Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
a je!prvi put cujem da dva razlicita formata idu u isti slot,a da za jedan format nema adapter.kako su to resili,micro sd je nesto manja od m2(jako mala razlika) ali opet,svaka ima cast,da li ovo znaci da sony popusta i da ce micro sd zavladati kao jedini format,sto bi bilo najbolje,posto puno formata,unosi zabunu kod laika i nekompatibilnost uredjaja,sto stvara probleme,ovako jedan tip kartice,pa moze svuda da radiPix napisao:nego jedan slot za m2 i microSD
nokia c7
pilgrim, nisam mislio da ce biti bukvalno ista, nego da ce biti multimedijalna galerija u SE stilu (znaci bolja od Nokiine
), pogledaj filmice sto sam ih postao u k850 temu pa ces videte kako ce otprilike da izgleda.
llulle, ni meni nije jasno, videcemo jos kako je to uradjeno.

llulle, ni meni nije jasno, videcemo jos kako je to uradjeno.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Evo ti link,koji ti odgovara na pitanje...uzivaj
http://youtube.com/watch?v=w_Lz8CHzCt8
Ali najjaca fora je sto mu se prikaz na displeju prilagodjava polozaju drzanja telefona...mnogo dobra stvar

http://youtube.com/watch?v=w_Lz8CHzCt8
Ali najjaca fora je sto mu se prikaz na displeju prilagodjava polozaju drzanja telefona...mnogo dobra stvar
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja stvarno ne razumem ljude poput tebe SE, cekaj jel se ti salis ili ti je stvarno IQ manji od broja cipela...
Neko smisli ideju kako ce izgledati telefon buducnosti to se uradi u 3D verziji, uradi se kako bi trebalo da izgleda u stvarnosti ali to ne znaci da ce telefon izaci, i nokija i siemens imaju svoje koncepte pa nisu izbacili...
I nema sanse da ce biti u DVD kvalitetu kad SE jos nije presao na QVGA...Zato nema potrebe raspravljati o ovome, i ova slika je stara....
Neko smisli ideju kako ce izgledati telefon buducnosti to se uradi u 3D verziji, uradi se kako bi trebalo da izgleda u stvarnosti ali to ne znaci da ce telefon izaci, i nokija i siemens imaju svoje koncepte pa nisu izbacili...
I nema sanse da ce biti u DVD kvalitetu kad SE jos nije presao na QVGA...Zato nema potrebe raspravljati o ovome, i ova slika je stara....
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ne postujem na ovu temu nego s vremena na vreme pogledam ali sad.. stvarno SE, nemas pravo vredjat milana, pogotovo ne tako kao da je dete ovo ono
kao prvo, ti si novu i svaki se mesec (bar je pre to biuo slucaj) pojavi neko ko postuje slike nekog virtualnog mobitela, pa je tako i neki w9xx trebao izac koji je imao veci displej nego ovaj tvoj w990, pa je bio neki w9xx koji je bio slican w900 samo je ima dosta veci dipslej, pa je izasla neka nokia sa nekim velikim optickim zumom, nekim upaljacem, turpijama i sta vec ne pa bio je i po meni naj realniji samsung sa 10 mp.. i, nista od toga nije izsalo, i ja sam postavljao te slike ali smo se svi salili kako je dobro-lose odradjeno u photoshopu.. svi smo znali da nece izac ni jedan model ali smo se barem nadali da izadje nesto slicno, tacnije, n95 je bila smesna za te modele pa je sad n95 naj jaci model trenutno tako da.. vidi se da nisi u toku, malo prelistaj stare teme sve ima lepo o svakom novom modelu koji nije nikad izasao tako da.. za nas to nije nista novo
milan91, probaj barem malo lakse objasnit, ipak je novi
poz
kao prvo, ti si novu i svaki se mesec (bar je pre to biuo slucaj) pojavi neko ko postuje slike nekog virtualnog mobitela, pa je tako i neki w9xx trebao izac koji je imao veci displej nego ovaj tvoj w990, pa je bio neki w9xx koji je bio slican w900 samo je ima dosta veci dipslej, pa je izasla neka nokia sa nekim velikim optickim zumom, nekim upaljacem, turpijama i sta vec ne pa bio je i po meni naj realniji samsung sa 10 mp.. i, nista od toga nije izsalo, i ja sam postavljao te slike ali smo se svi salili kako je dobro-lose odradjeno u photoshopu.. svi smo znali da nece izac ni jedan model ali smo se barem nadali da izadje nesto slicno, tacnije, n95 je bila smesna za te modele pa je sad n95 naj jaci model trenutno tako da.. vidi se da nisi u toku, malo prelistaj stare teme sve ima lepo o svakom novom modelu koji nije nikad izasao tako da.. za nas to nije nista novo
milan91, probaj barem malo lakse objasnit, ipak je novi

poz
- MilančeBGD
- Expert
SE, nemoj ti si mi tata, ko da si ti stariji 30 godina...
Pa naravno da verujem samom sebi...
Svaki dan se pojavi nova slika uradjena u photoshopu ili novi koncept i sta mi treba, svaki dan da pricamo o tome, nema sta da se prica o tome to je samo masta nekog kako ce izgledati telefoni u buducnosti.
Glupavo je postavljati ovde neke fake slike, mislim da za to postoji tema, pa tamo postavljaj i pisi bajke o telefonu.
Tema je glasine, ja nisam video da je ovo neka glasina, i zasto bi neko bas sad ubacio tu sliku i specifikacije, e krenuli su odmori nema vise novih telefona, tek na jesen ce se mozda nesto novo pojaviti...
Koliko se secam ova prica je vec bila o tom w990i ili w999i koji ima 5mpx, dvd kvalitet videa, GPS, infragreen i ostale nove oblike tehnologije...
Nema potrebe raspravljati i zatrpavati temu glupostima, i pisanju o tome sta ce biti i kad ce biti...
Ti mozes da verujes i da se nadas ali to za 2-3 god nece biti, mozda za 5-6godina.Dobro ja cu tad biti covek, sad sam jos klinac, jos pijem mleko...
napalm death, ma nema lakse, mislim da je pre ovo postavio ili nesto slicno i bilo mu je objasnjeno sta i kako, ali eto opet...
Pa naravno da verujem samom sebi...
Svaki dan se pojavi nova slika uradjena u photoshopu ili novi koncept i sta mi treba, svaki dan da pricamo o tome, nema sta da se prica o tome to je samo masta nekog kako ce izgledati telefoni u buducnosti.
Glupavo je postavljati ovde neke fake slike, mislim da za to postoji tema, pa tamo postavljaj i pisi bajke o telefonu.

Tema je glasine, ja nisam video da je ovo neka glasina, i zasto bi neko bas sad ubacio tu sliku i specifikacije, e krenuli su odmori nema vise novih telefona, tek na jesen ce se mozda nesto novo pojaviti...
Koliko se secam ova prica je vec bila o tom w990i ili w999i koji ima 5mpx, dvd kvalitet videa, GPS, infragreen i ostale nove oblike tehnologije...

Nema potrebe raspravljati i zatrpavati temu glupostima, i pisanju o tome sta ce biti i kad ce biti...
Ti mozes da verujes i da se nadas ali to za 2-3 god nece biti, mozda za 5-6godina.Dobro ja cu tad biti covek, sad sam jos klinac, jos pijem mleko...

napalm death, ma nema lakse, mislim da je pre ovo postavio ili nesto slicno i bilo mu je objasnjeno sta i kako, ali eto opet...
- MilančeBGD
- Expert
Alien,
ne smem ni da pomislim kako ce biti
A tek kompovi
a tek monitori...
Ne vredi pricati o buducnosti, ko zna sta sve moze da bude...Moze da izbije 3 svetski(pu pu pu) pa sve moze da se poremeti
Ai pogledaj od 2000. do 2007. pogledaj koliko su telefoni napredovali, mozda izgleda da je puno, bolje baterije, ekrani u boji, veci ekrani, pojava mem.kartica, agps, wifi, kamere.Verujem da ce biti bolje kamere, veci i bolji ekrani, za baterije ne verujem da ce nesto drasticno promeniti, svaki telefon ima da ima wifi, agps, bice vise memorije.Ali opet kazem ne vredi o ovome komentarisati, nema sta da se komentarise ovo su samo gluposti...
Verujem da se stariji clanovi ovog foruma secaju teme
u kojoj je green izneo svoju teoriju telefona u buducnosti
viewtopic.php?t=4224&highlight=W1000
SE,uredu je

Ne vredi pricati o buducnosti, ko zna sta sve moze da bude...Moze da izbije 3 svetski(pu pu pu) pa sve moze da se poremeti

Verujem da se stariji clanovi ovog foruma secaju teme

viewtopic.php?t=4224&highlight=W1000
SE,uredu je

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
milan91, ej bre, eto ga.. w1000 a ja mislio neki w9xx pa vidim da se nikako ne mogu setit koji je model..
pa mislim da je green buio skroman kako je onaj lupao ..jel za n73, da ima bateriju ko akumulator, da otvara konzerve itd itd tako da, SE, moj savet ti je da odustanez od tvrdnji, vidis i sam da su clanovi foruma a ukljucujuci i mene (koji sam i ja tako nekad postavljao teme) zasiceni tih masnih prica o futuristickim telefonima.. kao recimo i ovde viewtopic.php?t=8168
pa mislim da je green buio skroman kako je onaj lupao ..jel za n73, da ima bateriju ko akumulator, da otvara konzerve itd itd tako da, SE, moj savet ti je da odustanez od tvrdnji, vidis i sam da su clanovi foruma a ukljucujuci i mene (koji sam i ja tako nekad postavljao teme) zasiceni tih masnih prica o futuristickim telefonima.. kao recimo i ovde viewtopic.php?t=8168