Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ne treba ti nikakav pomocni predemet,samo prstima i veruj mi maska je dobrog kvaliteta pa se nece tako lako polomiti,slobodno idi malo jace....,ja dok sam imao n70 uvek sam kretao da skidam masku od slusalica pa navise...zabicu po zabicu...
Možeš da uzmeš ako imaš (to je najsigurniji način) ono plastično četvrtasto iz čega si izvukao SIM karticu Stvarno ne znam kako ono ležište da nazovem. Ja skidam njime, em je izdržljiva plastika em je savitljiva. Zavučeš je na sastav maske i telefona kao kreditnu karticu i malo je saviješ i skine se sa jedne strane, pa opet isto i sa druge.
Pozdrav!
P.S. Nije ti trebala nova tema, trebalo je da pitaš u onoj o N70.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Yup, baš takva plastika Uuu, ja imam VISA karticu, ja sam opasan Šalim se, naravno! Može njom, ja sam uspijevao i vaučerom (dopunom), ali kako mi rekoše u Srbiji toga više nema...
Pozdrav!
Хехехе, стари ваучери са почетка мобилне телефоније били су од пластике и онако квалитетни. А сада ови картонски. То се односи на нас у Републици Српској.
Republika Srpska je moja omiljena post-jugoslovenska zemlja! Stvarno, koga god da sam imao prilike da sretnem svi su nevjerovatni! Bio sam na koncertu Maidena i od svih silnih "nacionalista" koji viču na sva usta nigdje nikog, kad evo ti neko podiže curu na krkače i ona razvlači crveno-plavo-bijelu trobojku na kojoj piše RS i srbuje samo tako! Jedino o mobilnim telefonima ništa ne znaju Šalim se, sorry za off.
Ponovo, mislim da nije davno pominjano: da li se u BG može naći original crna maska za N70 i koliko košta?
Pozdrav!
Еее, једино ријешење ми је да уклоним овај лого са маске ВОДАФОН да купим нову маску. Па ме интересује јесу ли то оригиналне маске? И хоћ ли ми налијегати као ова садашња?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.