Novi modeli: E950 i J600

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Novi modeli: E950 i J600

Post od Dexter »

Malo smo zapostavili ovaj Samsungov deo foruma, poshto u ostalim kategorijama ima novih modela daj da osvezimo i ovaj deo foruma...

Znachi,Samsung je predstavio nove modele pre neki dan a to su :

E950 koji je naslednik modela E900, ima kameru od 3 Mpx (moguce da ce imati i AF), ima ekran od 2" sa 262k boja i QVGA rezolucijom...Ima i stereo BT, USB, FM radio, TV izlaz i podrshku za microSD kartice pored 70MB interne memorije....

Slika
Slika
Slika

J600, ima 1.3 Mpx kameru, ekran od 65k boja i TFT ekran rezolucije 128x160 piksela.Ima BT i podrshku za microSD kartice...Bice dostupan u raznim bojama...

Slika
Slika
Slika

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ja ne znam da li dizajner modela J600 je daltonista ili sta vec.... :disgust: :uhuh: :dry:

E950 je ono, OK, na slici deluje jako ruzan sa tim ogromnim navigation buttonima ali verujem da uzivo bash lepo izgleda.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Evo par slika od Samsunga E950 uzivo, pa da uporedite...

A taj navigation key je ustavri displey (touch screen) koliko sam shvatio,pa ima vishe funkcija po potrebi, onu su to nazvali dual display valjda...Pogledajte prvi i trecu sliku !

Slika

Slika

Slika 8)

Odgovori