Uf extra tema
Prvo intenzivnije interesovanje se poklopilo sa finansiskom konsolidacijom, u suprotnom ne bi imalo smisla tolika pasija, to bi bilo vise mucenje

.
Drugo generalno volim tehniku, ali nemam sad toliko siroko interesovanje, prema istoj, znaci ves masine, sateliti, tv, klime, van domena interesovanja

, mada sam se onomad kada sam kupovao ovu zadnju ,bogami podosta informisao
Trece sto se tice samog izbora, odnosno nacina razmisljanja u odabiru, prosao sam ono vrijeme kada mi je sminka ili ekskluzivost telefona nesto znacila. U nacelu nastojim postici makslimalnu funkcionalnost

. Znaci nisam od onih koji ce juriti za modelom U600,700, ili K850, ili neznam sta vec, mada mi novac I nije neki problem. Da bih to docarao, moj trenutni izbor od gadzeta je sljedeci:
Nikkon 4100 4mpx, star 3 godine, onomad ekstra, danas veoma zadovoljan, nevjerujem da cu mjenjati skoro,
Creative zen stone plejer 1GB,+koss plug in veoma zadovoljan, mada sam u startu imao nekih problemcica

.
Fujitsu Siemens lap top, 1,8Mh 512ram, sve komopnente integrisane, znalac ce iz aviona vidjeti da ispunjava samo osnovne funkcije, meni najbitnije internet.
Telefon nemam zadnjih 10 dana, posljednji je bio EF81. Drugi kupujem za 10tak dana po dolasku kuci u BG, nemam predsatvu koji, mada da nisam uzeo nedavno ovaj lap top vrlo vjerovatno, da bih se izlijecio sa jednom 9300i ili E60,61, ovako nista. U ovo neracunam Motorolu mpx200 za koju nemam rijeci, I danas mi je interesantna

.
U mom slucaju specificnost, je ta sto zbog prirode posla kojim se bavi moja porodica, cesto putujem na relaciji Bg-B.Luka, a tamo su telefoni nesto skuplji, pa kad se zaputim tamo, naoruzam se sa neka 2 telefoncica, I tamo ih utopim, kroz par dana.
Zahvaljujuci tome pored ovih koje licno rabim, dodjem u priliku da procackam I nesto drugo. Razlika u cijeni nije velika, ali postoji, konkretno, sam na EF81 koji sam koristio 3,5 mjeseci profitirao 4 evra, znaci neki finansiski gubitak zbog cestog mjenjanja,I nemam, naprotiv.
Sto se tice reakcija okoline, mene ne posmatraju kao cudaka, ja prolazim kao znalac, znaci kad me cuju kako nabacujem podatke, pa tu jos ubacim I termine kao wifi,EDGE,optimalizacija softvera, reakcija je uuuuu jesi nacitan

.
Naravno ovo mi neprolazi na ovom sajtu

.
Znaci da zakljucim, nije to neki porok ili nesto slicno, jednostavno, danas kada se I onako zivi intenzivno, kada nema covijek vremena ni za sebe, u predahu, zasto se ne pocastiti, necim sto ce te ispuniti, a sad da li se taj efekat postize sa 150 ili 550 evra zavisi od afiniteta.
Eto toliko, malo sam off topic
Pozdrav
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3