kvalitetan
, onda se nadje neko sa drugog kraja slusalice sa starijim modelom ili dotrajalim mikrofonom. Ne vredi...
E sada ide ona filozofija
- Mnogo je bitnije sa kim si razgovarao i o cemu ste pricali, od tehnickog kvaliteta veze.

E sada ide ona filozofija

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Bekra , ala si me nasmejao brate . StravaBekra napisao:A sad napijanje! 100-ti post! Bio sam srecniji jedino kad mi se rodio sin

Mada , sad kad imash 100 postova , mozes da otvoris deo foruma gde ulaze samo stare kuke i gde ima svega i svacega . To je tajni deo samo za 100-postashe

Ozbiljno , isto kao i McLaren F1 mislim . Vaznije je mi je da obavim nesmetan razgovor , nego koliko cu jasno da cujem sagovornika . Mada , opet , lepo je kad na primer na mojoj Nokiji 6310 osecam sagovorniku dah maltene , tako je jasno . A na samsungu P850 nije ni upola tako

E ovo je dobro kad zoves neku cicu na.... pa kad joj cujes u glasu da se primilavlada1970 napisao:lepo je kad na primer na mojoj Nokiji 6310 osecam sagovorniku dah maltene

@Bekra: E covo koji si ti lik!!!!

Sa 6630 nisam imao nikakvih problema do sada osim kada se mreza gubila pa je dolazilo do seckanja razgovora!
Jedino mi je ranije brljavio Sony J70!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●