Coca cola nagradna igra!
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert

- MilančeBGD
- Expert

- MilančeBGD
- Expert

llulle,
'ocu i ja svoju lopticu, ja zivim u BG pa opet nisam dobio, isto je narucena u subotu.
Takodje 'ocu da ukucam bodove, al' ne mogu da otvorim sajt
Evo da se lepo vidi razgovor izmedju mene i mog provajdera koji zasluzuje cistu 5, kod njih sve radi nema prekida preporucujem vam ovog provajdera
Stvarno ne znam sta da radim sa njima, ne moze jedan jedini mesec da protekne uredu i da sve radi lepo... Uzas...
text sa ICQ, jer stvarno nemam zivaca da zovem teh. podrsku i da slusam njihove gluposti i ubedjivanja...
::::::::::::::::::::::::::::::::
Milan (01:52 PM) :
Imam problema sa otvaranjem sajta www.mojenagrade.co.yu
svi mogu da otvore samo ja ne mogu
da li je problem mozda do vas?
Neobee (02:03 PM) :
Postovani korisnice problem nije kod nas izgleda da su pali cocacolini(LOL)(ovo je sigurno bilo po srpski, mogao je da mi napise цоцацолини) serveri nijedan nije dostupan probajte kasnije
Milan (02:04 PM) :
Ali kako svi ostali mogu da otvore sajt samo je problem do mene
probao sam i u linuxu ali isto se desava
Neobee (02:10 PM) :
Dali mozemo da znamo kada su ti vasi poznanici pokusali da pristupe pomenutom saitu?
Milan (02:10 PM) :
I juce i danas, jer ja od juce imam ovaj problem
Neobee (02:21 PM) :
Hvala sto ste nas obavestili o problemu i ujedno vam se izvinjavamo zbog neprijatnosti. Potrudicemo se da resimo problem u sto kracem roku
Milan (02:22 PM) :
najkraci rok? 3 godine?
Neobee (02:23 PM) :
Kao sto sam vec rekao izvinjavamo se zbog neprijatnosti
Neobee (02:25 PM) :
odgovorne sluzbe su vec pristupile resavanju problema, ocekujemo resenje u najskorijem vremenskom roku
Milan (02:26 PM) :
dobro hvala
:::::::::::::::::::::::::::::::
Zao mi je sto su zaposleni ovakvi "pametnjakovici", nije ovaj jedini imao sam prilike da pricam sa dosta njih i zakljucio sam da im je IQ 30.
Takodje 'ocu da ukucam bodove, al' ne mogu da otvorim sajt
Evo da se lepo vidi razgovor izmedju mene i mog provajdera koji zasluzuje cistu 5, kod njih sve radi nema prekida preporucujem vam ovog provajdera
text sa ICQ, jer stvarno nemam zivaca da zovem teh. podrsku i da slusam njihove gluposti i ubedjivanja...
::::::::::::::::::::::::::::::::
Imam problema sa otvaranjem sajta www.mojenagrade.co.yu
svi mogu da otvore samo ja ne mogu
da li je problem mozda do vas?
Neobee (02:03 PM) :
Postovani korisnice problem nije kod nas izgleda da su pali cocacolini(LOL)(ovo je sigurno bilo po srpski, mogao je da mi napise цоцацолини) serveri nijedan nije dostupan probajte kasnije
Ali kako svi ostali mogu da otvore sajt samo je problem do mene
probao sam i u linuxu ali isto se desava
Neobee (02:10 PM) :
Dali mozemo da znamo kada su ti vasi poznanici pokusali da pristupe pomenutom saitu?
Milan (02:10 PM) :
I juce i danas, jer ja od juce imam ovaj problem
Neobee (02:21 PM) :
Hvala sto ste nas obavestili o problemu i ujedno vam se izvinjavamo zbog neprijatnosti. Potrudicemo se da resimo problem u sto kracem roku
Milan (02:22 PM) :
najkraci rok? 3 godine?
Neobee (02:23 PM) :
Kao sto sam vec rekao izvinjavamo se zbog neprijatnosti
Neobee (02:25 PM) :
odgovorne sluzbe su vec pristupile resavanju problema, ocekujemo resenje u najskorijem vremenskom roku
Milan (02:26 PM) :
dobro hvala
:::::::::::::::::::::::::::::::
Zao mi je sto su zaposleni ovakvi "pametnjakovici", nije ovaj jedini imao sam prilike da pricam sa dosta njih i zakljucio sam da im je IQ 30.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Znachi i ja sam danas ubo jedan w200i
Malo sam doduse modifikovao svoje sanse da dobijem, tj. da nisam... stvarno bih mislio da je namestaljka. Skupljao sam marljivo jedno 30 kodova, i grunuo ih sve u 6 sati. Po mom proracunu, nocobdije tada vishe nisu na netu, a oni sirotani koji (kao i ja) ustaju u to vreme sigurno ne misle na kokakolu. I tako ja poslao te kodove, u 7:15 stize poruka da sam ga osvojio, u 7:18 me zovu, dobili su moje podatke i to je to. Navodno za 10-15 dana stize. I narucio sam 2 antistres loptice, jednu jutros od tih kodova, jednu pre 3 dana. Ako sve stigne zajedno, bicu prezadovoljan.
Malo sam doduse modifikovao svoje sanse da dobijem, tj. da nisam... stvarno bih mislio da je namestaljka. Skupljao sam marljivo jedno 30 kodova, i grunuo ih sve u 6 sati. Po mom proracunu, nocobdije tada vishe nisu na netu, a oni sirotani koji (kao i ja) ustaju u to vreme sigurno ne misle na kokakolu. I tako ja poslao te kodove, u 7:15 stize poruka da sam ga osvojio, u 7:18 me zovu, dobili su moje podatke i to je to. Navodno za 10-15 dana stize. I narucio sam 2 antistres loptice, jednu jutros od tih kodova, jednu pre 3 dana. Ako sve stigne zajedno, bicu prezadovoljan.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- MilančeBGD
- Expert

- Koren
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
milan91, ne znam stvarno sto toliko panicis, sajt radi bez problema, mozda si ti samo (svaki put) potrefio trenutak kada je server preopterecen
Ja se u proteklih par dana bez problema logujem 2, 3 puta dnevno... Probaj stvarno sa nekog drugog kompa, iz nekog kafea ili slicno...
U svakom slucaju ne odustaj imas jos dva dana!
PozZ
U svakom slucaju ne odustaj imas jos dva dana!
PozZ
- MilančeBGD
- Expert

Koren, ne panicim nego sam nervozan
Ma nema sanse razumes da sam juce ceo dan pokusavao i danas, uopste ne radi otvara jedno 40s i izadje error, radio sam ping na mojenagrade.co.yu i kaze da host uopste ne postoji
Ja znam da sajt radi, pitao sam nekoliko ljudi sa msn da otvore i svima radi, ali samo meni ne.
Mislio sam da nije neki virus, lepo uzmem odem na ubuntu i tamo isto, jedino sto preostaje da su mozda stavili moj IP bod blacklist i ne mogu da otvorim, a meni se IP promeni svake prestupne godine.
Vidis i sam sta sam pricao sa ovim iz neobee, kao kazu prvo sve radi i onda posle 10min kao nesto pronasli da ne radi, pa kao odgovorne sluzbe su pristupile resavanju problema
Neam pojma da li je do njih i da jeste to ce biti reseno za 3god...
Ja znam da sajt radi, pitao sam nekoliko ljudi sa msn da otvore i svima radi, ali samo meni ne.
Mislio sam da nije neki virus, lepo uzmem odem na ubuntu i tamo isto, jedino sto preostaje da su mozda stavili moj IP bod blacklist i ne mogu da otvorim, a meni se IP promeni svake prestupne godine.
Vidis i sam sta sam pricao sa ovim iz neobee, kao kazu prvo sve radi i onda posle 10min kao nesto pronasli da ne radi, pa kao odgovorne sluzbe su pristupile resavanju problema
Neam pojma da li je do njih i da jeste to ce biti reseno za 3god...
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
milan91, imas da probas jedno malo skuplje resenje, ali mislim da moze da ti reshi problem, i ako i tu ne mozes, onda je nesto do tvog kompa definitivno. Konektuj se preko nekog od onih 042/041 brojeva za net i otvori, ako tako radi, onda ti je IP na blacklisti. Za par minuta online preko ovih brojeva, telefonski racun ce to da ti podnese.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- MilančeBGD
- Expert

miodrage, vidis to bih mogao da probam
i da ako otvori ubacim kodove.
Koren, ja sam mislio da dam nekom user/pass pa da on ukuca, ali mislim da necu
A sto se tice poklanjanja kodova u dobrotvorne svrhe
razmislicu ako ne uspem da otvorim sajt preko dial up-a.
::::::::::::::::::::::::
Evo prikacio sam se preko sezamovog dial up broja i odmah otvorio sajt, ukucao kodove i zavrsio.
Samo sad kad bih provalio da li je problem u ovima iz provajdera ili mi je IP na blacklist.
Koren, ja sam mislio da dam nekom user/pass pa da on ukuca, ali mislim da necu
A sto se tice poklanjanja kodova u dobrotvorne svrhe
::::::::::::::::::::::::
Evo prikacio sam se preko sezamovog dial up broja i odmah otvorio sajt, ukucao kodove i zavrsio.
Samo sad kad bih provalio da li je problem u ovima iz provajdera ili mi je IP na blacklist.
- MilančeBGD
- Expert

Ih ko da oni u coca coli znaju u cemu je problem
Imao sam neki sajt preko kojeg "anonimno surfujes" i ne mogu da ga nadjem, ali sam zato nasao jedan drugi, i evo otvorio mojenagrade.co.yu
A sto se tice nekog softvera, skinuo sam milione i nijedan ne vrsi posao.Svi znamo zasto nam treba ovakav softver
rapidshare...
E ovaj sajt preko kojeg sad idem na mojenagrade, ima kao dozvolu da svakog dana preko njega potrosis 50MB...
Eto na neki nacin sam resio problem
btw. nisam osvio jos telefon 
E ovaj sajt preko kojeg sad idem na mojenagrade, ima kao dozvolu da svakog dana preko njega potrosis 50MB...
Eto na neki nacin sam resio problem
Ljudi, jel dobio neko odgovor od coca-cole za ovo o nestajanju nagrada... Vidim 2 telefona vec nestala, pa ne znam da l` da uzmem odma w200 za 5700 poena il da skupljam za m600/p990. Ja sam im slao mejlove al ne odgovaraju!!!
I da, kad su vam stizale stvari koje ste narucili? Ja sam narucio pre jedno 4 dana i ne stize mi moj plisani medica
I da, kad su vam stizale stvari koje ste narucili? Ja sam narucio pre jedno 4 dana i ne stize mi moj plisani medica
5800 XM