IR,modem...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

IR,modem...

Post od bobpp »

Zasto ova Nokia ne ugradjuje vise IC port i modem u svoje nove telefone,posebno u ove "pametne"?Jeste da je ic spor ali sa mnogim telefonima to je jedini nacin komunikacije,cak i njihovim.A naravno,tu je i IRremote koji meni iako ga ne koristim ipak lepo funkcionise kada zatreba :)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa sam si odgovorio suvise je spor :mrgreen: i prakticno vise neupotrebljiv, nije u cilju fabrici da mu se proizvod koristi u nedogled njima je u cilju da se te stvarcice sto vise koriste odnosno da se staljno menjaju kako bi oni stvarali sto veci profit, tako da te oni prakticno teraju da stalno menjas model telefona i naravno izbacuju ono sto je vec zastarelo :wink:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Koliko znam u pitanju je problem kompatibilnosti ic masina medjusobno + cinjenica da danas svi noviji laptopi imaju bt kao sto su nekad imali ic + cinjenica da je ic katastrofalno nestabilan & spor.

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Ic je gotivan samo za IrRemote, inače potpuno nepotreban, spor prije svega.

Prije nekih 20-ak dana jedan dobavljač mobilnih telefona sa kojim sarađujem 2 godine mi je pokazao jedar Ir adapter koji se može priklučiti na 6630, i naravno da se kao takav koristi. Nisam imao pobliže priliku da ga ispitam šta i kako, ali šljaka to sam vidio, prebacio mi sliku na s700. Jedino što je taj momak bukvalno genijalac od svoje 6600 je čudo napravio, memorija, čak i procesor, baterija kamera, sve je pojačao, čak je napravio i neki aluminijski oklop za nju, jest da je izgledala ko frankestein ali :wink:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Pa i IR remote ne moze da dobaci vise od par metara, npr ne moze da dobaci od fotelje u kojoj sedim do televizora u mojoj sobi.. al moze da koristi ponekad.

Odgovori