Telenor pokrenuo akciju reciklaže starih mobilnih telefona

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

if you say so... :wink:
ja samo svoje misljenje obrazlozio a neka ga svako tumaci kako hoce

od svih nacina na koji je telenor pokusao da se odbrani od vip-a ovaj mi deluje kao najmanje neefikasan, ali to je samo moje misljenje

nemam nikakve podatke o tome ali ako su oni do sada prodali par hiljada novih prepaid brojeva sa novim prepaid tarifama, glavu dajem
po meni, nizu se sve gori od gorih poslovnih poteza (unistavanje tarifnih dodataka, nove prepaid tarife, vladov singl za 200+200din :ohmy: :blinky: :o :shock: )

treba neko da im skrene paznju na to ako to oni sami ne shvataju

jedno off pitanje
dobio sam telenorovu karticu (nije nova) ali kada je ubacim u tel dobijam poruku "registracija sim katice nije uspela"????
sta im je to?
je li mozda istekla ili su je oni blokirali?
  • _______________
    Izmenio Akki, zabranjeno je psovanje... Sledeći post brišemo...
Remember, remember
The 5th of November

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Kao prvo, previse paranoje... Batancev, stvoren si za balkanskog spijuna. :)

Sto se tice prepaid brojeva, prodaja ide iznad planirane, predpostavljam zbog promene tarifiranja u tipi tarifi na mt:s-u, pa ljudi zele da probaju nesto drugacije, sto je dobro (i za VIP).

Nije mi najjasnije zasto se bunis na tarifne dodatke, kada ih konkurencija u pre paidu nema, niti ce ih imati u onakvom formatu u kakvom su kod Telenora (stvarno beplatan omiljeni broj, bez nadoknade za zapoceti razgovor, besplatne poruke sa istim). Ponuda Telenora u pre paidu je za sada najbolja u zemlji.

Niko nije primoran da menja svoj tarifni paket na nove, a to vazi za nekih 2 miliona korisnika koji mogu uzivati u prednostima tarifnih dodataka.

batancev: "po meni, nizu se sve gori od gorih poslovnih poteza ( tarifnih dodataka, nove prepaid tarife, vladov singl za 200+200din) treba neko da im skrene paznju na to ako to oni sami ne shvataju"

Jako konfuzno zvuci ovo sto si rekao!
Pogresno je reci "nizu se sve gori od gorih poslovnih poteza" jer nisi u situaciji da imas uvid i uveris se u njihovu uspesnost. Nije mi jasno na osnovu cega onda ocenjujes neke poteze kao lose ili dobre, na osnovu osecaja? Licnog ne pronalazenja u nekoj od njih? Ako je tako, ok, ali ima ljudi u ovoj zemlji, kojima su ove ponude prihvatljive. Napraviti ponudu idealnu za svakoga je nemoguce, pogotovo ako su i ocekivanja velika ili cak nemoguca. Nijedan operater na svetu nece biti idealan u tom slucaju, ali je bitno koliko je blizu tome.

Bilo bi mudro da shvatis da bilo koja iole ozbiljnija kompanija koja posluje u dinamicnom okruzenju (kao sto su telekomunikacije na primer) mora konstantno biti upoznata sa situacijom na trzistu i mora brzo delovati u skladu sa njim, jer se u savremenom poslovanju promene desavaju svakodnevno. Neuspeh u jako profitnim kompanijama gotovo da ne postoji, vec samo manje uspesni i vrlo uspesni kvartali, godisnji izvestaji, jer se rizici svode na minimum, sto znaci sve daje pozitivan rezultat, samo je bitna velicina iznosa. I uvek su u plusu. Nemoj misliti da oni nisu svesni svojih prednosti i nedostataka, naprotiv, jako su svesni, i iskoriscavaju ih sto vise i bolje mogu, dok god to mogu i trziste im do dozvoljava.

jedan off odgovor
Kartica je najverovatnije istekla, ukoliko je prepaid, a blokirana/iskljucena ako je post paid, posalji mail na service@telenor.co.yu sa naznacenim brojem za koji se interesujes da bi dobio detaljnije informacije ili pozovi Call Centar. :)
djuice user permanently deactivated.

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

dobar odgovor nema sta
paranoja u srbiji...diskutabilna tema
ima nas onda mnogo paranoicnih (verovatno sa razlogom i iskustvom)
ali pored toga sto ja to tako mislim nisam video da se iko na ovom forumu sit nahvalio novih tarifnih profila na telenorovom prepaidu ili po tom pitanju i promena na tarifnim dodacima
slazem se da je ponuda telenora u prepaidu za sada, ponavljam, za sada, najbolja u zemlji ali to je bila mnogo vise pre novih tarifa a sada je, cini mi se malo izgubila na ugledu odn. poslednji potezi sigurno nisu ucinili mnogo na poboljsanju tog utvrdjenog 1.mesta
i kao sto sam rekao (odn. ogradio se) po meni je sve to tako, znaci subjektivno misljenje, koje ne mora da bude tacno ali sigurno nije toliko pogresno jer svi mi svoje misljenje formiramo po svom i iskustvu drugih
ako tih ljudi kojima su nove ponude prihvatljive ili su im sta vise super, ima onda ih je nisam bas primetio
mozda se kriju negde :)
a sto se tice odgovora na off
hvala
kartica je prepaid tako da cu najverovatnije svratiti u poslovnicu u knezu
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa sad ne znam na osnovu cega neko tako sigurno pishe sta je najbolja, a sta najloshija ponuda? Valjda sam ja taj koji odlucuje sta mi je prihvatljivo a sta ne? Pismen sam, nisam malouman, znam svoje potrebe. Slozicu se jedino da je Telenor bolji po pitanju tog omiljenog broja i to je to.
Ako uporedis, Tipi i Poruke su identicni. Prema tome ne znam cemu ta histerija oko tarifiranja na minut i sl. Ovi su uveli 2.9 din/min za prichu, ovi opet 2.8... bice tu jos svega.
Sa starim profilima je sumanuto porediti jer tu postoje tarifni dodaci i sl. A porediti babe i zabe... Mada mislim da ce uskoro ti stari paketi da lete.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

ne verujem da smeju da rizikuju da izbace stare prepaid tarife :uhuh: :uhuh:
onda bi def. bili profesionalne samoubice
Remember, remember
The 5th of November

djuice
Banned

Post od djuice »

Nece biti ukinuti stari pre paid paketi, nigde to nije naglaseno, niti najavljeno. Tako da... nema brige. :wink:

djuice
Banned

Post od djuice »

Evo slike pobednickog telefona u akciji "Reciklirajte i osvojite!"

Slika

A ovde su i ostali najduzi telefoni koji su doneti na reciklazu: http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3917

Odgovori