Kako prodati telefon,a zadrzati dostojanstvo?
Kako prodati telefon,a zadrzati dostojanstvo?
Pokusavam da prodam telefon,i ne uspevam u tome vec 2 meseca. U pitanju je nokia e60,i pocinjem da shvatam da se u Srbiji ljudi vode jedino kamerom pri odabiru telefona. Moj telefon je star 6 meseci,kao nov je,u ful pakovanju,uz njega imam i 1giga memorije i stereo slusalice (uz e seriju idu mono),prodajem ga 90 evra manje od najnize prodajne cene,postavio sam bezbroj oglasa ovde na sajtu,i na halo oglasima, i niko se nije javio. Da je u pitanju neki drugi model,i da ga dajem po srazmerno istoj ceni otisao bi odmah. Imate li predloga kako da uspem u ovoj nemogucoj misiji?
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Freyr, kad si kupovao e60 morao si znati da to nije igracka nego poslovni alat, koji koriste poslovni ljudi. Naravno da nema interesovanja za njega kad nikome ne treba, na jednom drugom sajtu neki lik je svoj e60 u garanciji 4 meseca sa 1gb karticom i ostalom opremom jako dugo prodavao za tricavih 160e. Nema tako je to kod nas, jedina kombinacija u kojoj bi ti mogao dobro da prodjes bi bila neka zamena uz doplatu za skuplji, probaj tako.
5130+Koss the plug....
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
A da ga prodas nekoj radnji koja kupuje polovnjake, pa ih prodaje kao nove?
Skubisa, gde si skubisa?
Ne ozbiljno, ako bas ne mozes da ga prodas (a to nam pricas), odnesi ga u neku underground radnju. Ali uzece ti neki procenat... Pa ti vidi, jer i ovako i onako cena tvog telefona propada.
Naravno, najbolje je prodati telefon direktno, bez posrednika, ali ako nemas izbora bolje ikako nego nikako. Sve u svemu, raspitaj se, proceni, odluci...
Skubisa, gde si skubisa?

Ne ozbiljno, ako bas ne mozes da ga prodas (a to nam pricas), odnesi ga u neku underground radnju. Ali uzece ti neki procenat... Pa ti vidi, jer i ovako i onako cena tvog telefona propada.
Naravno, najbolje je prodati telefon direktno, bez posrednika, ali ako nemas izbora bolje ikako nego nikako. Sve u svemu, raspitaj se, proceni, odluci...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Pa rekao sam,90e manje od najnize cene na ovom sajtu. Necemo bas cifre pominjati da se moderatori ne bi bunili. Kontaktiraj me na pp.
Prodajem ga zato sto mi treba veci ekran,za rad u excelu,a inace mislim da je telefon odlican. Znao sam ja kako ce biti,ali se nisam nadao da ce biti ovoliko tesko prodati ga. Ne slazem se da mu pada cena,e serija se drzi preko 300e, dok su svi ostali telefoni,koji su bili skuplji,sada osetno pali.
Prodajem ga zato sto mi treba veci ekran,za rad u excelu,a inace mislim da je telefon odlican. Znao sam ja kako ce biti,ali se nisam nadao da ce biti ovoliko tesko prodati ga. Ne slazem se da mu pada cena,e serija se drzi preko 300e, dok su svi ostali telefoni,koji su bili skuplji,sada osetno pali.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Da,da,mali je za excel,odnosno ako uopste mozemo pricati o edit-u ofis dokumenata na ovim nokiama novije generacije. Tada kada sam ga kupovao,excel mi nije bio bas neki prioritet u zivotu
,ali se situacija drasticno promenila,tako da mi ni e61 ne bi previse pomogao,skupljam pare za PDA,a njega,bez prodaje e60-ice nece biti..........

12 godina na forumu!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Freyr, posto vidim da imas razne muke oko uzimanja pda.....pogledaj ovu temu,mozda bude od pomoci:
viewtopic.php?t=11003
Sve u svemu zelim ti srecu u daljoj prodaji
viewtopic.php?t=11003
Sve u svemu zelim ti srecu u daljoj prodaji

D500&E71
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Ako je do editovanja office dokumenata, tu neces naci bolji telefon od p910. Ja sam s njim otvarao exel fajlove od po 10-ak mb, ogromne pdf knjige, cak sam i seminarski sredjivao na njemu(mrzelo me da palim komp)
Dok su neki "poslovni" telefoni pobacili na polju otvaranja i editovanja dokumenata(Nokia 9300 i 7710).

5130+Koss the plug....
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
masterokrata nemoj tako.p910 je po meni najbolji fon koji je SE ikada izbacio.i mislim da više takvo čudo neće da naprave-sve će biti lošiji i lošiji...
ova dva od koga jednog imam a drugi sam imao naa kratko ne mogu da mu pridju ni po brzini ni po funkcionalnosti.ali ipak mislim da sa 9300 možeš lakše d a ubiješ čoveka nego sa 910i
ova dva od koga jednog imam a drugi sam imao naa kratko ne mogu da mu pridju ni po brzini ni po funkcionalnosti.ali ipak mislim da sa 9300 možeš lakše d a ubiješ čoveka nego sa 910i
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!