Ljudi,da nebi postavljao celu novu temu,koja bi nosila isto ime kao ova,ovde cu da pitam.Moja devojcica ima e900.Ima problem,ne moze da spoji pc sa telefonom,ustvari telefon za pc-om(racunarom)Ja sam mislio da ona nezna to sve da instalira,pa se nisam ni obazirao puno na to,a nikako da odem do nje da ja to pogledam.I otisao sam pre neki dan,kad ono,sve ja lepo instaliram,ali mi izadje ono "tvoj hardver je instaliran,mozda nece raditi ima neki problem" ili kako to vec pise dole desno,na engleskom.Znaci jednostavno nece da ga poveze.Mislio sam da je to do kompa,i doneo kod mene na komp,kad ono ista prica.Zvao sam radnju gde smo joj kupili telefon,i oni rekose da pokusam sa neta da skinem neke nove drajvere za e900,dali je to do toga,ili nesto drugo?
p.s.Zaboravio sam da kazem da pri stavljanju usb kabla u racunar,necuje se onaj klasican zvuk "tudin" vec nesto "trrrrr" ako me razumete  

,to i kod mene i kod nje na kompu.Pokusavao sam da promenim usb port,da prikacim na drugi,ali nevredi ni jedan od mojih 8portova ga neprepoznaje...