Šta biste voleli da ima vaš mobilni telefon?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Koraljka Nis
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Jul 2007. 23:39

Post od Koraljka Nis »

da ima kameru 4 mega piksel kameru, veliku memoriju, mp4, sve :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poz svima

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja bih voleo da ima u sebi stampac koji bi stampao legalne eure :lol: :lol: :lol: to bi po meni bio pogodak telefona 10000%
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Izgled N90, samo manjih dimenzija, isto tako njegov mehanizam otvaranja, display 3 incha, rezolucija 640x480 :), reprodukciju muzike kao N91 sa standardnim 3,5mm ulazom, 10gb hdd, RAM memory 500mb :), procesor 1MHz, čitač kartica, 7mpx kameru koja se okreće na foru one kod N90 + bogata podešavanja i optički zum 10x, muzičku tastaturu, savršen Symbian sa svim potrebnim aplikacijama (neću nabrajati listu), very high speed Internet :), metalno kućište, vrhunski spoljni display preko kog se mogu čitati poruke, touchscreen, pravi voice recognition, Britannica enciklopediju :), GPS, xenon blic, video zapis DVD kvalitete (što kažu braća Hrvati :)), qwerty tastaturu ispod obične.... :D That would be an absolutely PERFECT phone!!!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Vincent napisao:procesor 1MHz
Ne znam samo kako ce ovaj procesor da se izbori sa svime time sto si nabroajo! :lol: :lol: Ali zvuci cool.... ;)

PozZ

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

^ I težak jedno kilo ipo. :lol: Mada mi se čini da bi ga teško pokrenuo taj procesor od 1MHz... JEsi to stavio zbog male potrošnje? :D
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Meni se mnogo više svidela kombinacija numeričke, qwerty, muzičke :? tastature, rotacione kamere, TSa sa unutrašnje strane, i Symbian sa "svim" preinstaliranim aplikacijama. Vrh mix :oops: :wacko: :shock: :D :)

A koliko bi oktava moglo da stane na tu "muzičku" tastaturu. Jel bi bila dinamička? Jel i sa karaoke efektima i ritam mašinom? i da li bi uz telefon išle i čačkalice za kucanje?

Ali definitivno bih ga kupio zbog čitača kartica :D :D :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

A moglo bi i recimo da izmisle mnogo manje diskove od 100 Gb memorije za mjuzu koje ubacite u telefon koji vec,razumljivo :roll: , podrzava Cubase ili Fruityloops aplikacije i ima mogucnost miksovanja pesama i dodavanja efekata kao na Pioneer-ovom Pro CDJ :roll: :roll: :D
Telefon bi se isporucivao sa poslednjom generacijom referentnih Welling ili Jamo zvucnika (zavisno od trzista) i sa svim kablovima za konekciju,ukupne tezine od fantasticnih 16 Kg!!! . Telefon je naravno namenjen mladjoj generaciji XYZ... :roll: :D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

:lol: :D :) Sviđa mi se što vam se dopalo moje maštanje i glupiranje :) Šta, pa tema je šta bismo voljeli da ima :) Ja bih volio, pa dal' je moguće ili nije... :roll: A kod muzičke tastature sam mislio sa da bude sa muzičkim komandama, a ne sa KLAVIJATUROM! :P :P :P

Šta smarate, možda će moći jednog dana :cry: :(

Neka bude od aluminijuma - biće lakši :) :D :D :roll:

Procesor od 1Ghz, cimnuo sam se :D

gargamel4, išle bi čačkalice za zube :D

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Varijanta sa metanolom deluje vrlo primamljivo: 1. Instant punjenje dolivanjem (cca 5 sec)
2. Tokom eksploatacije metanol se pretvara u etanol (alkohol)
tako da ljubitelji dobre kapljice ne moraju vise da nose pljosku sa sobom.
3. Integrisani upaljac za cigarete mogao bi se implementirati na bazi istog goriva.
4. Solarne celije i reverzibilni foto-hemijski proces omogucavaju visekratno koriscenje zaliha goriva u danima oskudice
:lol: :lol:
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori